2314: I väntan på det oväntade

Jag läste på Facebook att en skribent framkastade den inte alltför originella prognosen om Den Extrema Högervågen: ”Det kommer att dra en enorm extremhögervåg över världen de närmaste åren. Detta är bara början”
Någon närmare definition av vad som avses med ”extremhögern” brukar inte ges men man får utgå ifrån att det är allt som befinner sig till höger om extremvänstern. Jag antar att det enbart rör sig om en from förhoppning eftersom vänstern behöver sin extremhöger. Visserligen kan man peka på Trump som en politisk kuf men jag har svårt att tro att han kan åstadkomma mycket mer än Obama. Och Trump är en önskedröm för konstvärlden. I motsats till Obama som först gav upphov till ett glädjerus i konsten men som sedan blev en besvikelse som inte riktigt gick att kritisera. Om Trump vinner, och det är inte omöjligt eftersom han har fått en utpräglat tråkig motkandidat, kommer han att ge upphov till otaliga konstprojekt och konstverk (det är redan i full gång). En intressant slogan är onekligen: ”För samtidskonstens skull – rösta Trump.”

Det här inlägget postades i politik, Samtidskonst. Bokmärk permalänken.

126 svar på 2314: I väntan på det oväntade

  1. CeDe skriver:

    Ulf,

    Spörsmålet i diskussionen rörde islamiseringen av Europa men min kommentar gällde för Sverige, en del av Europa som styrs av den sittande svenska regeringen.
    Tydligare än så här kan jag inte prestera.

  2. Ulf skriver:

    Så ”Från Graven” vet inte längre om sharia alltid är oförenligt med demokrati och mänskliga rättigheter som signaturen tidigare påstod.

    Fasligt förargligt att ett land som Israel tillåter sharia domstolar. Det skulle ju bli lite väl magstarkt om ”Från Graven” efter att tidigare i denna tråd påstått att Bonnierägda Dagens Nyheter mörkar islamistisk terrorism även skulle komma med det paradoxala påståendet att staten Israel inte är en demokratisk rättsstat!

    Till slut kan jag alltså konstatera att jag och ”Från Graven” egentligen är överens när det gäller sharia.
    Sharia är enligt både mig och ”Från Graven” förenligt med demokrati och mänskliga rättigheter. Varför skrev du inte det från början ”Från Graven”?

  3. Per L. skriver:

    Fattar inte att någon orkar debattera med ”Ulf”, det är helt uppenbart att figuren är ett troll. Han har anonymt gått till generalangrepp mot namngivna personer som Dan Park, Mohamed Omar och Patrik Engellau men inte i något sammanhang tagit avstånd från de krafter som hotar Lars Vilks. Vidare målar han upp skinnskallarnas antisemitism på 90-talet som ett stort problem medan det judehat som dagligen predikas i Saudi finansierade moskéer (läs MO:s krönikor i DGS) bagatelliseras. Lägg av Ulf.

  4. Från Graven skriver:

    Ulf

    1. Kan inte läsa innantill i vanlig ordning
    2. Tillskriver andra åsikter de inte har
    3. Upprepar 1 och 2

    Patologiskt fast i detta beteende.

    Men den stora behållningen av Ulfs ”resonemang” är att jag visat dem för goda vänner som levt i någon sorts PK-bubbla men sakta börjat vakna upp de senaste året.

    Att fri invandring skulle kunna leda till nya situationer vad gäller vårt statsskick och att sharia skulle kunna bli resultatet ”därför att det är så en demokrati fungerar” var INTE vad de tänkt sig! Och heller inte vad de anser att de blivit försäkrade om av det politiska etablissemanget.

    Keep it coming Ulf!

  5. Från Graven skriver:

    Per L.

    Visst kan Ulf vara ett troll, men antagligen inte. Jag ser en djupt ideologiskt övertygad person med mycket svag analysförmåga och djupt intellektuellt ohederlig.

    Du ser att det är ganska tyst runt Ulf. Det är egentligen endast ”mohammad” som ger Ulf sitt stöd. Och det förvånar knappast.

    Vad avser värdet att ”debattera” med honom är just att folk måste få chans att läsa hur vänstern tänker och fungerar.

    I det avseendet spelar det ingen roll ifall han är ett troll eller på riktigt

  6. Ulf skriver:

    Per L. bagatelliserar uppenbarligen det högerextrema våldet på 90-talet, morden i Malexander var på riktigt Per.
    Dirigenten Ilya Stupel misshandlades 1999 av just nazister, han kunde också ha dödats på samma sätt som John Hron.
    Nu dödades vad vi vet inga judar av nazister på 90-talet men viljan att skada judar fanns och tog sig våldsamma uttryck.
    Att det inte förekom kippavandringar i den skräckmiljön är egentlig obegripligt om vi inte betänker svenskarnas tolerans gentemot inhemsk antisemitism.

  7. CeDe skriver:

    Ulf, det räcker nu. Vi kan allt det där så du behöver inte tjata om 25-åriga händelser längre. Försök att fokusera på de stora problem vi ser idag med integreringen av nytillkomna innevånare som inte har för avsikt att integreras i ett samhälle de inte anser passar den egna agendan.

  8. Från Graven skriver:

    Så här ter sig diskursen från den vänster som allierat sig med islamismen: Islam är i grunden en klasskamp; resultatet av västs exploatering av öst. Skulle man kunna uppnå det klasslösa samhället medelst islam så är detta en acceptabel, och för vissa t.o.m. en önskvärd, utveckling.

    Retoriken är enkel: hotet kommer från höger via nyfascism och rasism; den vanliga muslimska människan är offret – för samma tankegångar som är grunden för antisemitismen och dess metoder för etnisk rensning och folkmord.

    Den människofientliga delen av islamsk doktrin avdramatiseras med relativism, ”kontextualisering” och ren desinformation. Alla medel är tillåtna.

    Metoden är attack: anklaga meningsmotståndaren systematiskt och oupphörligt – för rasism, antisemitism, kolonialism, exploatering, fascism.

    Våldet som följer islamismen och den utomparlamentariska vänstern ses som revolutionsromantiska ekvivalenter.

    Ulf tillhör antingen den vänster som koketterar med islam ur ett klasskampsperspektiv, eller så är Ulf regelrätt islamist, men en oförsiktig sådan. mohammad är mycket skickligare i att undvika att avisera målen med sin aktivism här på Vilks.net. Ulf är explicit. Och det är värt sin vikt i guld!

  9. Molly skriver:

    Benke Bus!
    Visst kunde du bättre! En grupp musiker som framför musik och egna texter av hög kvalitet! Har aldrig hört bandet förr, och tackar dig Benke Bus för detta. Tyvärr kunde jag inte uppfatta hela texten, med det jag hörde var mycket intressant.

  10. Per skriver:

    Benke Bus

    Ett gamnalt favoritband för mig, Anders F. Rönnblom!
    ”Det är inte snö som faller, det är nån annans röst”
    Vilket tryck i instrumenten! Och poesi.
    Såg dom på nåt stort danshak live vid Hornstull ca 1985.

  11. sl skriver:

    Sharia är givetvis oförenligt med mänskliga rättigheter, sharia är den lagstiftning muslimer använder för att kväva mänskliga rättigheter. Att den judiska staten skulle låta sina muslimer praktisera sin barbariska rätt kan vi tro vad som helst om. Vi behöver bara veta en sak; muslimerna har alltid hatat de otrogna, och försökt förslava dem, och det är hela saken. Sommarens mord är helt i traditionen. Varför hatar de oss? Därför att de uppfostras till det. Muslimska ungdomsorganisationer lär ut samma sak som Hitlerjugend, vi betalar.

    Ulf inlägg pekar emellertid åt ett helt annat håll, på hur lika arvtagarna till Hitler och Stalin blivit, hur de bägge ställer sig på fiendens sida, mot en av vår civilisations grundstenar. För länge sedan spelade judar en viktig roll i europas vänster, men där vajar nu istället islams dödskalleflagga. Lustmördarsektens civilisationshat ympas in på både jämlikhetens och raskampens fotsoldater, och ingen av dem verkar inse att de gräver sin egen grav. Man kan inte alliera sig med islam. Islam är arabisk imperialism, önskar inte jämlikhet eller nordmännens fortbestånd, utan allas underkastelse. Islam är det arabiska herrefolkets tvångsmedel mot alla andra, islam betyder slaveri för européer, afrikaner, indier och kineser. Nu ska svenskarna lära sig att ”respektera” främlingens överhöghet och domvärjo.

    Européer som försvarar islam, försvarar sina egna banemän. Européer som sänker sig till att jämföra kristendom och islam efter någon slags kålsuparteori, vet inte vad de talar om. Islam är en främmande ordning, som vi medvetslöst importerar under ras- och klass-hatarnas hjärndöda skrän. Europas två hatarsekter pekar bägge på judarna, lilleputtfolket som får skulden för allt från missväxt till fotsvamp. Den som opponerar sig kallas rasist. Men vinnarna på vår törnrosasömn, islam och nationalsocialismen, är de riktiga rasisterna. Bägge växer, när vi inte sätter stopp.

  12. Ludvig K skriver:

    Från Gravens och andra kommentatorers inlägg om Ulf här på bloggen lämnar en del att önska.

    Men för den som har hängt med här ett tag är bemötandet föga överraskande. Den värsta sortens avskum, Förintelseförnekare och fanatiska radikaler inräknade, kommer aldrig i närheten av den skitstorm som en normalt funtad och kritiskt tänkande person som inte nödvändigtvis hatar public service, ”vänstern” och ”islam” av hela sitt bittra gubbrövshjärta, får utstå på denna webbplats. Här är det inte svårt att skaffa sig fiender.

  13. Från Graven skriver:

    Det är du som är avskummet Ludvig.

    De principer jag håller för okränkbara och universella är Demokrati, Mänskliga Rättigheter och Rule by Law.

    När jag har problematiserat islamsk doktrin ur dessa perspektiv har du kallat mig ”rasist” utan någon annan grund än att att jag har pekat på vad koranen säger. Du har förvisso slutat med det. Men du förhåller dig fortfarande kritisk till de som ställer sig frågande inför den ojämlika och totalitär värdegrund som islam utgör.

    Jag är inte här för att göra sådana som dig, Ulf och mohammad glada, eller visa er respekt. Jag är här för att exponera er.

  14. Från Graven skriver:

    Och gillar du inte tonen så är det ingen som tvingar dig att läsa.

  15. Från Graven skriver:

    Ni är gäster på en blogg vars värd står på en islamistisk dödslista och mot vem ett antal mordförsök företagits – och ni tror ni har en moralisk rätt att gnälla, kritisera, ljuga och förolämpa er fram genom trådarna???

    Avskum och drägg är ni!

  16. Ulf skriver:

    Allvarligt från Graven så undrar jag varför du tar åt dig när Ludvig K nämner Förintelseförnekare och fanatiska radikaler. Anser du dig tillhöra några av de grupperna?

    Vad det gäller koranen så är det väl uppenbart att du inte ens läst wikipedias artiklar om den skriften, än mindre själva urkunden.

  17. Från Graven skriver:

    Fel – jag här både läst koranen, olika delar av haditherna – samt följt den problematisering av dessa urkunder som till och med företas inom den muslimska världen.

    En sak måste jag säga – det finns muslimer som ställer sig upp inför hela publikhav och ställer sig frågande till olika påbud i koranen – och som bemöts av mer respekt av sin islamska omgivning än vad ni bjuder på här när islamsk doktrin problematiseras.

    Halmgubbar, insinuationer och regelrätta lögner är din debatteknik Ulf.

    Tack och lov finns allt dokumenterat, och det är endast att jämföra vad jag faktiskt skriver och vad du påstår att jag skriver.

  18. Ulf skriver:

    Just det Från Graven, allt finns dokumenterat så jag är helt lugn. Vem som helst kan läsa våra diskussioner och dra sina egna slutsatser.
    Varför anser du föresten att Dagens Nyheter försöker mörka terrordåden i Normandie och München.
    Du skrev så här: ”DN nämnde aldrig att Sonboly ropade ”Allahu Akbar” när han sköt tonåringarna på MacDonalds, men tryckte hårt på att han haft Breivik som profilbild”

    Varför försöker Bonnierägda Dagens Nyheter mörka islamistisk terrorism, vad är Bonniers och tidningens chefredaktör Peter Wolodarskis syfte med denna desinformation?

  19. Från Graven skriver:

    Extensiv tolkning. Din tolkning.

    Men för en gångs skull har du citerat mig korrekt!

  20. Från Graven skriver:

    Men insinuationerna fortsätter du med!

  21. Från Graven skriver:

    Varför DN väljer att lägga Breivik i rubriknivå men ”Allahu Akbar” bakom en betalvägg – om den ens ligger där – kan endast Wolodarski och DN’s redaktion svara på.

    Jag nöjer mig med att notera att det är så DN gör!

    Hur du sedan tolkar min observation blir avhängigt din debattmoral. Du skulle kunna fråga rakt ut vad jag menar, men det gör du inte, och de frågor du ställer brukar vara av typen ”Varför vill du fördriva alla judar, CeDe?”

    Ohederligt!

    Men det är vad en retorisk nolla som du klarar av!

  22. Ulf skriver:

    Det är inga insinuationer. Vem som helst kan av din text se hur du misstänkliggör tidningen och dess ledning. Uppenbarligen så anser du att tidningen försöker lura läsaren.
    Varför skulle Bonnierägda Dagens Nyheter göra något sådant, du har fortfarande inte svarat på den frågan ”Från Graven”.

  23. Ulf skriver:

    Du ”Från Graven” har ju i ett tidigare inlägg formulerat dig på ett sådant sätt att det framgår att du vill förbjuda importen av kosherslaktat kött.

    Hur skall då judar som vill leva ett religiöst liv då kunna bo kvar i Sverige?

  24. Från Graven skriver:

    Du får lära dig skillnaden mellan ”deskriptivt” och ”analytiskt”.

    Varför just DN/Wolodarski gör det kan endast DN/Wolodarski svara på. Men andra medierepresentanter har ju varit tydliga med att de undertrycker viss information ”för att inte spela främlingsfientliga krafter (alternativt SD) i händerna”.

    Vad DN’s motiv är får du fråga dem om!

    Jag har noterat att det finns tidningar i Europa som leder med ”Allahu Akbar” och det finns tidningar som leder med ”Breivik”.

    Sedan finns det tidningar som redogör för båda omständigheterna – dessa tidningar respekterar jag, därför att de inte försöker manipulera hur nyheten tas emot – de är konsekvensneutrala i det avseendet.

    I slutändan var Sonboly en mobbad ung grabb med psykiska problem – kanske p.g.a mobbningen vad vet jag – utan mer koppling till IS än vad han hade med vit makt-rörelsen, såsom jag förstår det.

  25. Ulf skriver:

    Du skrev så här : ”DN nämnde aldrig att Sonboly ropade ”Allahu Akbar” när han sköt tonåringarna på MacDonalds, men tryckte hårt på att han haft Breivik som profilbild. Detta lade DN inte bakom sin betalvägg”.
    Nu är du inte ens säker på att Allahu Akbar låg bakom betalväggen . Att du inte läst koranen står ju klart men jag trodde faktiskt att du hade koll på artikeln i DN.

    Din slutkommentar är : ”Öppet medielandskap” – lol!” Uppenbart menar du att Dagens Nyheter motarbetar ett öppen rapportering om islamistisk terrorism, varför skulle de göra något sådant?

  26. Från Graven skriver:

    Ulf

    Kosherslakt är tillåtet i Sverige om man följer djurskyddslagstiftningen!

    Försök förstå det – imbecill!

    Jag har judiska vänner! Jag vill att de skall stanna i Sverige! Men vissa har redan flyttat till Israel (där jag har besökt dem!!!) på grund av iden inhemska antisemitism som du helt korrekt beskriver (på 80-talet) men på senare tid på grund av vad islamister utsätter dem för!

  27. Från Graven skriver:

    Din fråga 2016 27 juli kl. 20:00 svarar jag på 2016 27 juli kl. 19:58

  28. Ulf skriver:

    Nu var det inte frågan ”Från Graven”.
    Det utförs ingen slakt som uppfyller de krav på renhet som svenska judar begär i Sverige. Judar som vill ha tillgång till kött som slaktats enligt judisk sed är därför hänvisade till importerat kött.

    Nu vill alltså Sverigedemokraterna även förbjuda import av detta kött. Är det bra?

  29. Ulf skriver:

    Du har alltså inte läst artikeln du refererade till, härligt 🙂

  30. Från Graven skriver:

    Varför vill du att djuren skall lida, Ulf?

  31. Från Graven skriver:

    Du skrev att sverigedemokraterna ville förbjuda import av kosherslaktat kött.

    Jag rättade dig och sade att sverigedemokraterna ville förbjuda kosher- & halal-slaktat kött som inte uppfyller svensk djurskyddslagstiftning.

    Du tålde inte den rättningen – och försöker nu få den rättningen till antisemitism.

    Stackare.

  32. sl skriver:

    Om man kör från Göteborg mot Stockholm kör man förbi en industribyggnad i korrugerad plåt på höger i Göteborgs förorter. På den står med stora bokstaver ”Halalkött”.

    Bääääh!

  33. Ulf skriver:

    Du ”Från Graven” vill alltså att religösa judar antingen skall sluta äta kött, köpa insmugglat olagligt kött eller flytta någon annanstans, kanske till Israel där du har dina judiska vänner .

    Om man inte vill att djuren skall lida så skall man inte äta kött överhuvudtaget. Sveriges i Europa närmast unika förbud mot skäktning borde ändras så att judarna kan få sitt kött slaktat i Sverige.

    Sverigedemokraterna motiv till en skärpning av lagen är ganska uppenbar. De ser svenskar som bekänner sig till judendomen som ett potentiellt problem. Genom att försvåra tillvaron för de som vill leva som judar och på sikt assimilera dem eller få dem att lämna landet så löses det problemet.
    Frågan är varför du ”Från Graven” vill göra livet svårare för religösa judar i Sverige?

  34. Ulf skriver:

    Precis ”sl”. Halalslakt är inget problem i Sverige. Köttet smakar ju också väldigt gott, smask!

  35. mohammad skriver:

    Till Ulfs stringens och analytiska förmåga vill jag lägga hans uppenbart utomordentliga tålamod.

    Att Vilks bara låter denna intellektuella tönt och bully von Graven hålla på…

  36. Från Graven skriver:

    Ulf skriver: 2016 22 juli kl. 11:02

    Till sist ”Från graven” så erkänner jag öppet och frimodigt att jag personligen är emot det du benämner ”djurskyddet” när det fungerar som ett alibi för religös intolerans!

    Varning för mycket starka bilder i följande video om halal-slakt:

    https://www.youtube.com/results?search_query=this+is+halal

  37. CeDe skriver:

    Samma känslokyla vid slakt vare sig det gäller djur eller människor.
    Men enligt Ulf måste vi tolerera det eftersom det ingår i religion. Religion är heligt för Ulf.
    Inom religion får man göra vad som helst så länge det följer religionen.

  38. Ulf skriver:

    Till ”Från Graven”

    Du började med att sprida ut konspirationsteorier om en tidning ägd av den judiska familjen Bonnier, din tes var att tidningen av oklar anledning mörkade islamistisk terrorism. Onekligen en grov anklagelse
    .
    Sedan fortsätter du med att försvara Sverigedemokraternas krav på förbud mot import av kosherslaktat kött. Du anser uppenbarligen att svenskar som vill leva som religösa judar får sluta äta kött eller flytta från Sverige.

    Sammanfattat så visar dina inlägg på att du anser att en tidning ägd av en judisk familj och vars chefredaktör också är jude konspirerar för att dölja islamistisk terrorism.
    Till denna groteska konspirationsteori kommer sedan kravet på förbjuda import av kött slaktat genom skäktning.

    Att anse att svenska judar underhåller svenskarna information om islamitisk terrorism och att judendomen är en religion för djurplågare är helt enkelt extremism .

    Du ”Från Graven” borde nog ta dig en funderare på varifrån du fått dessa idéer.

  39. Ulf skriver:

    Så du CeDe menar att judar inte ser någon skillnad på slakt av djur och mord på människor.

    Onekligen ett något extremt statement!

  40. Från Graven skriver:

    Ulf skriver: 2016 22 juli kl. 11:02

    Till sist ”Från graven” så erkänner jag öppet och frimodigt att jag personligen är emot det du benämner ”djurskyddet” när det fungerar som ett alibi för religös intolerans!

    Varning för mycket starka bilder i följande video om halal-slakt:

    https://www.youtube.com/results?search_query=this+is+halal

    För er som inte klarar av att se videon så får man bland annat se en ko vars hals slås av ända upp till ryggkotorna. Problemet är att ryggraden är intakt och kon lever en lång stund under fruktansvärt lidande.

    Men som Ulf skriver 2016 27 juli kl. 21:26: ”Köttet smakar ju också väldigt gott, smask!

  41. Ulf skriver:

    Texten är på engelska, är filmen verkligen gjord i Sverige?

  42. Från Graven skriver:

    Ulf skriver: 2016 22 juli kl. 11:02

    Till sist ”Från graven” så erkänner jag öppet och frimodigt att jag personligen är emot det du benämner ”djurskyddet” när det fungerar som ett alibi för religös intolerans!

    Varning för mycket, mycket obehagliga bilder på halal-slakt på djur som lider svårt och länge:
    https://www.youtube.com/watch?v=h_bZzxep87c”

    Men som Ulf skriver 2016 27 juli kl. 21:26: ”Köttet smakar ju också väldigt gott, smask!

  43. Ulf skriver:

    I Sverige gäller att djur alltid skall bedövas innan slakt. När det gäller nötkreatur så används bultpistol.
    ”Från Graven” visar alltså upp en film som inte gäller svenska förhållanden. Om ”Från Graven” hade brytt sig om att googla lite hade han förstått att det som visas på filmen inte gäller halal slakt i Sverige. Den ackompanjerande texten på engelska borde ha varit en indikation på filmens ursprung, särskilt kommentaren om traditionell brittisk slakt.

    Research verkar inte vara din grej ”Från Graven”.

  44. Från Graven skriver:

    Ulf skriver: 2016 22 juli kl. 11:02

    Till sist ”Från graven” så erkänner jag öppet och frimodigt att jag personligen är emot det du benämner ”djurskyddet” när det fungerar som ett alibi för religös intolerans!

    Varning för mycket, mycket obehagliga bilder på halal-slakt på djur som lider svårt och länge:
    https://www.youtube.com/watch?v=h_bZzxep87c”

    Men som Ulf skriver 2016 27 juli kl. 21:26: ”Köttet smakar ju också väldigt gott, smask!

  45. Ulf skriver:

    Du blev viss svarslös igen ”Från Graven” och som vanligt börjar du upprepa dig.

    I den här tråden så har du alltså kommit med konspirationsteorier om att Bonnierägda Dagens Nyheter mörkar islamistisk terrorism.

    Sedan kommer du med det märkliga påståenden om att Sverigedemokraternas krav på importförbud av kosherkött egentligen inte skulle ha negativa konsekvenser för svenskar som bekänner sig till judendomen.

    När till sist halalslakt i Sverige diskuteras så visar du en film som handlar om halalslakt i länder där svenska regler inte följs.
    I ditt fall ”Från Graven” fungerar slagordet ”djurskydd” onekligen som ett alibi för religös intolerans.

    Till sist, halalkött är smaskens!

  46. Från Graven skriver:

    Ulf skriver: 2016 22 juli kl. 11:02

    Till sist ”Från graven” så erkänner jag öppet och frimodigt att jag personligen är emot det du benämner ”djurskyddet” när det fungerar som ett alibi för religös intolerans!

    Varning för mycket, mycket obehagliga bilder på halal-slakt på djur som lider svårt och länge:
    https://www.youtube.com/watch?v=h_bZzxep87c”

    Men som Ulf skriver 2016 27 juli kl. 23:52: ”…halalkött är smaskens!

  47. benke bus skriver:

    Molly!

    Bra att du är nöjdare… och som du vet! Så kämpar Gudarna förgäves mot dumheten. Jag börjar bli gammal: https://www.youtube.com/watch?v=sK6WHxxWDdc

    Läst i DN: http://www.dn.se/kultur-noje/johan-hilton-som-en-tagresa-bredvid-en-myspackad-grosshandlare/

    Nu väntar jag bara på det oväntade…

  48. Per skriver:

    Till frågan om vem Ulf kan vara
    (Även om det inte är jätteviktigt att veta exakt, det viktiga är att oförtröttligt konfrontera honom o exponera hans värdsbild, ideologi osv., som flera sagt)

    Jag gissar på en f.d. mao-stalinist
    eller en typ som Mattias Gardell t.ex.

  49. CeDe skriver:

    Det är lite synd om Ulf. Han kämpar för det han uppfattar som underklassen, i det här fallet islam. Men har ser tyvärr inte skogen för alla träd.

  50. Per skriver:

    Typer som Ulf inbillar sig att västvärldens folkmajoriteter kommer att vika ned sig för den pågående islamiseringen, dvs utan inbördeskrig i t.ex. Europa. Till Mattias Gardell o Ulf säger jag Dream on!
    En avgörande resurs är förstås kvinnorna i västvärlden (och hbtq-personer m.fl.) När det går upp på allvar för dessa vilket hotet är mot deras under lång tid framkämpade samhällsställning så blir dom nog inte att leka med för de naiva kulturrelativisterna och Det muslimska brödraskapet etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.