3361: Lars Vilks

Det är helt okej att skriva några fina ord om Lars i kommentarsfältet. Det kan vara ett minne eller bara något ni tänkt på, eller precis vad som helst. Tänk dock på att alla kommentarer måste granskas och inget som anses på något vis stötande eller respektlöst kommer släppas igenom. Var snäll och tänk även på att hemsidan är under hårt tryck just nu, det kan vara svårt att nå den och det kan komma att ta tid innan era kommentarer granskas och godkänns.

Det här inlägget postades i Samtidskonst. Bokmärk permalänken.

102 svar på 3361: Lars Vilks

  1. Tommy skriver:

    RIP Lars

  2. Sniff skriver:

    Så sorgligt. Men din röst kan höras igenom dina verk som lever vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.