2079: Den oförsonliga skräcken

Efter IS terrorattentat kan man bara konstatera att den okontrollerbara skräcken har fått ytterligare fäste. Inte utan skäl, vi har anledning att vänta oss mer. Ett fåtal personer kan åstadkomma mer än en hel armé. Det är dessutom svårt att få grepp om vad IS är. Det har kommit en del förnekanden om dess religiösa motiv ”IS har inget med Islam att göra”. Det är naturligtvis fel. Det rätta är att säga att det är en avart. Men den kan varken kallas för högerextrem eller vänsterextrem. Har man den läggningen kan man förklara den som ett utslag av västvärldens och särskilt USA:s politik. Går man inte in för den bekväma ståndpunkten är det inte mycket mer att se än negationen av allt som vi betraktar som anständigt, den radikale Andre som dock har svårt att väcka vårt medlidande, långt mindre vår förståelse. IS har växt fram under gynnsamma omständigheter. Men vet att USA inte kommer att skicka några truppen och att ingen annan heller är benägen. Man kan tämligen lätt smyga in sina terrorister i flyktingströmmarna eller vinna anhängare i Europas ghettoområden.

Även bland de mest ömsinta debattörer finns det inga sympatier för IS gärningar och attityder. IS lämpar sig inte för vår tids sökande efter polariserade åsikter. Typiskt för vår tid är att producera åsikter vilket är betydligt enklare än att föra sakliga debatter eller försöka överbrygga åsiktsmotsättningar. Fenomenet har också funnit god jordmån i det akademiska livet. De mjuka vetenskaperna lämpar sig till att producera det ”forskaren” önskar sig. Ett gott exempel på detta beskrivs av Susanna Mannelin i GP. Är man genusforskare är det automatiskt en given förutsättning att visa hur illa det är. Emellanåt kan dock priset bli lite för högt.

Det här inlägget postades i debatt. Bokmärk permalänken.

137 svar på 2079: Den oförsonliga skräcken

  1. Molly skriver:

    Vilka äro de mjuka vetenskaperna?

  2. Lars Vilks skriver:

    De icke naturvetenskapliga.

  3. Molly skriver:

    ”De mjuka vetenskaperna lämpar sig till att producera det ”forskarna” önskar sig”. Jag tror att de flesta önskade resultat produceras av dem som fått i uppdrag att ”forska fram” resultat som makten vill ha. Ett lämpligt högt stipendium på några år, samt en professors-titel som lön, brukar locka fram de resultat som önskas. Oavsett vilka metoder som används, positivistiska, hermeneutiska, eller induktiva metoder. Det är inte de naturvetenskapliga metoderna som utesluter vetenskaplig förfalskning. Tro mig.

  4. sl skriver:

    Samuel Huntington utredde saken för något decennium sen. Civilisationernas kamp är lämplig lektyr för alla européer. De flesta artiklar om hans bok når inte upp till originalet.

  5. Doktorn skriver:

    Eftersom terrorism uppträder när de stora elefanterna vill något – alltsedan brittiska samväldet och allierade opputurnister skapade salafisterna och i förlängningen broderskapsrörelsen – bäva månde nu de rättfärdiga och undra vilken av våra surt förvärvade friheter de denna gång vill komma åt.

  6. sl skriver:

    För sammansvärjningsteoretikern är det rimligt att anta att terrorism är uppfunnet av överheten. I verkligheten är terrorism asymmetrisk krigföring, där den svaga parten anfaller mål den starka inte kan skydda.

    Som Huntington påpekar har den västliga kristna civilisationen (tillfälligt) militärt besegrat de konkurrerande civilisationernas statsbildningar. Vi har glömt det, vi tror att vi hunnit före på en allmängiltig väg. De besegrade minns att de är besegrade, och tror inte att vi sitter inne med vägen sanningen och livet.

    Poängen med det groteska övervåldet är att påminna både oss och det egna folket om att vi kan besegras. Det påminner också den islamiska kulturens kunskapsteoretiska och filosofiska underläge. Islam tillhör medeltiden.

  7. Doktorn skriver:

    sl
    Du har alldeles rätt – just precis så står det i gymnasiets historiebok. När de estländska skogsbröderna organiserades skedde det i förhoppning att de västallierade skulle stå vid tidigare löften – men de bröt dem och därmed var skogsbrödernas saga all och deras största hjältar försvann redan 1950. Även en gerilla behöver stöd. De stora och mäktiga har obegränsade resurser. Den enda mig veterligt lyckade kampanjen var Gandhis och det byggde på icke-våld – vilket var gratis. Därför är det troligare att terrorism finansieras för att förmå de mäktiges underlydande hålla sig i skinnet och avstå sina friheter än av tredje världen – för att deras religion skulle behöva försvaras mot vårt välstånd – vilket de egentligen eftertraktar – och speciellt med tanke på salafismens officiella wikipediahistoria och inofficiella bakgrund till densamma, förmedlad av David Livingstones (f. 1966) tre böcker kring ’den döende guden’. Delar maffioso bytet lika? Media och ’mind control’ har enorm makt i det globala hela-havet-gungar-tronföljarekriget. Nästan all vår kunskap härstammar från massmedia. Det är verkligen skrämmande.

  8. sl skriver:

    En gerilla har bara det egna folkets stöd, i lönndom förstås. De estniska skogsbröderna hade säkert stöd i den egna befolkningen, men den ryska socialistiska imperialismen på ortodox botten radade helt enkelt upp 200 av deras släktingar inför exekutionspatrullen efter vare attentat. Estland har en stor rysk minoritet, och tillhör i storryska ögon det ryska imperiet. Esterna är bara ett av hundratals minoritetsfolk som lever ”skyddade” av StorRyssland, i den ryska föreställningsvärlden.

    Är det i Baltikum du har lärt dig judehatet och vandringssägnerna? Din absurda teori om att judarna var för lata för att bruka jorden, när de i själva verket inte fick äga jord, har överlevt lite längre i den sovjetiska permafrosten. Ur munnen på andra generationens balter kan de groteskaste föreställningar om judar komma hoppande likt grodor, sjuttio år efter att balternas förfäder hjälpt nazisterna genom att stänga in judarna i synagogan och tutta på redan före tyskarnas ankomst. I baltikum går också gränsen mellan ortodoxi, katolicism och protestantism; då ökar behovet av att skylla allt på judarna.

    Islam är arabisk imperialism och saknar västerländska kreatörer. Islam tuggar i sig kristet territorium, först i mellanöstern, sen i nordafrika, sen på balkan.

  9. Doktorn skriver:

    Ditt senaste inlägg är en bladning mellan sant och falskt jag tror jag inte gitter ytterligare bemöta och ett eko av Ilja Ehrenburgs propaganda Du således för min del kan få behålla om det gör Dig till en lyckligare människa.

  10. Inge skriver:

    NRK sendte en populærvitenskaplig serie i 2010, som har blitt en kultklassiker. https://sv.wikipedia.org/wiki/Hjernevask_(TV-program)

    De myke vitenskapene, særlig kjønnsforskningen, ble avkledd i møtet med de harde vitenskapene.

    De som er interessert kan lete opp programmene på YouTube.

  11. Inge skriver:

    En generell kommentar:

    Det gjør vondt å skifte mening. Å skifte mening betyr at man har tatt feil før. Det går på æren løs.

    Men hva er ære, hvis ære ikke knyttes til sannhet? Er det viktigere å opprettholde kameratskap? I så fall kan sannhet være en fiende. For hvem ønsker å miste venner?

    Jeg tror at de som søker sannhet er ensomme. Det er noe frastøtende ved å alltid undersøke sosiale normer og verdier. De som gjør sånt blir ikke lett likt.

    Det er mitt håp at hun jeg elsker vil elske meg uansett.

  12. sl skriver:

    Eftersom doktorns judehat saknar rationell grund, det bottnar i en avsomnad kristen idévärld och maktkamp som inte ens intresserar de kristna, går det inte att försvara. Den tragiska nationalsocialismen, en pendang till sovjetväldet, med tysk självöverskattande självförintelse som enda program har redan gjort total bankrutt. Tysk och rysk socialism ödelade sina hemländer. Tyskland är grundligt etablerat som ett mellanland i den anglosaxiska dominansen, låt vara med effektiv produktionsapparat.

    Det arabiskt imperialistiska muhammedanska judehatet vi importerar överlever i lite större skala som samhällets bottenslask. Judehat pekar bara ut subjektet, dvs hataren, som konspirationsteoretiker, sjuk i huvudet eller efterbliven. Om vederbörande är muhammedan eller nazist pekar bara på vederbörande. Om judarna berättar det ingenting.

  13. Doktorn skriver:

    Tallskog,
    man tackar för utförligt referat av storfinansens dolda hemligheter den stora menigheten inte anat eftersom de inte hittat dem i sina morgontidningar.

  14. Tallskog skriver:

    Hoppas att menigheten läser noggrant 😉

  15. sl skriver:

    Texten hos vaken.se, som börjar med historieprofessorn Quigley, mellanlandar hos libertarianske nationalekonomen Rothbard och mot slutet antyder att USA använder icke namngivna muslimska terrorister för att upprätthålla sina finansdynastiers profitkvot saknar undertecknare. Vem har skrivit den? De inblandade storheterna saknar gemensam avsikt, artikelns författare utgör själv subjektet, men visar sig inte i en underskrift. Det är förstås praktiskt när en konspirationsteori ska lanseras.

  16. Adam skriver:

    Sl: just hemlighetesmakeriet kring allt gör ju att sådana som Doktorn blir frälsta. Då får han något att tro på. Det är ju det han och andra foliehattar vill ha. Allt som är transparent skrivet verkar tråkigt i deras värld. Ju mer Dan Brown- aktigt, desto bättre.

  17. Adam skriver:

    Det finns en storfinans som påverkar, men så jävla hemlig är den inte. Bröderna Koch och Sheldon Adelson gör sitt bästa för att köpa hem den republikanska segern i det amerikanska presidentvalet 2016. Pågår en intensiv debatt om det i USA. Det skrivs om det, diskuteras i teveprogram, finns demokratiska kandidater som kritiserar det (Bernie Sanders). Men konspirationsteoretiker (likt Doktorn) är inte intresserade av världens riktiga problem. de vill ha hysch hysch, mystik, för att bli intresserade…:(

  18. sl skriver:

    Rothbard är bekant, en libertariansk kritiker av USA´s finans-, penning- och utrikespolitik. Quigley var obekant; hans önskan att de bägge politiska partierna i USA ska vara så lika varandra så att man vid korruption kan kasta ut det ena med hjälp av det andra verkar redan genomförd.

    Mot slutet av artikeln blir det mer dimmigt och svävande. För doktorn återstår dessutom att knyta ihop ihop judehatarsäcken; han ska ”bevisa” att de ”judiska bankirerna” i själva verket beställde judeutrotningen, samtidigt som ”judiska media” har hittat på den. Ingen självmotsägelse är för stor, minnet och logiken i nivå med en myras. Den via bilder, rättegångar, mördarnas planering och överlevarnas vittnesmål väl kända judeutrotningen 1941-45 ska ifrågasättas med konspirationsteorier. Väl valda citat från vilka källor som helst kan läggas ihop till ett i sin helhet löjeväckande pussel. Var och en skulle källorna aldrig acceptera smörjan de gifts ihop med.

  19. Rurik skriver:

    STORT TACK !
    – sl och Adam , för att ni tagit på er uppgiften att hålla bloggen på en anständig nivå.
    Ni har mitt största tänkbara moraliska stöd.

  20. Doktorn skriver:

    Jag beundrar er förnämliga känsla för logik – den tangerar i sina vändningar och sitt bruk av metaforer nästan känslan man fått efter att ha läst Talmudverser. Här ännu en (dock något kortare) länk herrarna kan få vederlägga:
    http://www.takebackourrights.org/docs/StoleAmerica.html

  21. sl skriver:

    Vi kan beundra doktorns dikotomi; å ena sidan kapitalkoncentrationen i USA runt förra sekelskiftet, å andra sidan alla mördade östeuropeiska judar. Två helt olika saker, som doktorn vill förena i teorier om judendom. Trots att det ena handlar om tilltagande kapitalkoncentration och det andra om olika former av socialism, alltihop i ett kristet protestantiskt kontext. Problem inom vår ekonomisk/politiska kultur skylls på utomstående, trots att de uteslutande är konsekvenser av egenskaper i vår egen kultur, där utomstående endast får de roller vi erbjudit. Grönsakshandlare, valutaväxlare, städerska, cigarettpojke, Plötsligt blev en valutaväxlare framgångsrik; då blir konjunkturen hans fel.

    Judarna är en detalj i ett system med aktiebolag, banker, skattmas och politiker. Systemet är inte judiskt, utan vilar på först katolsk och sen protestantisk värdegrund med mer än 2000årig historia.

    Det smutsiga judehatet förs nu vidare av några nazistiska löss i kombination med det nyimporterade låglöneproletariatet som vördar en främmande gud.

  22. sl skriver:

    Som väntat saknar vaken-artikeln fortfarande författare, istället får vi en till, med samma innehåll i koncentrerad form och de förargliga libertarianerna bortrensade. Innehåll? ”Bankirer är judar”. Med doktorns logik kan det omvandlas till ”judar är bankirer”. Nästa steg blir sen ”judar är judar”. Så sitter vi där och diskuterar doktorns sjuka jude-smörja.

  23. Doktorn skriver:

    P.S.
    Kritisk granskning av det judiska folkets myter innebär inte judehat. Det är tvärtemot nödvändigt för att förstå människan bakom myterna och lära känna hans världsåskådning. Endast så kan sann vänskap uppkomma. Detta sagt med emfas till mina vanligaste belackare.

  24. sl skriver:

    Det judiska folkets myter kan vi utantill om vi är gamla nog att ha haft kristendomskunskap. Det judiska folkets historia är samlad i en bok som kallas Bibeln, Första Testamentet. Det finns visserligen mer; Talmuds kringsnack runt Tora-rullarna, men sån kunskap behövs inte för att förstå den moderna teknikens kapitalbehov. De är inte mer relaterade än Mesopotamien och svenskt jordbruk.

    När man gör gällande att judar inte är villiga till arbete (i jordbruket) i ett sammanhang där judar inte fick äga jord, ägnar man sig åt att sprida vandringssägner om judar, vars underliggande drivkraft är judehat.

    Doktorn sprider och förklarar inte det judiska folkets myter. Doktorn sprider kristna myter om det judiska folket i media som bevandras huvudsakligen av postkristna plus en och annan anhängare av imperialism från arabiska halvön. S.k. ”islam”.

    Mer doktors-dikotomi, således.

  25. Doktorn skriver:

    Hånfullhet underbygger budskapet vid haltande argumentation. Extrem hånfullhet undviker diskussionämnet helt och hållet. Den kan tom. fungera som fingeravtryck.

  26. sl skriver:

    Och det sammanfattar ditt författarskap.

    Ditt hånfulla judehat och din historieförfalskning möts med totalt avslöjande på absolut grundnivå. Det blir bara skit kvar av din avföring.

  27. sl skriver:

    Doktorn har alltså på kollektivhatarens sätt missuppfattat vem som hånar vem. Judehataren sprider sitt gift, och hånar därmed alla andra. Endast islamisten, med sin främmande och fientliga agenda, är med på noterna. Nazisten och islamisten är allierade i sin kamp mot civilsationen. En av civilisationens grundpelare är judendomen, grund till den dominerande kristendomen. I sin kamp mot judendom blir man civilsationsfiende, vilket är historiens dom över Hitler.

  28. mohammad skriver:

    Isaac Deutscher: Den ryska revolutionen och den judiska frågan

    ”Men när revolutionen kom, fick den plötsliga förändringen av samhället också en smärtsam och upplösande effekt på en stor del av den judiska befolkningen.

    Eftersom så många judar i Ryssland var små butiksinnehavare, hantverkare, småjobbare och ”luftmänniskor”, försökte revolutionen av nödvändighet att omskapa hela deras livsmönster.

    Socialisterna ville åstadkomma den s.k. produktiviseringen av judarna dvs. förvandla dem till fabriksarbetare, bönder och till modern arbetskraft.

    Butiksägaren fann sig själv på randen av en avgrund. Det nya systemet gynnade inte honom. Det är sant att det befriade honom från skräcken för pogromer och förföljelse, men det hotade hans vanliga liv som mellanhand och som enkel handelsman.

    På 1920-talet började bolsjevikerna uppmuntra judarna att slå sig ner på landet i judiska kolonier på Krim, i Kherson och i Biro-Bidzjan. Vid den tiden besökte jag dessa kolonier och såg de Stora ansträngningar som några idealistiska ”goyim” och några entusiastiska judar gjorde för att förvandla åtminstone en del av den judiska befolkningen till bra bönder.

    Stora investeringar och enorma ansträngningar lades ner på detta arbete som skulle förändra ”luftmänniskans” karaktär. Man väntade sig att han skulle förkasta småhandelns knep och långsamt lära sig konsten att ploga och hacka i jorden.

    Men alla ansträngningar att förvandla handelsmannen till bonde misslyckades. Judarna var helt enkelt inte förberedda för en sådan brytning med det förflutna och för en så djup och omvälvande förändring i hela sitt sätt att existera.”

  29. Tallskog skriver:

    Med sådana vänner (sl, Rurik, Adam) behöver Lars Vilks inga fiender!

  30. sl skriver:

    Sajtens kryptonazist nr 2 tar till orda. Inget innehåll.

  31. sl skriver:

    Tallskogs inläg är ju riktigt kul, fast av misstag. Judehatarna/illuminati-sagoberättarna blamerar Vilks konstvetenskapliga verk, han ber dem sluta, de försätter honom i förlägenhet. Sen försöker skojarna få oss som invänder mot jude-desinformationen att se ut som om vi motarbetade Vilks. Efter att han tydligt berättat att illuminatitjatet besvärar honom.

  32. Rurik skriver:

    Mycket bra , sl !
    Kan ställa mig bakom vart enda ord du skrivit så långt . .

  33. Tallskog skriver:

    Alex Jones och hans fru har judisk bakgrund, så de kanske passerar censuren?

    BILDERBERG EVIL IN THEIR OWN WORDS

    http://www.youtube.com/watch?v=5vKKz50fMqM

  34. Doktorn skriver:

    Nu tror Tallskogs ironi gick lite djupare än de tre folkupplysarna kunde förstå.

  35. sl skriver:

    Både doktorn och tallskog tror allt möjligt, utan att det för den skull finns. Ämnet konstvetenskap verkar ha betackat sig för att blandas ihop med vad doktorn och tallskog tror.

  36. Krister skriver:

    Mycket snyggt och sakligt argumenterat av sl mot galenskaparna.
    Hoppas nu att det här ämnet inte sprider sig ytterligare på bloggen.

  37. sl skriver:

    Kända svenska judar som bevistat Bilderbergruppens möten. Hahahaha… suck! Judendomen är verkligen oväntat UTBREDD i Svearnas Rike.

    Observera att Bilderberg är namnet på hotellet där de möttes första gången 1954; det är alltså inte namnet på en judisk bankir. Vilka är gästerna? Ministar, direktörer, opinionsbildare. Vilka är inte inbjudna? Svensson, kommunister, rättshaverister och sammansvärjningsteoretiker. Religion verkar inte så aktuellt heller.

    Carl Bildt (1992, 1993, 1996, 1997, 1999,
    Anders Borg (2007,[10] 2013[12])
    Urban Bäckström (2010)[11]
    Börje Ekholm (2013)[12]
    Stefan Löfven (2013)[12]
    Lars Renström (2010)[11]
    Jacob Wallenberg (1998, 2000,[8], 2001,[7]
    Marcus Wallenberg (2014[13])
    Tove Lifvendahl (2014[13])
    Håkan Buskhe (2014[13])
    Carl-Henric Svanberg (2014[13])
    Fredrik Reinfeldt (2006,
    Jan Björklund (2009)[11]
    Maud Olofsson (2008)[11]
    Carl-Henric Svanberg (2007)[10]
    Marcus Wallenberg d.y. (1996, 1997)[8], (2001)[7],
    Tom Johnstone (2008)[11]
    Hans Stråberg (2006, inbjuden av Jacob
    Carin Jämtin (2004, inbjuden av Mona Sahlin)[9]
    Lars Heikensten (2004)[8]
    Gunnar Brock (2004)[8]
    Percy Barnevik (1992)[8], (1996)[16], 1997[7],
    Leif Pagrotsky (2001)[7]
    Leif Johansson (2001)[7]
    Lars-Eric Petersson (2000)[8]
    Björn Rosengren (1999)[8]
    Tom Hedelius (1999)[8]
    Mauricio Rojas (1999)[8]
    Björn Svedberg (1997)[8]
    Mona Sahlin (1996) (inbjuden av Percy Barnevik)[16]
    Ines Uusmann (1995)[8]
    Kung Carl XVI Gustaf (1995)[8]
    Stig Larsson (1994)[8]
    Hans Bergström (1994)[8]
    Sten Gustafsson (1984)[8], (1991)[8][18],
    Lars Jonung (1991)[8][18]
    Bo Ramfors (1991)[18]
    Anders Thunborg (1988)[8]
    Staffan Burenstam Linder (1988)[8]
    Olof Palme (1965, 1973, 1984)[8]
    Peter Wallenberg (1984)[8]
    Hans Werthén (1984)[8]
    Stig Synnergren (1984)[8]
    Pehr G. Gyllenhammar (198?)
    Thorbjörn Fälldin (1978)[8]
    Gunnar Sträng (1973)[8]
    Krister Wickman (1973)[8]
    Marcus Wallenberg d.ä. (1962, 1973)[8]
    Björn Lundvall (197x)
    Arne Geijer (1962)[8]
    Tage Erlander (1962)[8]
    Herbert Tingsten (1955)[8]

    Jag har heller inte blivit inbjuden, så jag är kränkt!

  38. sl skriver:

    I synnerhet nollan Ines Uusmans närvaro i min frånvaro känns nedvärderande 🙂

  39. Tallskog skriver:

    Samtliga på listan arbetade för NWO-diktaturens fortskridande.

    Många av dem har askenazigener, de är nödvändigtvis inte fientligt inställda till gojim för det, men Världshärskarna föredrar alltid den egna stammens gener framför andra när det gäller att välja medarbetare.
    I dessa sammanhang handlar det aldrig om att tro på bibeln!

  40. sl skriver:

    Du är helt enkelt inte riktigt frisk! En hög svenska bönder, några baltflyktingar, ett par adelsmän och så Paggan. Han är judisk, men främst sosse. Av detta gör du askenazer. Ska man skratta eller gråta?

    En misstanke sprider sig att ni två drar in det baltiska randstats-judehatet. Mycket få svenskar drar på er antiintellektuella barlast och dynga.

    När Bilderberg-gruppen har möte, träffas styrande, tongivande i en slags mix. Det är bättre att de träffas än att de skickar depescher med krigsförklaringar till varandra. Några av dem har judiskt påbrå, de flesta inte. Villkoret för att få vara med är förstås att man har politiskt inflytande. De flesta med politiskt inflytande i Sverige är inte judar, eftersom dessa bara är några tusen. Nästan alla med inflytande i Sverige stammar från svenska självägande bönder som fått gå i skola och läsa bibeln. Bibelns första del handlar om det judiska folkets historia. Den borde du kanske läsa?

    Var femte europé är ättling till Pippin den andre, det gör dem inte till fransk femtekolonn.

    NWO, ny världsordning, är Hitlers agenda, den dog med honom. Att dyvla på judarna ett begrepp som historiskt sett gick ut på att utrota judarna är så långt som dagens kryptonazister, dvärgar både intellektuellt och känslomässigt, kan gå utan att börja tillbe sin avdöde führer offentligt.

  41. Tallskog skriver:

    @ sl

    Du vräker ur dig grova förolämpningar, hån och tvärsäkra påståenden!

    BEVISA DINA TESER!!!

  42. sl skriver:

    Nej, det är doktorn/tallskog som vräker ur sig förolämpningar och hån, och är för dumma, alternativt onda, för att fatta det. Hela er löjliga teoribildning kräver opposition, det kallar du hån. Er teori är själva förolämpningen.

    Er judehatande konspirationsteori tål inte dagen ljus. Ni kan döpa den till NWO, illuminati eller rasens renhet, innehållet är detsamma. Ett litet forntida folk som producerade både Jesus och hans banemän utses till syndabock för samtida händelser. Kristendomens gamla fantomsmärtor lever vidare, trots att få intresserar sig för kristendomen längre. Det är hela saken.

    Det bor kineser, afrikaner och européer blandade och i ghetton över hela världen i enormt mycket större skaror än det bor judar. Ändå ska judarna ha skulden för samhällsutvecklingen, när några av dem lyckats som bankirer, trots att de bor i samhällen som styrs av eliter utvecklade ur sina majoritetsbefolkningar.

    Bara de stackars inavlade muslimerna, med sin IQ på 0,67 x normalbegåvningen bryr sig om ditt dumma dravel! De har aldrig fått höra något annat.

  43. minnesdagen skriver:

    sl
    Du borde vårda sitt språk tycker jag,

    Att vara håfull mot Ines Uusman, en av de mycket få kvinnorna i Bilderberglistan, anar man ett visst kvinnoförakt?
    Du poängterar att man inte skall klumpa ihop folk, men sen spyr du galla på alla muslimer och kallar dom inavlade, och korkade.
    Jag har haft minst en arbetskamrat som varit troende muslim, och han var långt ifrån korkad, kom till Sverige som KTH-student från Pakistan.

    När det gäller bondefrågan i Sovjetunionen, så var Lenin och hans medbrottslingar i den Sovjetiska regimen extremt hatiska mot bondebefolkningen. Detta visade sig inte minst vid folkmordet Holodomor, där bönderna inte tilläts ta sig förbi gränserna (för att hitta mat), i motsats till 1939-41, de nedtystade evakueringarnas tid.

  44. Doktorn skriver:

    Uppenbart har sl’s stora patos fått honom att löpa amok.

  45. Adam skriver:

    Doktorn: sl visade tydligt att Tallskog hade fel.
    Då svarade Tallskog:

    ”Många av dem har askenazigener, de är nödvändigtvis inte fientligt inställda till gojim för det, men Världshärskarna föredrar alltid den egna stammens gener framför andra när det gäller att välja medarbetare.”

    Tallskog kan inte göra något åt det faktum att han hade fel, så han fyller på med retorik för att visa att han fortfarande tror på det. Som du brukar göra Doktorn, när jag visat att det du skrivit är fel.

    En sak jag tycker är väldigt rolig är följande:

    När du (Doktorn) och jag debatterade kom CeDe till din undsättning, och klagade på att jag ville bestämma vad som fick och inte fick skrivas här inne. Men sen försökte CeDe själv bestämma vad som fick och inte fick skrivas, genom att uppmana mig upphöra med mina inlägg. Mkt komiskt alltihopa! Här ovan är det minnesdagen som kommer till Tallskogs undsättning. Tallskog skriver att det är judarna som styr världen. sl plockar isär allt Tallskog skriver och avslöjar det som lögner. Då kommer minnesdagen in i debatten. Klagar minnesdagen på Tallskogs absurda lögner? – Nej! Minnesdagen är kritisk till sl:s uttalanden om Ines Uusman…

    Jag förstår inte hur ni dårar (Doktorn/ Tallskog/ CeDe/ minnesdagen) tänker. Men era intellektuella positioneringar ger mig åtskilligt av underhållning!

  46. Adam skriver:

    I den mån man nu kan kalla era positioneringar intellektuella.

  47. Rurik skriver:

    Bra Adam !
    Du har rätt på varje punkt.
    ”Doktorn” och hans kumpaner är uppenbart skakade.

  48. Tallskog skriver:

    Ha, ha, ha vilka pajasar (Adam och Rurik) som skrivit här i natt 😉

    Undrar vilka substanser de intagit?

  49. Adam skriver:

    Tallskog: common sense! You oughta try it;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.