Del 1156: Kritiska röster på olika nivåer

Amatullah är åtalad för hot mot mig, och av allt att döma är det den gamla Amatullah som åtalades för tre år sedan och fälldes. Hon har använt den här bloggen för sprida sina ideologiska ståndpunkter och i ett av hennes inlägg finns en sammanfattning (7 okt 2010), med en inledning från den 5 okt.

”Det va länge sedan men jag har inte glömt dig . Jag har beställt din död och det kommer inshAllah

Du kommer att dö din smutsiga råtta”

”Det blir inte jag som dödar honom utan någon annan .

Det hemska för vilks är inte att bli dödad ( om det bli så ) utan en av de  värsta saker  vad han kommer att uppleva är när han träffar döds ängel .

Sedan straff i graven och slutligen Domedagen

Varken du, vilks eller de andra vet vad ni gör . Man kan göra många dumheter men man bara hånar inte GUD och Hans sändebud .

Om någon Muslim skulle göra likadant han skulle också slaktas

Vidare; det är aktuellt nu om terror hot i era länder men det är ni själva skyldiga för detta.

Ni icke troende började först . Ni bombade våra länder , Irak , Afganistan  och med detta började ni krig mot oss Muslimer .

Andra krigsförklarning mot oss är just de karikatyrer av GUDs sändebud , frid och välsingelse över honom .

Hur ska vi försvara oss om inte med bomber ? Vi har inte de avancerade vapen som ni icke troende har ?

Jag ger grön ljus att bomba alla militära mål i Sverige och andra länder  men Islam  förbjuder att oskyldiga civila skall straffas så att bomba tunnelbanna och bussar är helt fel.

Det är också förbjudet att ta sitt liv så man ska inte spränga sig i luften utan man ska kämpa emot er med de andra medel som man har som tex att spränga i luften NATO bensin tankar.

Ni svenskar måste veta att ni befinner er i öppet krig . Att Afganistan är så långt borta betyder inte att ni ska vara tryga här .

Ni började först så låt leken gå vidare”

Lägg märke till att Amatullah är något mer försonlig än de värsta, inte ge sig på mål som drabbar oskyldiga. Och inga självmordsbombare. Det går framåt. På gamla Amatullahs tid (2007) var hennes egna hot betydligt saftigare: ”Jag skall skära halsen av dig”, sa hon bland många andra vackra uttryck i telefon.

På en annan nivå har Dror Feiler skrivit en text där han, uppenbart provocerad, menar att konstvärlden inte är provocerad. Han spelar dum och kallar mina hundrar för ”trevliga och skojiga”. Det tycker man inte i konstvärlden. Att jag har sagt att jag inte ville något särskilt hänger samman med att jag inte bedriver någon uttalad politisk linje i projektet. Vad konsten kan är att estetisera ett område och därmed erbjuda publiken att skapa det egentliga verket. Som konstnär kan jag kommentera saken och utöver att jag markerar att konsten har uppenbara gränser finns det otvetydigt skäl att utmana en religiös symbol. Feiler citerar mitt ofta citerade uttalande (Andreas Malm älskar det) om att jag har en udd mot Islam eftersom den religionen oftast företräds av sanningssägare som är en otrevlig sort. Ja, det är väl inte så konstigt. I motsats till de andra religioner vi har att ta ställning till kräver dessa sanningssägare antingen den kritiserandes huvud på ett fat, eller far ut i hotelser och smädelser eller kräver ett särskilt undantag för Islam. De flesta muslimer är antagligen inte alls engagerade i detta men tillräckligt många för att man skall kunna tala om ett problem. Så jag menar att visst är det motiverat att dra ner den religiösa symbolen från dess piedestal och visa avgrunderna av fördomsfullhet och viljan att inskränka yttrandefriheten.

Dror Feiler vill inte acceptera att konstvärlden är vänsterorienterad. Han har tydligen aldrig varit på några samtidsbiennaler. Eller följt utvecklingen av den sociala kritiken. Och även om man gör ett urval av mjukare utställningar är det ingen hemlighet att konsten väljer vänstersidan. Inte för att det är någon politisk propaganda som bedrivs, det kan vara tämligen finstilt, men att det är så råder det väl ingen tvekan om.

Vad anbelangar konstvärldens reaktioner så är det bara att läsa genom de uttalanden som kom 2007. Det går alltid att säga att inte var man provocerad, bara lite avvisande. Eller i fjor när Dan Jönsson tyckte att jag skulle be om ursäkt. Det mesta av den direkta indignationen har nog försvunnit från konstvärlden. Förstås är Sune Nordgren notorisk, och där får man nog använda ”provocerad”, i sina upprepade påståenden om mitt främlingsfientliga projekt. Feiler drar vidare fram en av sina politiska hjärtefrågor när han citerar från mina gamla uttalanden:

”man kan idag säga och göra vad som helst mot judar och Israel utan att någon reagerar”. Går man tillbaks till 2007 låg det nog till på det sättet. Idag är motsättningarna skärpts och reaktioner på antisemitism passerar inte obemärkt. Att det sedan finns och har funnits kritik av Israel i konstvärlden kan man inte blunda för. Men den är inte antisemitisk. Utom Sharjahbiennalen men den är ett undantag som dock godtas av konstvärlden.

 

Konstnären poserar som Apollon med biträdande nereid.

Det här inlägget postades i debatt, Muhammedsaken. Bokmärk permalänken.

212 svar på Del 1156: Kritiska röster på olika nivåer

  1. CeDe skriver:

    ……men nåde den som ifrågasätter dom.

  2. CeDe skriver:

    Musse Vitamin,
    Amatullah behöver psykisk vård av kompetent personal
    och inte mer muslimsk indoktrinering.

  3. M skriver:

    amatullah lyder inte alls under gud.
    Det är i själva verket gud som lyder under amatullah.
    Det enda hon egentligen lyder under är hennes egen ondska.
    Hon har gjort om gud så att gud ska passa henne.
    På det sättet kan hon fortsätta sprida sin ondska omkring sig.
    Så har onda religiösa människor gjort i alla tider.

  4. joanna skriver:

    Tron på en gud är en tradition som vi föds in i, men i varierande grad. Om man är lite krass är gud bara en bedräglig slickepinne som man tar till då man inte orkar, vill eller kan förstå och utforska livet på något annat sätt.

    Det är oerhört bekvämt att överlämna sig och inte ta tag i sitt liv.

    Denna slickepinne går också utmärkt att missbruka i maktens tjänst, det har vi många bevis på. Prästerskapet i Iran tolkar skrivningar i koranen som att det kreativa samtalet inte alls ryms i islam.

    Islam betyder underkastelse, och får därför sägas vara en ärlig och rak religion i det avseendet. Ironiskt nog så har tideräkning inom islam bara nått till medeltiden (1432).

    Religion är en omväg, och ett hinder för civilisationens utveckling, särskilt då den inte begränsar sig till den privata sfären.

    Religionen skyler över de riktigt meningsfulla frågorna, och försenar samtalet om det som verkligen betyder något.

    Jag utgår ifrån att min hund lever ett friare och mer stimulerande liv än en muslim som sitter fast i teokratins skruvstäd.

    Leve protesterna i arabvärlden, som visserligen inte i första hand vänder sig mot det religiösa förtrycket, men som ändå ger hopp om en friare debatt och en mer demokratisk arabvärld.

  5. Maggie skriver:

    joanna! ”Prästerskapet i Iran tolkar skrivningar i koranen som att det kreativa samtalet inte alls ryms i islam.”

    Medan Muhammed levde, i det nya imperiet, tvingades ingen att anta islams lära. Men efter hans död uppmuntrades inte konversation alls och förbjöds rentav i lag omkring år 700.

    Även det socialisitiska budskapet från Muhammed, den om social rättvisa, religionsfrihet och jämlikhet i samhället, har tydligen missats även i modern tid. Den starka jämlikhetssträvan som man hade som ideal, det inkluderade även jämlikhet mellan könen under Muhammeds tid. Förbudet mot flickebarnsmord, kvinnors lagliga rätt till arv och skilsmässa etc..Muhammeds ifrågasättande av kvinnan som ”oren” vid månadsblödningar etc, det har inte hindrat redaktörerna att skriva något helt annat i Koranen.

    Vissa jämförbara rättigheter var något som kvinnor i väst fick först på 1800-talet.

    Kvinnor uppmuntrades också att spela en aktiv roll i al-umma och dess angelägenheter. Koranen riktar sig många gånger uttryckligen till kvinnorna, något som judiska och kristna skrifter sällan gör..

    På den tiden var det enbart Muhammeds kvinnor som skulle bära slöja och det som tecken på sin status (en trad. från Persien och Bysans)..så hur lyckades det bli så att alla kvinnor skall bära slöja bland troende muslimer?
    Dessvärre var det männen som lade beslag på Islam och likaså inom kristendomen. Tolkningar av texter..har inte gynnat kvinnorna.

  6. Maggie skriver:

    Rättelse: ”Konversion”, ska det stå (inte konversation)

  7. Hans Å skriver:

    M: Det bästa amatullah kan göra är att söka upp en psykiater som kanske kan hjälpa henne …

    Efter att ha läst flera inlägg ifrån Amatullah så är min åsikt att hon inte bör bli dömd till fängelse efter som att det skulle bara tjäna hennes demoner och sluta med att hon blir värre, däremot så skulle domen Rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning vara lämplig i detta fall speciellt med tanke på hennes kommentarer utstrålar svåra psykiska problem.

    Att låsa in en psykiskt sjuk person utan vård är att bara skjuta upp och förvärra problemet.

  8. Rafa skriver:

    Är jag den enda som håller med min medsyster? Ni svenskar är orena grisar som en dag kommer få betala!

    När vi är i majoritet kommer sharia gälla även för er, så vänj er vid den sanna läran.

    Amatullah, jag ser att du är ren och jag ser att du är trogen vår profet på rätt sätt. Ge aldrig upp för den rena/rätta läran.

  9. Irak skriver:

    Jag älskar att Amatullah står upp för oss Muslimer. Vår profet (PBUH) skall inte hädas och de otrogna kafirerna skall få betala ett digert straff i väst. Blir du förödmjukad som muslim är det din plikt att slå tillbaks tiofallt.

    Amatullah, vi muslimska systrar ser dig som förebild och försvarar dig när som helst.

  10. Mattias skriver:

    Det jobbiga med en del skribenter är att det är omöjligt att avgöra om de är ironiska, mentalt störda, eller ”normalt” religiösa.

    Hur avgör man det?

  11. Hans Å skriver:

    Rafa: Är jag den enda som håller med min medsyster? Ni svenskar är orena grisar som en dag kommer få betala!När vi är i majoritet kommer sharia gälla även för er, så vänj er vid den sanna läran.Amatullah, jag ser att du är ren och jag ser att du är trogen vår profet på rätt sätt. Ge aldrig upp för den rena/rätta läran.    

    En fråga till dig och alla andra rasister som känner som Rafa och Amatullah, vad gör ni här? borde inte ni bo i ett muslimsk land?

  12. Abdulahi skriver:

    Hans Å,

    Din satans gris. Vi muslimer kommer en dag se till att alla orättfärdiga får betala ett mycket högt pris för sitt val att leva utan Allah och Profeten.

    Kom ihåg detta inlägg när du bestraffas av oss.

  13. Mormor Svea skriver:

    Jag älskar yttrandefriheten och kommer köpa och sprida konstverk av denne enda man som vågar stå upp för det som är rätt! Du från Bosnien är avundsjuk på att han marknadsfört sig själv och kommer gå till historien för detta konstverk. Det är inte fel att vara smart!

    Jag älskar dig Lars och på kafferepet i Dalarna så är det många som trånar efter dig skall du veta.

    Vad har hänt med denne Bosniske tös som inte ser det roliga i att se profeten i allsköns olika porträtt?

    Är profeten en riktig profet så är han mycket glad över detta konstverk och är han inte det är han en satans charlatan.

  14. Snälla Cecilia skriver:

    Irak: Jag älskar att Amatullah står upp för oss Muslimer. Vår profet (PBUH) skall inte hädas och de otrogna kafirerna skall få betala ett digert straff i väst. Blir du förödmjukad som muslim är det din plikt att slå tillbaks tiofallt.Amatullah, vi muslimska systrar ser dig som förebild och försvarar dig när som helst.    

    Hej Irak och Rafa

    Jag är lite nyfiken på en fråga, som ständigt återkommer men aldrig riktigt besvaras.
    Om nu det västerländska samhället är så fel, varför bor ni här?
    Jag undrar verkligen, och hittar inte ”logiken” i det.
    Det måste ju vara rätt otrevligt att bo i ett samhälle med normer som är så vitt skiljda från ens egna. Skulle jag tycka i alla fall.

    Jag har, i och för sig, själv bott några år i länder med andra normer än ”mina” – men då var det en period som jag själv visste skulle vara begränsad i tid.
    Det var mycket intressant och lärorikt, att på riktigt se hur det var att leva på dessa platser. Dvs min inställning var ödmjuk, med respekt för de ländernas/människornas samhälle, normer och traditioner.
    Jag var ju en gäst i deras land/länder, och då ska man väl – enligt mitt sett att se på saker – vara tacksam för att man får ta del av andras liv/värderingar, glädje och sorg. Oavsett vad man själv tycker.
    Men det är ju bara som jag ser på livet.

    Jag hoppas dock på mer glädje och acceptans i framtiden, och att aggressivitet och bestraffning, är något vi alla människor snart kan lägga bakom oss. Precis som maktmissbruk av alla de olika slag – ekonomiskt, politiskt och religiöst. Och även helt vanligt mellanmänskligt sådant… dvs i den privata sfären.

    Men det handlar nog mycket om ekonomisk trygghet och utbildning. Eller vad tror ni?

  15. Snälla Cecilia skriver:

    PS. Skojar inte.

  16. mohammad skriver:

    Mormor Svea: Jag älskar dig Lars och på kafferepet i Dalarna så är det många som trånar efter dig skall du veta.

    Hahaha!

  17. Erb skriver:

    Abdulahi,

    Jag försökte verkligen leva med Allah, men han ringde aldrig tillbaks.

  18. Indicator skriver:

    Cecilia:

    Muhammedaner ser sig själva som Allahs slavar. Därav bl.a den lätt fåniga bönepositionen.

    Läs om ditt inlägg, och förställ dig att du talar till en brittanisk slav i Rom. Ser du? Ingenting i ditt resonemang har längre någon relevans.

  19. mohammad skriver:

    Indicator: Muhammedaner ser sig själva som Allahs slavar.

    Visst, muhammedanerna möjligtvis, men muslimerna skapade Allah med egenskapen av fri vilja.

    Nu kan du ju invända att den fria viljan egentligen är Allahs vilja, men vilken fri vilja är inte villkorad…

  20. Snälla Cecilia skriver:

    Indicator: Cecilia:Muhammedaner ser sig själva som Allahs slavar. Därav bl.a den lätt fåniga bönepositionen.
    Läs om ditt inlägg, och förställ dig att du talar till en brittanisk slav i Rom. Ser du? Ingenting i ditt resonemang har längre någon relevans.    

    Mitt inlägg/fråga var inte ämnad till dig.
    Men OK, tar till självklart till mig det du säger.

  21. Snälla Cecilia skriver:

    mohammad:
    Visst, muhammedanerna möjligtvis, men muslimerna skapade Allah med egenskapen av fri vilja.Nu kan du ju invända att den fria viljan egentligen är Allahs vilja, men vilken fri vilja är inte villkorad…    

    Muslimer skapade Allah?
    mohammad – du gör mig glad! 🙂

    Även om det ev var en…….. freudiansk fel…….skrivning?

  22. Indicator skriver:

    mohammad,
    Med tanke på de frågor som kommer upp på era forum, så tror jag inte du och jag har samma definition på ”fri vilja”.

  23. Indicator skriver:

    Snälla Cecilia,

    Ursäkta. 🙂

    Jag är ny här, och har inte riktigt koll på era etikettsregler ännu.

  24. Snälla Cecilia skriver:

    Indicator: Snälla Cecilia,
    Ursäkta. Jag är ny här, och har inte riktigt koll på era etikettsregler ännu.    

    Skit i etikettreglerna!
    Att några har pratats vid förr, spelar ju ingen roll.

    PS. Har nog inte heller samma definition på fri vilja, som mohammad, har jag fått för mig. 😉

  25. Indicator skriver:

    En tanke som slog mig:

    Amatullah beskriver i ett inlägg här uppe ett mord. Ett knivmord, om jag inte tar helt miste.

    Väldigt kort, och samtidigt väldigt målande. Nästan som en haiku.

    Med detaljer. Ögonen som spärras upp och flackar till när kniven glider in, det låga ropet/stönandet, och det lilla mellanrummet i tid innan blodet väller fram. Den påtagliga känslan av att livet flyr kroppen.

    Detaljer som bara någon mycket nära inpå lägger märke till. Nära och framför. Mördaren.

    Så om det inte redan gjorts, tror jag att en internationell sökning på Amatullah vore på sin plats. Det kan tänkas att någon annan letar efter henne också.

  26. mohammad skriver:

    Snälla Cecilia: mohammad – du gör mig glad

    Så trevlig, annars brukar jag oftast gör folk lätt upprörda.

    Du måste läsa min skrivning som utifrån sitt sammanhang, således.

    – ”Muhammedanerna skapade Allah som hans slavar men muslimerna skapade Allah med egenskapen av fri vilja”.

    Inget språkligt fel således utan helt enkelt en illvillig felläsning från din sida…

    Låt mig förtydliga:

    – Falafeln fritterade Cecilia i olja, men köttbullarna stekte Cecilia i smör.

    Det betyder ju inte att köttbullarna stekte Cecilia i smör eller att falafeln fritterade henne i olja, även om det förvisso står så.

  27. mohammad skriver:

    Indicator: Med tanke på de frågor som kommer upp på era forum, så tror jag inte du och jag har samma definition på ”fri vilja”.

    Du får gärna definiera, härinne finns både en och annan filosof…tveka inte!

  28. mohammad skriver:

    Indicator: Amatullah beskriver i ett inlägg här uppe ett mord

    Hon skriver om sina upplevelser av kriget i Bosnien, vad jag förstår, inte om sig själv som mördare som du försöker antyda.

    Döden kan komma nära på många sätt, men det är knappast något som en vit ”svenne i ankdammen” som du, kan göra anspråk på att känna till.

  29. Mustafa B skriver:

    Ingen får någonsin förnedra en muslim genom att förnedra oss med ett porträtt av vår profet.

    Jag önskar fler muslimer håller ihop och med krafttag ser till att detta upphör.

    Vår profet skall inte avbildas av er. Ni har ingen rätt att förnedra oss muslimer.

    Jag blir heligt förbannad när jag tänker på detta.

  30. CeDe skriver:

    Mustafa B och gelikar;

    Ni skriver hela tiden om ER Profet. I vilket sammanhang
    blev han er egendom. Ni samtycker med hans skrifter,men
    det ger väl ingen äganderätt till honom som person.
    Om jag gillar vad Strindberg skriver så är väl det inte
    samma sak som att jag har ensamrätt till honom.
    Alla har rätt att tycka som man vill om vad/vem som
    helst. Har ni andra åsikter och blir förbannade för
    att inte andra tycker som ni. So what?
    Skulle vi gå omkring och vara förbannade på alla som
    tycker annorlunda än oss, skulle vi ju vara förbannade
    för jämnan. Ägna er åt ert eget, men skit i andra.

  31. Lennart H skriver:

    Mustafa B.
    Okey Mustafa, du vill inte bli förnedrad. Bra så. Alla vill ha respekt, det är en god grundtanke och ett bra utgångsläge i alla relationer.
    Om jag bjuder dej på middag, äter Du då det som jag bjuder? Respekterar Du min gästfrihet eller kommer Du att kränka mej genom att hävda att jag, enligt din tro, äter oren mat? Om så, blir jag heligt förbannad!

  32. Erb skriver:

    Mustafa B: Vår profet skall inte avbildas av er. Ni har ingen rätt att förnedra oss muslimer.    

    Jag råder dig, Mustafa, att teckna lite själv, det kan vara ett ypperligt sätt att lätta på trycket. Vad tror du själv skulle ”förnedra” anhängare av sekulär humanism?

  33. Pingback: Lars Vilks mordhotad på nytt av Al-Shaabab « Politiskt Inkorrekt

  34. Indicator skriver:

    mohammad,

    Upplevelser av en text kan variera. Jag förmedlade min.

    Vad jag kan göra anspråk på är inte din sak att avgöra.

    Som inlägg i din och Cecilias språkdebatt, så har Cecilia rätt. I den första satsen är den korrekta skrivningen ”Allah skapade muslimerna…” inte tvärtom. I just det här fallet kan man ju ändå se vad du menade, men om man inte visste vad vare sig ”Allah” eller ”muslimer” var, så skulle man få fel uppfattning.

    I ditt exempel, så kan man iofs använda den ordföljden, men då byter man ut egennamnet mot ”hon”, för att undvika feltolkning. Alltså: Falafeln friterade hon i olja, men köttbullarna stekte hon i smör.

  35. Indicator skriver:

    mohammad:
    Du får gärna definiera, härinne finns både en och annan filosof…tveka inte!    

    Vad fruktar jag? Jag är en del utav oändligheten
    Jag är en del av alltets stora kraft
    en ensam värld inom miljoner världar
    en första gradens stjärna lik som slocknar sist

    En gång slockna alla stjärnor, men de lysa
    alltid utan skräck.

  36. Pingback: Trots åtal hotar Amatullah vidare – fler ger sig in i leken « Politiskt Inkorrekt

  37. Carl skriver:

    amatullah,

    Är det inte bättre för dig att flytta till ett land där sharia-lagar tillämpas? Varför plåga sig med bo i ”inhumana” Sverige? Jag vill då leva i fred och frihet, det tvivlar jag att du vill.

  38. Zeke skriver:

    Islam, Vilken jävla sjukdom egentligen….

  39. amatullah är en gris skriver:

    Koranen är falsk och din profet låg kvar i sängen i en månad före sin död eftersom han hade maskar i öronen och i munnen.

  40. Bridge skriver:

    mohammad,

    Mohammad, det är oklart för mig på vilket sätt en bidragsparasiterande ”blatte i förorten” har större insikter om livet och döden än en yrkesarbetande ”svenne i ankdammen”. Inse att du, Amatullah och era gelikar helt uppenbart har tappat all kontakt med verkligheten.

  41. Brahmin skriver:

    Mustafa B: Ni har ingen rätt att förnedra oss muslimer.

    Vet du vad, Mohammad. Jag har precis varit och köpt en kopia av Koranen i bokhandeln. Några sidor med ’profetens’ har jag lagt på toaletten så att folk kan torka sig och resten har använt för att få fart på brasan i kaminen. Brann väldigt fort och gott!

    Tror att jag behöver köpa lite fler ex av koranen om det här kalla vädret håller i sig.

  42. Brahmin skriver:

    Abdulahi: Din satans gris. Vi muslimer kommer en dag se till att alla orättfärdiga får betala ett mycket högt pris för sitt val att leva utan Allah och Profeten.

    Kom ihåg detta inlägg när du bestraffas av oss. 

    Vet du vad, det bästa ”priset” vore om ni muslimer som inte kan leva med andra kunde vända näsan mot Mecca och börja gå. Jag lovar dig, det är en oändligt mycket säkrare lösning för er än att stanna i Europa.

  43. Jul skriver:

    Ni muslimer får en verkligen att tycka illa om er, ni har med erat beteende fått mig från att välkomnat till att förakta och äcklas av er och erat svin till profet.

  44. aa skriver:

    Mustafa B,

    Du är galen… helt galen….
    Om du inte gillar det öppna samhället, så varför bor du kvar här då? flytta till en grotta i ett muslim land istället…. eller är det bidragen som håller dig kvar?

  45. aa skriver:

    Mustafa B,

    Klart att ni inte vill att er så kallade profet avbildas, eftersom då skulle ju alla se hur en pedofil ser ut… och eftersom han inte äter griskött men tycker att det är okey att stena kvinnor, så borde han med all form av logik inte vara människa, utan en gris, en gris-pedofil

  46. Lassese skriver:

    Varför kan inte ni muslimer helt enkelt bosätta er i ett land där islam råder? Ni verkar ju inte alls trivas här.
    Men det är väl kanske så att ni inte har tillräckligt med hjärnkapacitet för att kunna försörja er själva. Ni är som löss som behöver ett värddjur att suga blod från.
    Ni är inte kapabla att själva bygga livskraftiga samhällen.

  47. Lassese skriver:

    Du är nog inte rätt person att undervisa i svenska språket.

    mohammad:
    Så trevlig, annars brukar jag oftast gör folk lätt upprörda.Du måste läsa min skrivning som utifrån sitt sammanhang, således.- ”Muhammedanerna skapade Allah som hans slavar men muslimerna skapade Allah med egenskapen av fri vilja”.Inget språkligt fel således utan helt enkelt en illvillig felläsning från din sida…Låt mig förtydliga:- Falafeln fritterade Cecilia i olja, men köttbullarna stekte Cecilia i smör.Det betyder ju inte att köttbullarna stekte Cecilia i smör eller att falafeln fritterade henne i olja, även om det förvisso står så.    

  48. martin skriver:

    Irak,

    Er profet var inget annat än en pedofil med ett gristryne…

  49. Pingback: Dansa, Amatullah, dansa! Eller den om ”muslimen” vs vilks. « Varg i Veum

  50. Varg i Veum skriver:

    Jag undrar vad som får amatullah och hennes gelikar tro att de har rätt att kalla sig muslimer? Enligt riktiga muslimer så förespråkar inte islam typ någonting av det dessa extremister påstår. (själv håller jag dock med islamisterna. Efter att ha följt deras uppmaningar om att titta på de suran och hadither de hänvisar till så förstår jag att islam är en sjuk ideologi)

    Vem ska man tro på? De som mördar sig själva eller de muslimer som säger att man inte ska mörda sig själv? Jag tycker att det är lite bisarrt när den politiska korrektheten vill utbilda vanliga människor i islam, när det själva verket är människor som amatullah som bör lära sig vad islam är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.