Del 1156: Kritiska röster på olika nivåer

Amatullah är åtalad för hot mot mig, och av allt att döma är det den gamla Amatullah som åtalades för tre år sedan och fälldes. Hon har använt den här bloggen för sprida sina ideologiska ståndpunkter och i ett av hennes inlägg finns en sammanfattning (7 okt 2010), med en inledning från den 5 okt.

”Det va länge sedan men jag har inte glömt dig . Jag har beställt din död och det kommer inshAllah

Du kommer att dö din smutsiga råtta”

”Det blir inte jag som dödar honom utan någon annan .

Det hemska för vilks är inte att bli dödad ( om det bli så ) utan en av de  värsta saker  vad han kommer att uppleva är när han träffar döds ängel .

Sedan straff i graven och slutligen Domedagen

Varken du, vilks eller de andra vet vad ni gör . Man kan göra många dumheter men man bara hånar inte GUD och Hans sändebud .

Om någon Muslim skulle göra likadant han skulle också slaktas

Vidare; det är aktuellt nu om terror hot i era länder men det är ni själva skyldiga för detta.

Ni icke troende började först . Ni bombade våra länder , Irak , Afganistan  och med detta började ni krig mot oss Muslimer .

Andra krigsförklarning mot oss är just de karikatyrer av GUDs sändebud , frid och välsingelse över honom .

Hur ska vi försvara oss om inte med bomber ? Vi har inte de avancerade vapen som ni icke troende har ?

Jag ger grön ljus att bomba alla militära mål i Sverige och andra länder  men Islam  förbjuder att oskyldiga civila skall straffas så att bomba tunnelbanna och bussar är helt fel.

Det är också förbjudet att ta sitt liv så man ska inte spränga sig i luften utan man ska kämpa emot er med de andra medel som man har som tex att spränga i luften NATO bensin tankar.

Ni svenskar måste veta att ni befinner er i öppet krig . Att Afganistan är så långt borta betyder inte att ni ska vara tryga här .

Ni började först så låt leken gå vidare”

Lägg märke till att Amatullah är något mer försonlig än de värsta, inte ge sig på mål som drabbar oskyldiga. Och inga självmordsbombare. Det går framåt. På gamla Amatullahs tid (2007) var hennes egna hot betydligt saftigare: ”Jag skall skära halsen av dig”, sa hon bland många andra vackra uttryck i telefon.

På en annan nivå har Dror Feiler skrivit en text där han, uppenbart provocerad, menar att konstvärlden inte är provocerad. Han spelar dum och kallar mina hundrar för ”trevliga och skojiga”. Det tycker man inte i konstvärlden. Att jag har sagt att jag inte ville något särskilt hänger samman med att jag inte bedriver någon uttalad politisk linje i projektet. Vad konsten kan är att estetisera ett område och därmed erbjuda publiken att skapa det egentliga verket. Som konstnär kan jag kommentera saken och utöver att jag markerar att konsten har uppenbara gränser finns det otvetydigt skäl att utmana en religiös symbol. Feiler citerar mitt ofta citerade uttalande (Andreas Malm älskar det) om att jag har en udd mot Islam eftersom den religionen oftast företräds av sanningssägare som är en otrevlig sort. Ja, det är väl inte så konstigt. I motsats till de andra religioner vi har att ta ställning till kräver dessa sanningssägare antingen den kritiserandes huvud på ett fat, eller far ut i hotelser och smädelser eller kräver ett särskilt undantag för Islam. De flesta muslimer är antagligen inte alls engagerade i detta men tillräckligt många för att man skall kunna tala om ett problem. Så jag menar att visst är det motiverat att dra ner den religiösa symbolen från dess piedestal och visa avgrunderna av fördomsfullhet och viljan att inskränka yttrandefriheten.

Dror Feiler vill inte acceptera att konstvärlden är vänsterorienterad. Han har tydligen aldrig varit på några samtidsbiennaler. Eller följt utvecklingen av den sociala kritiken. Och även om man gör ett urval av mjukare utställningar är det ingen hemlighet att konsten väljer vänstersidan. Inte för att det är någon politisk propaganda som bedrivs, det kan vara tämligen finstilt, men att det är så råder det väl ingen tvekan om.

Vad anbelangar konstvärldens reaktioner så är det bara att läsa genom de uttalanden som kom 2007. Det går alltid att säga att inte var man provocerad, bara lite avvisande. Eller i fjor när Dan Jönsson tyckte att jag skulle be om ursäkt. Det mesta av den direkta indignationen har nog försvunnit från konstvärlden. Förstås är Sune Nordgren notorisk, och där får man nog använda ”provocerad”, i sina upprepade påståenden om mitt främlingsfientliga projekt. Feiler drar vidare fram en av sina politiska hjärtefrågor när han citerar från mina gamla uttalanden:

”man kan idag säga och göra vad som helst mot judar och Israel utan att någon reagerar”. Går man tillbaks till 2007 låg det nog till på det sättet. Idag är motsättningarna skärpts och reaktioner på antisemitism passerar inte obemärkt. Att det sedan finns och har funnits kritik av Israel i konstvärlden kan man inte blunda för. Men den är inte antisemitisk. Utom Sharjahbiennalen men den är ett undantag som dock godtas av konstvärlden.

 

Konstnären poserar som Apollon med biträdande nereid.

Det här inlägget postades i debatt, Muhammedsaken. Bokmärk permalänken.

212 svar på Del 1156: Kritiska röster på olika nivåer

 1. Gris-Amatullah skriver:

  Kära Amatullah,

  Tror du någonsin att Allah är besviken över att det är smutsiga, dumma och orena halvmänniskor som tillber honom, medan riktiga människor tillber andra gudar?

  Tror du att han skäms när han träffar andra gudar?
  ”Hrmmm….. jag känner faktiskt inte den där smutsiga Amatullah…. det luktar hrmmm… gris.. i hennes burkha… hon är nog…. buddhist… tror jag… hrmmm… ”

 2. Rackham_the_red skriver:

  Islam = medeltiden och ingen frihet, men rätten att döda i profetens namn.
  http://politisktinkorrekt.info/2011/01/28/flydde-arrangerat-aktenskap-stenades-till-dods/

 3. lassé skriver:

  Jag kanske inte gillar din konst men din rätt till det fria ordet är jag beredd att försvara. Jag förstår inte att någon tagit illa upp av att du ritat av pedofilen Mohammed. Stå på dig

 4. Micke skriver:

  Det är fortfarande ingen musser som behagat svara på frågan om varför ni egentligen är här, om det nu är så förfärligt?

  Skall man gissa på att det har att göra med ett helt idiotiskt biståndssystem som bara öser pengar över er?

  Jag tror och hoppas på att Svenne i när framtid får nog och sparkar ut alla som snyltar på samhället utan att bidra med något som helst, utöver såklart att DO anmäla hit och dit hela jävla tiden.

 5. Robban skriver:

  Underbart jobb som vanligt Vilks.

 6. Kristoffer skriver:

  Någon som har koll på om det är tillåtet att bära niqab/burka i fängelset?

  Hoppas inte.

  Det har ju gått relativt lång tid nu sedan Vilks publicerade dessa bilder/teckningar. Och ni Vilks-hatare har inte åstadkommit någonting förutom att få muslimer mer hatade i Sverige. Ni tror att vi ”orena” kommer straffas. Jag tror att det är precis tvärtom.

  Ni fundamentalistiska muslimer är värdelösa på allt ni förtar er, och det kommer ni att märka när stunden är kommen. Se bara hur det gick för er mot lilla landet Israel i sex-dagarskriget. Allt ni någonsin kommer att lyckas åstadkomma är att spränga er själva i bitar i tron om att ni hamnar i paradiset. *Spoiler*: Ni hamnar inte i paradiset. Ni hamnar på internet där folk skakar på huvudet åt hur urbota korkade ni är.

  Ni är och förblir värdelösa som människor(ni bidrar inte med något till mänskligheten), ända tills den dagen då ni kommer till insikt om hur värdelöst det är att slösa sitt liv på att efterleva en bok skriven av en fantasifull och, antagligen, väldigt maktfullkomlig, störd person för ~1400 år sedan.

 7. CeDe skriver:

  Muslimer, ni bäddar bara för er egen undergång i Sverige.
  Som ni beter er så kommer SD snart att vara i majoritet.

 8. Maggie skriver:

  Kristoffer,

  Kristoffer! Vill i sammanhanget påpeka att Muhammed skrev inte Koranen. ”Varje nytt avsnitt som uppenbarades för Muhammed, som varken kunde läsa eller skriva, memorerades av muslimerna och nedskrevs av de få som var skrivkunniga. Ett tjugotal år efter Muhammeds död gjordes en första officiell textsammanställning.” /Karen Armstrong (brittisk rel. historiker) som skrivit flera böcker om Muhammed. Citatet ovan ur ”Historien om Gud”, 500 sid.

 9. Hassan skriver:

  Vi muslimer kommer se till att alla svenskar får betala ett otroligt högt pris som försvarar yttrandefriheten och er smutsrosa demokrati.

  Vi vill inte ha er demokrati och själv har jag ledsnat på att leva på ett sjukbidrag som är under 15.000:- per månad. Jag ångrar att jag tog mig till grisarnas land.

 10. Nassir skriver:

  Ge mig en jude och jag ger dig en lampskärm och ett gäng tvålar i utbyte. Juden skall återvinnas!

 11. Maggie skriver:

  CeDe: Mustafa B och gelikar;Ni skriver hela tiden om ER Profet. I vilket sammanhangblev han er egendom. Ni samtycker med hans skrifter,mendet ger väl ingen äganderätt till honom som person.Om jag gillar vad Strindberg skriver så är väl det intesamma sak som att jag har ensamrätt till honom.Alla har rätt att tycka som man vill om vad/vem somhelst. Har ni andra åsikter och blir förbannade föratt inte andra tycker som ni. So what?Skulle vi gå omkring och vara förbannade på alla somtycker annorlunda än oss, skulle vi ju vara förbannadeför jämnan. Ägna er åt ert eget, men skit i andra.  (Citera)  (Svara)

  Det ligger mkt i det du säger här,Cede! Om Profeten görs till representant eller budbärare för ”Den ende guden”, som muslimer uppfattar det, så är han per definition en offentlig person i vår gemensamma historia som inte kan anses angå enbart muslimer.

 12. Patrik skriver:

  Kan ni inte bara förstå vilka förlorare ni är. Se bara vad som händer i många muslimska länder nu, dom skriker efter demokrati.

  Ni kan aldrig utgöra något hot, när er olja är slut så lever ni i er öken! Vi i väst har stått för utvecklingen både civilt och militärt och kommer så att göra.

  Israel kan köra över alla muslimska länder vilken dag dom vill. Asien utvecklas med en rasande fart, men dom har ingen längtan till vad ni extremister strävar efter.

  Så den dagen samhällena som ni extrema muslimer bor i kommer tyvärr alla muslimer att sparkas ut till era stenålders länder igen. Så försök att förstå att utveckling går framåt och ni inte har någon rolig framtid i den.

  Så jag tycker synd om alla normala muslimer som anpassar sig (jobb, skola, mm) där dom bor som får ta skit för er få galningar som lever som parasiter och sprider sitt hat för ni lever era fattiga patetiska bidrags liv.

 13. CeDe skriver:

  Finns inte mer att säga än att nästa gång bidragsavin
  kommer, köp en enkel biljett, så är problemet ur världen
  för både vår och er skull. Varför utsätta sig för en sån
  tortyr att varje månad, utan motprestation, kvitta ut
  15 lakan. Nej det finns nog mycket bättre ställen på
  jorden att bo på.

 14. Cooleklasse skriver:

  Hassan,

  Det går att köpa enkelbiljett med flyget.

 15. Hans Å skriver:

  Abdulahi: Hans Å,
  Din satans gris. Vi muslimer kommer en dag se till att alla orättfärdiga får betala ett mycket högt pris för sitt val att leva utan Allah och Profeten.Kom ihåg detta inlägg när du bestraffas av oss.    

  Hellre en fri Gris än en hund (du) i fångenskap.

 16. Svensk skriver:

  Hassan,

  flytta hem då

 17. Micketheone skriver:

  Till Amatullah:
  Kan inte du åka ner till ditt Islamistiska Utopia var det nu kan finnas, och spränga dig själv. Två vinster med detta (Säkert fler):
  1) Vi slipper ha sådana som dig att försörja i den demokratiska fria världen.
  2) Du får träffa Allah, som du eftersträvar.

  P.s. Övertygad om att du inte är riktigt mentalt stabil, och bör omedelbart tas in på sluten psykisk behandling…..

 18. Venge skriver:

  Det är ju märkligt att så många kan tro på en pajas som ligger 600 år efter den så kallade kristus

  vem sem helst som är duktig på att tala o skriva kan få med sig en bunt utan självförtroende bara denne är duktig på att göra sig hörd och är tillräcklig övertygande.
  dvs man kan nog dra alla över en kant sekter,jesus,hitler mm
  de är/var ju rätt duktiga på att övertyga folk om nått som inte fanns utan mest för egen vinning.
  koranen o dess ”lagar o regler” finns väl bara till för att folk sakll komma undan med olika saker som det finns lagar emot.
  barn utnyttjande mm våldtäkt osv
  behöver man säg mer.
  flytta all religion till ett ställe o låt dem göra upp
  bara det inte är i sverige
  skicka dem till nån hålla i ett berg o låt dem vara ifred.
  V

 19. Roberth skriver:

  Dra åt helvete ni som hotar Vilks! Ni är fega nollor!

 20. mohammad skriver:

  Brahmin: Några sidor med ‘profetens’ har jag lagt på toaletten så att folk kan torka sig

  Hahaha!

 21. mohammad skriver:

  Micke: Jag tror och hoppas på att Svenne i när framtid får nog och sparkar ut alla som snyltar på samhället utan att bidra med något som helst,

  När svenne i ankdammen vaknar är det försent, då får ni leva på zakat…hehe!

 22. mohammad skriver:

  Micke: Det är fortfarande ingen musser som behagat svara på frågan om varför ni egentligen är här, om det nu är så förfärligt?

  Av flyktingskäl…

 23. mohammad skriver:

  Kristoffer: … och det kommer ni att märka när stunden är kommen.

  Du får fem minuter…

 24. mohammad skriver:

  CeDe: 15 lakan

  Med fyra hustrur, tjugofyra barn och etthundrafyrtiofyra barnbarn, plus en gedigen samling av ”diverse” anhöriga blir det mer än dina 15 lakan kära lilla CeDe, därtill växer ju familjen efterhand.

  Dyr skatt för de arton BMW:na i garaget blir det också.

  Sverige pra….

 25. mohammad skriver:

  Hassan: själv har jag ledsnat på att leva på ett sjukbidrag som är under 15.000:- per månad.

  Det går lätt att ordna om man kan manipulera systemet, hur mycket mer behöver du?

 26. mohammad skriver:

  Maggie: Skulle vi gå omkring och vara förbannade på alla somtycker annorlunda än oss, skulle vi ju vara förbannadeför jämnan.

  Inte alla, ni verkar ha fullt upp med muslimerna…

 27. mohammad skriver:

  Mohammad mohammad – överallt bara mohammad…

 28. MorgaineMonster skriver:

  mohammad: Mohammad mohammad – överallt bara mohammad…    

  Ja..och ändå inga vettiga svar..

 29. Iznogoud skriver:

  Vilks, stå på dig, du är vår hjälte! Strunta i dessa efterskapade grismunnar.

 30. mohammad skriver:

  mohammad: Hahaha!  (Citera)  (Svara)

  Jag menar, kan dom inte det annars…hahaha!

 31. Nils Nilsson skriver:

  Hej Lars!
  Tycker att du har all rätt att utöva din konst!
  Det är som man säger att allt ligger i betraktarens ögon, och om man inte gillar det man ser så har man möjligheten att titta bort.
  Men att hota och terrorisera är emot svensk lag och dom som vi tagit emot skall anpassa sig till oss, dvs värdlandet och inte tvärtom.
  Önskar dig all lycka och välgång och kör på som vanligt.
  Vi kan alltid hoppas att dom som använder terror som vapen kommer att minska folks godkännande av den sk mångkulturella mångfalden.
  Stå på dig och låt inga andra göra det.
  /N

 32. stq skriver:

  mohammad: För det första verkar du va en svensk som har konverterat om man tänker på ditt språkbruk, hur man nu kan vilja leva som muslim. Varför kommer ni till ett demokratiskt land om ni har vårt sätt att leva? Jo för att dels suga ut alla pengar som går och sen sakta men säkert ta över världen och göra oss till stenåldersmänniskor igen. Men det ska inte lyckas. Du kan ta din amatullah och krypa ner i nån grotta i stenöknen så vi slipper se er nåt mer.

 33. Muslem skriver:

  Jag hatar ALLA svenskar. Ni är guds hatobjekt och jag hoppas ni får arbeta ihjäl er när vi tar över ert land. Detta kommer ske inom snar framtid. Det lustiga är att era politiker och media VILL att vi ska ta över snart då vi har dem på vår sida.

  Ammatullah, min kära syster, stå på dig mot grisarna.

 34. Christoffer skriver:

  Mer kärlek till er alla. Vi måste kunna komma överrens. Sverige har lagar som vi genom generationer och genom våra förfäder har kommit fram till är det bästa för folket som lever här.

  Vi alla måste acceptera detta. Vi måste acceptera att vi har demokrati och att vi det är inte rätt väg att genom hot och hat ändra på detta. Ni har alla rösträtt. Använd er rösträtt och inte våld eller hat. Använder ni hot och våld så behöver ni överlista det ni är övertygade om. Dessutom kan ingen kan bevisa att det finns gudomliga krafter. Det är bara ett rykte än så länge, tänk efter.

 35. Robin Shadowes skriver:

  Rafa,

  Berätta gärna för oss när ni blir i majoritet och berätta även om alla(h) grymheter ni planerar att utsätta oss för den dagen.

 36. Robin Shadowes skriver:

  Hassan: Vi muslimer kommer se till att alla svenskar får betala ett otroligt högt pris som försvarar yttrandefriheten och er smutsrosa demokrati.Vi vill inte ha er demokrati och själv har jag ledsnat på att leva på ett sjukbidrag som är under 15.000:- per månad. Jag ångrar att jag tog mig till grisarnas land.    

  Vi är många pursvenskar som får nöja oss med bara 8000 i månaden. Du får m a o dubbelt så mycket som oss och är ändå inte nöjd. Passar inte galoscherna så dra åt helvete! Då slipper du dessutom vår demokrati för vi vill då rakt inte byta ut den mot er äckliga teokrati!

 37. Robin Shadowes skriver:

  Abdulahi: Hans Å,
  Din satans gris. Vi muslimer kommer en dag se till att alla orättfärdiga får betala ett mycket högt pris för sitt val att leva utan Allah och Profeten.Kom ihåg detta inlägg när du bestraffas av oss.    

  Lars, vad jag har förstått så är du pacifist men betänk då att den dagen då dessa guds krigare väljer att avlägga ett hembesök hos dig så har du kanske familj och vänner på besök. Dom kommer då också att få dela ditt öde, så ett gott råd är att skaffa en rejäl hagelbrakare just in case. Better safe than sorry som jänkarna brukar säga och än så länge är det inte förbjudet i lag med självförsvar. Som bonus kommer dom dessutom att ingå i ditt pågående konst-projekt. Allt du behöver göra är att sätta en ram direkt på väggen och döpa konstverket till ”Död musse med tillhörande hjärnsubstans”. (*Obs ironi!* Sorgligt att man skall behöva påpeka sådant men sådana är tiderna vi tyvärr lever i.)

 38. Robin Shadowes skriver:

  Ser att den del av er undrar varför dessa stenålders-galningar egentligen har bemödat sig att ta sig hit bara för att sedan kräva att leva under dom förhållanden dom påstår sig ha ”flytt” ifrån. Därför kommer jag göra ett litet citat från danska bloggen Snaphanen från något som kallas Nörrebro-fatwan, så här får ni en liten dansk språkövning till livs. Den förklara nämligen alldeles utmärkt varför dom egentligen har kommit hit.

  Men de kristne og danskerne har ingen kraft, tro eller fait derfor er de svage og vi er stærke. Muhammed Gelle sagde for nogen tid siden, at vi muslimer gerne vil rejse hjem til vores egen kultur, hvis vi fik 100.000 kr.
  Men han tager fejl. Det har taget os 1400 år at komme til Danmark, og vi rejser aldrig hjem, for vi må ikke svigte islams mål , khalifa.
  Islam er den største og hurtigst voksende religion. Enhver, som ikke arbejder for khalifa, er vores fjender;,,,.
  Denne oplysning stammer fra Rolf Slot-Henriksen´s bog: Erobring og besættelse.

 39. Anne skriver:

  Amatullah, du säger att du erkänner varken svenska lagar eller svensk domstol och att islam och demokrati inte går att förena.
  Då förstår jag inte varför du bor i vårt land?? Sverige är en demokrati, ser du. Åk hem till ditt hemland eller flytta till ett muslimskt land eftersom du inte gillar våra lagar. Hur lätt som helst.
  Själv ogillar jag och många andra svenskar islam och muslimer allt mer just på grund av sådana som t ex du.

 40. sigge skriver:

  amatullah,

  Ta av dig skynket,börja arbeta och försörj dig själv.
  Eller ta nästa plan härifrån.

 41. Indicator skriver:

  Hooajajajaj-buff
  hooajajajaj-buff
  Hooajajajaj-buff-buff
  Hooajajajaj-buff

 42. Trött på galenskaperna skriver:

  Lars! Vi är många som håller på dig, allt annat är vansinne i Sverige. Här har vi rätt att tycka och tänka vad vi vill! Den som inte vill leva enligt svenska lagar och normer bör bosätta sig någon annanstans! Tänk om man skulle känna sig kränkt för minsta lilla, ja då skulle man få anmäla folk varenda dag. Har inte folk humor? En del ska ta allt så bokstavligt. Jag tror att lika barn leka bäst. Men det vågar man väl inte säga öppet i sverige? Stå på dig, som sagt vi är många många som håller på dig, tyvärr är svenskar lite väl mesiga för att verkligen visa var de står, att ta i med hårdhandskarna skulle inte skada ibland!

 43. Erb skriver:

  Maggie: Kristoffer,
  ”Varje nytt avsnitt som uppenbarades för Muhammed, som varken kunde läsa eller skriva, memorerades av muslimerna och nedskrevs av de få som var skrivkunniga. Ett tjugotal år efter Muhammeds död gjordes en första officiell textsammanställning.” .    

  Den ”perfekta, oförändrade skriften” jo, jo…

 44. Andreas skriver:

  amatullah,

  Så du menar att vi ska döma dig efter Sharialagar? Binda händerna bakom ryggen på dig, gräva ner dig i marken upp till bröstkorgen och sedan kasta stenar på dig tills du dör?

 45. Nordisk Viking skriver:

  amatullah: Kanje du borde resa til Serbien och inte Bosnien. tror Serbien vil gilla dej.

 46. mohammad skriver:

  Lars har tydligen öppnat spam-slussarna för allmänheten, eller så skriver han kommentarerna själv.

  För i tiden var ju detta en Islamvänlig sida.

  Märkligt…!

 47. mohammad skriver:

  stq: Du kan ta din amatullah och krypa ner i nån grotta i stenöknen så vi slipper se er nåt mer

  Om du bemödat dig att läsa mina kommentarer ville du vara något mer nyanserad i kritiken, A och jag sitter nämnligen inte i samma båt

  Sen har ju den muslimska invandringen pågått ett antal decennier, och många muslimer har skaffat sig samma skolning som svenne i ankdammen.

  Själv är du alltför kategorisk och enfaldig i analysen för att vi skall kunna ha ett samtal i sak.

 48. Lars Vilks skriver:

  Ja, Mohammad. Förr och förr, jag vill minnas att du med jämna mellanrum påpekade att det var en islamofobisk sida… Hur som helst så vill jag inte censurera inlägg. De gör heller ingen skada. Företeelsen är väl känd och det terapeutiska momentet i att få uttrycka sina känslor är säkert ett starkt behov hos många av skribenterna.

 49. Danne skriver:

  Muslem: Jag hatar ALLA svenskar. Ni är guds hatobjekt och jag hoppas ni får arbeta ihjäl er när vi tar över ert land. Detta kommer ske inom snar framtid. Det lustiga är att era politiker och media VILL att vi ska ta över snart då vi har dem på vår sida.Ammatullah, min kära syster, stå på dig mot grisarna.    

  Förutom SD då. Tur att dom växer för varje dag som går. Tids nog kan vi få in fler liknande partier och Alliansen kanske fattar snart att Svenska folket inte vill ha nuvarande invandring där det väller in människor som ljuger hej vilt om ursprung, ålder, asylskäl etc etc och sedan ska de ha alla sorters tänkbara bidrag medans Svenskar ska få sin pension allt senare då vi ska jobba längre för att försörja stenåldersmänniskor som hatar och föraktar oss.
  SD 2014!

 50. Maggie skriver:

  mohammad,

  Tyvärr så citerade du fel person..Det var inte jag som skrev det du lade upp..och jag vill inte behäftas eller förklara andras uttalanden, oavsett om det är kloka tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.