Del 1156: Kritiska röster på olika nivåer

Amatullah är åtalad för hot mot mig, och av allt att döma är det den gamla Amatullah som åtalades för tre år sedan och fälldes. Hon har använt den här bloggen för sprida sina ideologiska ståndpunkter och i ett av hennes inlägg finns en sammanfattning (7 okt 2010), med en inledning från den 5 okt.

”Det va länge sedan men jag har inte glömt dig . Jag har beställt din död och det kommer inshAllah

Du kommer att dö din smutsiga råtta”

”Det blir inte jag som dödar honom utan någon annan .

Det hemska för vilks är inte att bli dödad ( om det bli så ) utan en av de  värsta saker  vad han kommer att uppleva är när han träffar döds ängel .

Sedan straff i graven och slutligen Domedagen

Varken du, vilks eller de andra vet vad ni gör . Man kan göra många dumheter men man bara hånar inte GUD och Hans sändebud .

Om någon Muslim skulle göra likadant han skulle också slaktas

Vidare; det är aktuellt nu om terror hot i era länder men det är ni själva skyldiga för detta.

Ni icke troende började först . Ni bombade våra länder , Irak , Afganistan  och med detta började ni krig mot oss Muslimer .

Andra krigsförklarning mot oss är just de karikatyrer av GUDs sändebud , frid och välsingelse över honom .

Hur ska vi försvara oss om inte med bomber ? Vi har inte de avancerade vapen som ni icke troende har ?

Jag ger grön ljus att bomba alla militära mål i Sverige och andra länder  men Islam  förbjuder att oskyldiga civila skall straffas så att bomba tunnelbanna och bussar är helt fel.

Det är också förbjudet att ta sitt liv så man ska inte spränga sig i luften utan man ska kämpa emot er med de andra medel som man har som tex att spränga i luften NATO bensin tankar.

Ni svenskar måste veta att ni befinner er i öppet krig . Att Afganistan är så långt borta betyder inte att ni ska vara tryga här .

Ni började först så låt leken gå vidare”

Lägg märke till att Amatullah är något mer försonlig än de värsta, inte ge sig på mål som drabbar oskyldiga. Och inga självmordsbombare. Det går framåt. På gamla Amatullahs tid (2007) var hennes egna hot betydligt saftigare: ”Jag skall skära halsen av dig”, sa hon bland många andra vackra uttryck i telefon.

På en annan nivå har Dror Feiler skrivit en text där han, uppenbart provocerad, menar att konstvärlden inte är provocerad. Han spelar dum och kallar mina hundrar för ”trevliga och skojiga”. Det tycker man inte i konstvärlden. Att jag har sagt att jag inte ville något särskilt hänger samman med att jag inte bedriver någon uttalad politisk linje i projektet. Vad konsten kan är att estetisera ett område och därmed erbjuda publiken att skapa det egentliga verket. Som konstnär kan jag kommentera saken och utöver att jag markerar att konsten har uppenbara gränser finns det otvetydigt skäl att utmana en religiös symbol. Feiler citerar mitt ofta citerade uttalande (Andreas Malm älskar det) om att jag har en udd mot Islam eftersom den religionen oftast företräds av sanningssägare som är en otrevlig sort. Ja, det är väl inte så konstigt. I motsats till de andra religioner vi har att ta ställning till kräver dessa sanningssägare antingen den kritiserandes huvud på ett fat, eller far ut i hotelser och smädelser eller kräver ett särskilt undantag för Islam. De flesta muslimer är antagligen inte alls engagerade i detta men tillräckligt många för att man skall kunna tala om ett problem. Så jag menar att visst är det motiverat att dra ner den religiösa symbolen från dess piedestal och visa avgrunderna av fördomsfullhet och viljan att inskränka yttrandefriheten.

Dror Feiler vill inte acceptera att konstvärlden är vänsterorienterad. Han har tydligen aldrig varit på några samtidsbiennaler. Eller följt utvecklingen av den sociala kritiken. Och även om man gör ett urval av mjukare utställningar är det ingen hemlighet att konsten väljer vänstersidan. Inte för att det är någon politisk propaganda som bedrivs, det kan vara tämligen finstilt, men att det är så råder det väl ingen tvekan om.

Vad anbelangar konstvärldens reaktioner så är det bara att läsa genom de uttalanden som kom 2007. Det går alltid att säga att inte var man provocerad, bara lite avvisande. Eller i fjor när Dan Jönsson tyckte att jag skulle be om ursäkt. Det mesta av den direkta indignationen har nog försvunnit från konstvärlden. Förstås är Sune Nordgren notorisk, och där får man nog använda ”provocerad”, i sina upprepade påståenden om mitt främlingsfientliga projekt. Feiler drar vidare fram en av sina politiska hjärtefrågor när han citerar från mina gamla uttalanden:

”man kan idag säga och göra vad som helst mot judar och Israel utan att någon reagerar”. Går man tillbaks till 2007 låg det nog till på det sättet. Idag är motsättningarna skärpts och reaktioner på antisemitism passerar inte obemärkt. Att det sedan finns och har funnits kritik av Israel i konstvärlden kan man inte blunda för. Men den är inte antisemitisk. Utom Sharjahbiennalen men den är ett undantag som dock godtas av konstvärlden.

 

Konstnären poserar som Apollon med biträdande nereid.

Det här inlägget postades i debatt, Muhammedsaken. Bokmärk permalänken.

212 svar på Del 1156: Kritiska röster på olika nivåer

  1. Mona Olsson-Beck skriver:

    Detta är rent sanslöst. Ska det vara så förbannat svårt att förstå att vi lever och verkar i Sverige och i Sverige har vi yttrandefrihet? Detta innebär att vi har vår fulla rätt att ifrågasätta och kritisera bl.a våra olika världsreligioner. Även islam som inte ska inta någon som helst särställning. De individer som ska åtnjuta det svenska samhällets fördelar har bara att finna sig i detta. Vi tillåter i enlighet med vårt rättssystem och demokratiskt fattade grundlagar ej heller några våldshandlingar gällande detta ifrågasättande. Ju fortare våra islamister fattar att de inte åtnjuter någon särställning, mao att deras religion inte på något sätt är mer värd än övriga religioner,desto snabbare kan vi få slut på denna idioti. Detta är kontentan av våra styrandes behov av ett solidariserande och kulturrelaterande på bekostnad av ett direkt brottsrelaterande och klargörande om villkoren för ett inträde i det svenska samhället. Du har mitt fulla stöd Lars. Vi är många som tröttnat på dessa fega uslingars gärningar och sjuka behov och vi blir allt flera för varje dag som går.

  2. amatullah skriver:

    Måste upprepa mig ; jag bryr mig inte det minsta vad ska svensk domstol bestämma över mitt fall . De kan inte skada mig på nåt sätt .

    Enda sättet att stoppa mig är att döda mig .

    Jag vet att det finns personer som planerar att mörda mig och jag har fått några medellander men oavsett detta kommer jag inte att sluta.

    Hellre är jag död än att leva i denna förödmjukelse

    Vilks fick några chanser att sluta provocera oss men han ville inte sluta . Han kom in i kändis ljuset där det kändes varmt för honom så han fortsatte att planerat och systematiskt håna min Profet, min religion och oss muslimer . Därför kommer han inshAllah att få en rejäl motreaktion

    Vi muslimer börjar inte först men om man anfaller oss så slår vi tillbaka dubbelt så mycket så att bråka med oss blir en dyr affär

  3. Lars Vilks skriver:

    Amatullah. Finns det personer som planerar att mörda dig skall du genast anmäla dem. Den sortens människor skall finnas inom lås och bom.

  4. Humanist skriver:

    amatullah,
    ”Enda sättet att stoppa mig är att döda mig .”

    Sverige är ett civiliserat land och tillämpar inte dödsstraff. Däremot har vi för vana att låsa in människor om de utgör en fara för sin omgivning. Som återfallsförbrytare kan du inte längre räkna med att komma undan med böter och dina inlägg här visar med all önskvärd tydlighet att du bör kastas i fängelse för en längre period, vilket förmodligen också kommer att ske.

    Men ett frihetsberövande fängelsestraff kanske inte avskräcker amatullah som redan har avsagt sig sin frihet genom att gömma sig bakom en burka? Dock måste det upplevas som mycket frustrerande att sitta bakom lås och bom utan att kunna hota alla otrogna svenskar som hädar din Gud och profet dagarna i ända. För amatullah tror väl knappast att Lars Vilks är ensam om att håna Gudar och profeter och annan vidskeplighet som fortsätter att förorena våran vackra värld?

  5. mohammad skriver:

    Kenneth Karlsson,

    Jag tar inte ställning i sakfrågan utan problematiserar den kommande rättsliga processen, men du är tydligen för dum för att förstå det.

  6. Lars Vilks skriver:

    Visst Mohammad. Du tar inte ställning i sakfrågan. Det är tydligen inte så lätt att avgöra vad som kan tänkas vara rätt och fel i det här ärendet.

  7. mohammad skriver:

    Lars Vilks,

    Man får inte hota folk, det måste stå helt klart, frågan är dock om åklagaren kan styrka vad han lägger till grund för åtalet.

    Jag kan inte uttala mig om det eftersom jag inte tagit del av bevisningen.

    En förmildrande omständighet i påföljdsfrågan är dock om den åtalade blivit provocerad till att utföra gärningen, om jag vore A:s biträde hade jag särskilt lyft fram detta förhållande genom vad som förekommit på bloggen.

    Man får således hålla isär ansvar och påföljdsfrågan.

  8. Lars Vilks skriver:

    Mohammad. Jag vet att du älskar att komma dragande med teknikaliteter är du inte gillar ämnet. Men det är alltså så att hon redan har dömts för hot år 2008. Det material som finns är fullt tillräckligt, skrivna här på bloggen och bekräftade av damen ifråga. Förmildrande omständigheter blir svårare att hävda när man är återfallsförbrytare.

  9. Kenneth Karlsson skriver:

    mohammad,

    Jag drar en gammal favorit i repris, för den håller än idag:
    Mo HAM fortsätter sitt snirklande, som i slutändan betyder att han åthutar Lars Vilks för att hetsa fram galenskaper från sådana som Amatullah. Oavsett vad han skriver, i vilken tråd som helst, är det detta som ligger i undertexten, och ibland, som här kommer det fram även i den riktiga texten. Maskerat till omtanke för Vilks, ja ibland till och med för yttrandefriheter, svingar han sin tubbeltungade penna. Totalt utan ryggrad. Men vem blir förvånad?

  10. mohammad skriver:

    Kenneth Karlsson,

    Blaha blaha….

  11. mohammad skriver:

    Lars Vilks: Jag vet att du älskar att komma dragande med teknikaliteter när du inte gillar ämnet

    Du har rätt att jag inte gillar ämnet och det gör väl ingen här på bloggen, det finns så mycket mer av trevligheter som vi kunde ägna oss, hela saken känns ytterst obehaglig.

    Det är dock inte i överenstämmelse med gällande rätt att dömma någon på förhand, så länge den åtalade inte dömts till ansvar är denne oskyldig.

    Det är således felaktigt att kalla A för återfallsförbrytare, vilket du och andra härinne har argumenterat utifrån.

    Annars har du rätt i att omständighet av återfallsförbrytelse ligger den åtalade i fatet i fråga om var rätten lägger sig på straffskalan, men förmildrande omständigheter kan ju ändå fortfarande åberopas av den åtalade.

    Med anledning av A:s visade attityd till rättvisan förefaller det dock vara svårt för biträdet att få till ett gott samarbete, vilket ju är förutsättningen för advokatens professionella företrädande.

    Intressant att följa målet skall det bli…

  12. Kenneth Karlsson skriver:

    mohammad,

    Mo HAM fortsätter sitt snirklande, som i slutändan betyder att han åthutar Lars Vilks för att hetsa fram galenskaper från sådana som Amatullah. Oavsett vad han skriver, i vilken tråd som helst, är det detta som ligger i undertexten, och ibland, som här kommer det fram även i den riktiga texten. Maskerat till omtanke för Vilks, ja ibland till och med för yttrandefriheter, svingar han sin tubbeltungade penna. Totalt utan ryggrad. Men vem blir förvånad?

  13. Maggie skriver:

    Tyvärr fick inte in det filmklipp jag avsett, ber att Vilks tar bort mitt förra inlägg därför..

  14. Maggie skriver:

    http://www.facebook.com/video/?id=1633823072

    amatullah! Filmen i länken här kan likaväl åskådliggöra den så sjuka kontrollen på kvinnor och flickor i många delar av världen(som det i vart fall kan framstå för yttervärlden). Se proportionerna kring vad som är verkliga kränkningar, om du nu inte sett det. Varför inte engagera dig i kvinnors utsatthet? Det vore mera värt att ”käbbla” för.

  15. Lars Bengtsson skriver:

    Jag är svensk och håller med Amatullah till 100%. Hur vågar du avbilda deras profet? Islam är kärlekens religion och denna pedofil skall vara på podiet! Tänk när han låg med Aisia första gången! Tänk när han slickade den 6 åriga hårlösa trånga fittan och körde in den! Han måste varit kungen bland er muslimer.

    Man kan ju undra varför Amatullah försvarar en pedofil. Är det så att hon själv har sex med små pojkar? Suger du omskurna eller svenska småpojar? Eller kanske småtjejer som hon också likt profeten slickar. Vi är kanske gammalmodiga i Sverige som inte hänger på trenden med barnäktenskap, barnsex, och klär våra damer som KKK.

    Till Amatullah vill jag bara säga en sak. Jag skiter i din profet och tycker han verkar vara en vidrig typ. Du säger att ni slår tillbaks, du har ännu inte lärt dig att det hårdaste och bästa stålet är svenskt!
    Vi är inte rädda av oss för vi vet att vi kan slå tillbaks skoningslöst, när som helst. Kolla bara Israel, ett litet skitland i MÖ som ni trots att ni är 50 gånger så många inte kan göra annat än att böja er.

  16. mohammad skriver:

    Lars Bengtsson,

    Ett inlägg fullt värdigt att platsa på vilks.net….

  17. Snälla Cecilia skriver:

    mohammad: Lars Bengtsson,
    Ett inlägg fullt värdigt att platsa på vilks.net….    

    Det tycker inte jag. Men dock på Lars FB-sida kanske?

    Jag skrev en del här 2007-2008, och jag måste nog säga att jag tyckte att det var roligare då. På en del sätt. Inläggen var ibland personligt riktigt inspirerande 😉
    Men det är ju krassare tider, just nu. Så man ska ju egentligen inte klaga. För det är ju faktiskt precis lika intressant, dvs nutidsbeskrivande. Alltså klagar jag lite på nutiden istället, men den ”rättar” säkert till sig i sinom tid.

    mohammad:
    Undrar lite över dig. Du vill helst leva i ett samhälle utan yttrandefrihet, fast du lever i Sverige nu (antar jag?).
    Är du på en mission i livet, då kanske?

  18. mohammad skriver:

    Snälla Cecilia: Undrar lite över dig. Du vill helst leva i ett samhälle utan yttrandefrihet, fast du lever i Sverige nu (antar jag?).

    Hahaha!

  19. Lars Vilks skriver:

    Mohammad. Ofrånkomligt håller du dig med dubbla måttstockar. Dödshot är inte så farligt eftersom det var en kränkt person. Som ännu inte är dömd därför vill du inte ens uttala dig. Ingen sarkasm om värdigheter. Men när det slår över på andra hållet då är du snar att kasta ur dig vad som brinner i själen.

  20. mohammad skriver:

    Snälla Cecilia: Det tycker inte jag.

    Nej, inlägget är inte värdigt att få plats härinne Cecilia, det var också min poäng, men man behöver ju inte skriva folk på näsan.

  21. amatullah skriver:

    Man kan se i människans ögon när deras sista minut närmar sig .Av rädsla ögonen börjar rulla på ett speciellt sätt och människa släpper en tom lång rop .
    Sedan kommer bloden.

    Själen lämnar kroppen

    Man går därifrån

    ( Kriget i Bosnien )

  22. Snälla Cecilia skriver:

    Jag tycker att både mohammads och amatullahs senaste inlägg är mycket intressanta. Var och ett på sitt sätt.
    Angående mohammad, så kan jag inte glömma den tidigare kommentaren: My blue eyed girl…
    Angående amatullah, så fascineras jag av att hon citerar något från kriget i Bosnien.

  23. Humanist skriver:

    Mohammad bekänner sig till den gudomliga moralen och undertrycker den mänskliga. Och amatullah ser döden i vitögat, dock utan att möta sin skapare..

  24. Snälla Cecilia skriver:

    mohammad:
    Nej, inlägget är inte värdigt att få plats härinne Cecilia, det var också min poäng, men man behöver ju inte skriva folk på näsan.    

    Äh du. 🙂

  25. Snälla Cecilia skriver:

    PS. Mitt förra inlägg, kommer nog snart. Så är det när man byter nick.

  26. M skriver:

    amatullah är arketypen för en självmordsbombare.
    Hennes psykiska konstitution liknar den hos palestinska självmordsbombare
    Hon saknar helt upplevelsen av att ha ett eget värde.
    Hon upplever sig själv som totalt värdelös.
    Problemet är att hon tror att det är Vilks och västerlänningarna som gör henne värdelös när det i själva verket är innifrån henne själv den känslan kommer.
    När upplevelsen av att vara värdelös blivit outhärdlig återstår bara att döda plågoandarna och själv bli martyr i himmelen.

    Det bästa amatullah kan göra är att söka upp en psykiater som kanske kan hjälpa henne älska sig själv.
    Det sämsta hon kan göra är att fortsätta sprida sitt hat och sin ondska omkring sig.

  27. Humana skriver:

    Amatullahan är en pratkvarn. Bra så. Öppna upp våra mentalsjukhus och ge en livstidsplats till detta kvalificerade pucko!

  28. Kenneth Karlsson skriver:

    Kul att se kärlekssåpan Cecilia och Mo HAM komma in i ett mer kritiskt läge. Kanske är asslickingens tid förbi? Tillåt mig tvivla dock.

    I övrigt bör man notera att Mo HAM aldrig kommer med ett kritiskt mothugg mot en galning som amatullah. Vilket kanske är ett bevis på postmodernistisk trapetskonst, men troligtvis något annat som kan illustreras med hjälp av denna gamla klassiker:

    ”Mo HAM fortsätter sitt snirklande, som i slutändan betyder att han åthutar Lars Vilks för att hetsa fram galenskaper från sådana som Amatullah. Oavsett vad Mo HAM skriver, i vilken tråd som helst, är det detta som ligger i undertexten, och ibland, som här kommer det fram även i den riktiga texten. Maskerat till omtanke för Vilks, ja ibland till och med för yttrandefriheter, svingar han sin tubbeltungade penna. Totalt utan ryggrad. Men vem blir förvånad?”

  29. Kenneth Karlsson skriver:

    Snälla Cecilia,

    Du är inte saknad.

  30. mohammad skriver:

    Snälla Cecilia: Angående mohammad, så kan jag inte glömma den tidigare kommentaren: My blue eyed girl…

    Vad gillade du Willie Nelson länken…

  31. Snälla Cecilia skriver:

    mohammad: se ovan

    Kenneth: Tack, tack. 😉
    Fast jag har faktiskt fått en kommentar, någon saknade mig på Lars FB-sida.
    Du vet, alla har vi våra olika böjelser.

  32. amatullah skriver:

    Till ” Snälla Cecilia ”

    Cecilia , jag va med om kriget i Bosnien och jag berättade för er om en händelse från dessa dagar

  33. Kenneth Karlsson skriver:

    amatullah,

    Och nu vill du fortsätta det kriget med att hota Lars Vilks?

  34. Maggie skriver:

    Att demonisera eller dyrka en människa (som symbol) är två sidor av samma mynt. Det tjänar samma syfte, nämligen att projicera något som har sin källa hos en själv.

  35. Snälla Cecilia skriver:

    amatullah: Till ” Snälla Cecilia ”
    Cecilia , jag va med om kriget i Bosnien och jag berättade för er om en händelse från dessa dagar    

    Ledsen amatullah, ditt namn förvillade mig. Är du alltså från Bosnien?

  36. Snälla Cecilia skriver:

    Amatullah – då jag är intresserad av att förkovra mig, så var jag ju tvungen att söka på tawheed.
    Hittade detta – är detta relevant, enligt ditt sätt att se på livet?
    http://islamportalen.se/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=33

    Sen är jag lite mystifierad av ditt språkbruk idag – det är så väldigt ”blandat”, i mitt tycke.
    Men Lars webmaster brukar ju ha koll på ip – så jag antar att det beror på att du kanske tar upp influenser från din omgivning – just nu Sverige då?

  37. Snälla Cecilia skriver:

    Kenneth Karlsson: Kul att se kärlekssåpan Cecilia och Mo HAM komma in i ett mer kritiskt läge. Kanske är asslickingens tid förbi? Tillåt mig tvivla dock.I ”    

    Hoppas att du har rätt.
    Åtminstone jag, kommer inte i rådande situation att behöva ta till brösttoner.
    Du vet, alla har vi vår roll… 😉

  38. amatullah skriver:

    Till Snälla Cecilia :

    Det stämmer att jag kommer från Bosnien .

    Angående tawheed ;på den länken finns kortfatat förklarat om tawheed men det saknas en jätte viktigt del och detta är att endast GUD har makt över oss människor .

    Om man vill bli muslim måste man lyda enbart GUD från den dagen man tar Islam för sin religion . Detta lydnad utövas genom shariia lagar .

    Demokrati och Islam kan aldrig bli ett . Demokrati betyder att folket har makt över sina liv och hur de ska styra sin samhälle medan Islam betyder att makt är hos GUD och att vi muslimer strävar att upprätthålla ett samhälle som styrs av GUDs lagar .

    Bosniska lagar ( samt alla andra mänskliga lagar ) är då värdelösa för mig samtidigt som icke muslimer sätter ingen värde på mina lagar dvs shariia lagar .

    Fullkomlig makt över mig har bara GUD ,ingen annan. Bara Han kan skada mig och bara Han kan göra mig lycklig .

    Nu vet du lite mer om tawheed

  39. joanna skriver:

    amatullah, du skriver att en muslim måste lyda enbart GUD, men enligt olika tolkningar av visa män med långa skägg, skiljer sig ju vad GUD bestämmer.

    Sunni och shiter, irantrogna och saudier har ju olika bild av vad det är att lyda GUD, eller i vart fall hur koranen ska tolkas.

    Hur vet man som muslim vilken tolkning man ska förhålla sig till?

  40. amatullah skriver:

    När man läser heliga Koranen och studerar om Islam då vet man vad är rätt och fel oavsett vad vissa skägiga män säger

    Idag finns det många olika tolkningar men är man ärlig mot GUD då visar Han den rätta vägen till en

  41. mohammad skriver:

    Snälla Cecilia: Hoppas att du har rätt

    Jag tror att Kenneth Karlsson aspirerar för en trekant…

  42. mohammad skriver:

    amatullah: Detta lydnad utövas genom shariia lagar .

    Jag måste få fråga dig:

    Tycker du att du följer sharia, Guds lag, i ditt handlande gentemot Lars Vilks?

    Är det så en rättrogen muslims skall handla.

    Är inte att predika hot om våld att tala emot profeten (saw)?

  43. Maggie skriver:

    amatullah! Citerar dig här: ”Om man vill bli muslim måste man lyda enbart GUD från den dagen man tar Islam för sin religion . Detta lydnad utövas genom shariia lagar .”

    Enligt ditt resonemang här, så kan i så fall inte Muhammed ha underkastat sig Gud eftersom sharialagen inte fanns på hans tid?

  44. Humanist skriver:

    amatullah,
    ”Demokrati och Islam kan aldrig bli ett . Demokrati betyder att folket har makt över sina liv och hur de ska styra sin samhälle medan Islam betyder att makt är hos GUD och att vi muslimer strävar att upprätthålla ett samhälle som styrs av GUDs lagar .”

    Intet nytt under solen..

  45. Imam skriver:

    Jag är en modern Imam som anser att Islam och demokrati visst går ihop. Vi måste bara rätta oss efter lagarna i det land vi lever i. Amatullah, du är en skam för oss andra sekulariserade muslimer som arbetar hårt i Sverige. Du skall flytta till Iran din slyna. I Iran kan du leva lite friare som muslim som du vet och profeten ogillar dig i nuläget. Han hatar dig för att du hotar Vilks. Vilks är en konstnär som fritt uttrycker sina åsikter vilket han har rätt att göra och om vår pedo-proffe skulle ogilla detta är jag den första att konvertera till judendomen! Jag lovar. Ta av dig din burka, gå ut i bikini när tillfälle bjuds.

  46. CeDe skriver:

    AMATULLAH!

    Du lyder inte Gud.
    Du lyder profeter, som för sin önskan om makt och
    berömmelse förledde de okunniga massorna om sina
    gudsupplevelser för att lättare kunna kontrollera
    deras leverne.
    Att sådana övergrepp har kunnat få fortgå så länge,
    kan väl enbart förklaras med rädsla.
    Om det finns något som vissa kallar gud, så finns det
    i så fall inom varje människa, så lita Du på demokratin och lev i nutid.
    du ändå del av din

  47. mohammad skriver:

    Imam: Jag är en modern Imam

    BULL…

  48. CeDe skriver:

    Charlataner går att finna bland både profeter och
    möbelkungar, ingen är undantagen.

  49. Hamid, muslim vitamin skriver:

    Jag är ÄKTA muslim och anser att Amatullah bör straffas enligt sharialagarna. Det innebär tyvärr vissa eftergifter inom den fysiska rörligheten hon har idag. Stening är det enda som påbjuds detta vidriga brott hon gjort och hon har åsamkat oss muslimer stor skada. Profeten är mycket arg nu och vill se återupprättelse för muslimerna i Sverige.

    Amatulla är psykiskt labil, hon är inte ”riktig” muslim utan mer ett nättroll som söker uppmärksamhet. Detta drabbar många som har för lite att göra.

    Till Lars Vilks vill jag meddela att merparten av de djupt troende muslimerna i Sverige skojar om din teckning och tycker den är bra. Det är bara vissa mycket störda individer (utan jobb, sociala kontakter m.m) som pysslar med detta för att ge sitt liv någon som helst mening.

    Jag tycker det är dags att Amatulla ber dig om förlåtelse och faktiskt skriver i versaler att hon respekterar dig som konstnär och hon respekterar den svenska lagen och älskar de svenska människorna som öppnat sitt hjärta (och plånbok) så att hon kan få vara här. HEJA SVERIGE! HEJA SVENSKA FLAGGAN! HEJA SVENSKA FOLKET!

    Amatullah, får jag din e-post så ser jag till att en person från närmaste moské pratar allvar med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.