3336: Intervju i Bulletin

Så var det dags för intervju och samtal. Mellan mig och journalisten Björn Nordquist i Bulletin.

Det här inlägget postades i yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

9 svar på 3336: Intervju i Bulletin

 1. CeDe skriver:

  Blir ju ingenting sagt om ingen säger någonting.

 2. PL skriver:

  Lars du måste gripa in, den sju meter höga kojan i Billdal söder om Göteborg hotas av rivning efter beslut av myndigheterna. Det är två händiga ynglingar som byggt denna koja alldeles själva med hopsamlat material sedan de var barn. Även om pojkarna inte gör anspråk på att kojan är ett konstnärligt verk är ändå likheten med myndigheternas behandling av Nimis påtaglig.

 3. SSAB skriver:

  Lars Vilks ?visade sina finaste sidor under dom tre sista minuterna i intervjun.

  Blev djupt berörd

 4. Neuman skriver:

  Som många redan kränks vi av islam, inte tvärtom. LV kränks av radikala muslimer, utan att gjort något alls. Fatwor bör dömas som olaga hot och mordförsök.

 5. CeDe skriver:

  Förbjud islam, det enda rätta! En mördarideologi har inget i demokratier att göra.

 6. Jor-El skriver:

  ”Förbjud islam” – ja, islam är ju i och för sig en negativ influens på västerländsk kultur på macronivå. Men hur skulle ett sådant svepande förbud faktiskt se ut i reella termer?
  Och hur skulle detta rimma med västerländska liberala krav på yttrandefrihet?

 7. Från Graven skriver:

  Islam kommer naturligtvis inte att förbjudas av samma skäl som att kommunism aldrig kommer att förbjudas. Båda ideologierna kräver att avsevärda delar av en population måste förtryckas med våld. De som inte ser några problem med detta är mycket vanligare än man skulle kunna tro. Läs Aftonbladet, till exempel, där hittar ni dom.

 8. minnesdagen skriver:

  Äntligen fred i Afghanistan, även om vissa är besvikna över att Sverige inte längre bedriver del av en ockupationsmakt där. Och surrealistiska bilder från Kabuls flygplats. Man skulle kunna tro dom spelade in ett nytt avsnitt av MTV-serien Jackass.

  Talibanerna har dock fått ett problem på halsen, som kanske var anledningen till varför ockupationsstyrkorna evakuerar. > Covid tredje vågen < . Nu skall alltså talibanerna ge hela befolkningen tredje sprutan och införa vaccinpass ?

 9. Neuman skriver:

  Islam är en form av permanent inbördeskrig. Individen ska lyda eller halshuggas. Afghanistan är också mångkulturellt, pashtunerna är herrefolk och hazarerna en illa sedd underklass. Talibanerna är pashtuner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.