3233: Lördagsaktivitet utomhus

Under lördagen var det demonstration i Stockholm. Huvudsakligen handlade den om misstron mot pandemin. En del observatörer har oroats över meningsyttringen och sett den som ett hot mot demokratin. Men man kan lika gärna säga tvärtom. I demokratin finns det även utrymme för befängda åsikter och glödande övertygelse. Sådana egenskaper dyker upp lite här och var och blir dessutom, ofta nog, respekterade. (aftonbladet)

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

1 svar på 3233: Lördagsaktivitet utomhus

  1. Hellhounddog skriver:

    Befängda åsikter är en sak. Våld (mot poliser) en helt annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.