3188: Något måste hända

Trump har lyckats igen med att producera nyheter med enormt genomslagsvärde. In i det sista har han fångat världens intresse. När hans anhängare stormade Capitolium kunde världen reagera med bestörtning. Rubrikerna talar om statskupp, demokratin i fara, ovärdigt. Jo, det är riktigt dålig smak, en fars, snarare än som Mats Larsson (Expressen) jämföra med Pearl Harbor under andra världskriget. Man kunde säga att vi genom ett allt större deltagande i den politiska diskussionen har vi fått mer demokrati men det handlar inte om kvalitet. Det är bara att konstatera att eftersom världen vill ha sensationer kryddat med konspirationer och Fake News så får den vad den förtjänar.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

8 svar på 3188: Något måste hända

 1. Från Graven skriver:

  Antifa bland de som bröt sig in.

  Mannen med buffelhorn är samma som deltog i en BLM-demo i Arizona i juni. Notera även antifa-tatueringen på handen på han som står bredvid:

  https://twitter.com/hppyjesusfreak/status/1346937080895574017

 2. Red Sox skriver:

  Jake Angelli (32), Qanon Shaman, Trumpsupporter, står på gränsen till globalt genombrott.
  https://www.wric.com/news/u-s-world/horned-shirtless-man-at-the-capitol-demonstration-identified/

 3. ND skriver:

  Color revolution! We stand with the people of America!

 4. Sitting Bull skriver:

  Inbiten Trumpsupporter, artistnamn Q? BLM härjade i somras, men just nu är Buffelmannen som toppar listorna. Bulletin och alla andra oroas över ”kuppförsöket”, men Trumps sista dagar kommer att ihågkommas som ett skämt. Trots en död.

  https://www.youtube.com/watch?v=22d6tRXxVeg

 5. Jor-El skriver:

  Man får ändå säga att MAGA-magin dog igår. Trump höll ett trött tal där han återupprepade sina senaste veckors twittrande i muntlig form och sedan bad publiken att åka hem igen. Den stormning som skedde, vilka som än anförde den, omöjliggjorde alla eventuella avsteg från det förväntade förloppet i verifieringen av valresultatet och allt annat förknippat med Trump.
  Mycket man kan gilla med Trumps faktiskt genomförda politik och mycket man kan ifrågasätta med rösträkningen och valresultatet, men han förlorade kampen mot de krafter han utsåg sig själv att bekämpa.

  Factchecking på Från Gravens inlägg
  https://youtu.be/mMmHjQG_0tY?t=397

 6. Från Graven skriver:

  Ja, där ser man.

  I stand corrected.

 7. pöbeln skriver:

  Från Q-raven….

 8. Från Graven skriver:

  Pöbeln inspirerad av Q-ranen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.