3144: Carpe diem

Det förefaller som Biden kommer att vinna valet. Sorgligt för både medier och konsten som har haft en naturlig samlingspunkt med påtaglig kritisk spets. I och för sig kan inga vrångbilder eller projekt kring Trump motsvara originalet. Dock kan vi förvänta oss en utdragen och dramatisk final. Ingen fara för demokratin, allt vi får en retorisk live show.

Närmare än så kommer jag just nu inte närmare konsten. Den socio-politiska upphetsningen borde snart lägga sig för allvarligare sysselsättningar: T ex: Vart tog den vägen, den gåtfulla konsten? Eller är det rentav så att bildkonsten går samma väg som litteraturen och musiken: ett allmänt och blandat utbud med kända stilvariationer? Den kommersiella segern?

Men det finns roliga saker kvar. Genusbalansen inom idrotten och hur public service hanterar detta enorma problem. Kvartal

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

2 svar på 3144: Carpe diem

  1. Mohammed Ali skriver:

    Jag tycker inte att varken Trump eller Biden kommer vara bra presidenter, utan dom borde göra denna man (Abdullah) till president istället:

    https://www.instagram.com/abdullah_sueidi

  2. Ward skriver:

    Spekulationer kring Bidens hälsa kommer att ersätta Trumptwittret, och därunder gissningar om vad Harris kan tänkas hitta på. Med republikansk senat finns avsevärda restriktioner för äventyrligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.