3143: Äntligen! Fast…

Jodå, kontroversiella och skräckinjagande bilder kan publiceras. Expressen gör det i en artikel som jag har skrivit. De bilder som visas är rondellhunden, nidbild av Erdogan och en Charlie Hebdo-profet. Rondellhundsbilden är en sådan version där jag står och håller en inramad bild, alltså ”ett steg bort”. För säkerhets skull finns allt bakom betalvägg.

Expressen

Den problematiska teckningen, lika fräsch och hållbar idag som 2007, året då den blev till. För den intresserade kan jag meddela att det finns 14 exemplar kvar av den grafiska upplaga på 100 ex som jag själv har producerat. Önske man, kontakte man mig. 500 kr inklusive frakt.
Det här inlägget postades i Muhammedsaken, politik, yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

8 svar på 3143: Äntligen! Fast…

 1. Christian skriver:

  Jag tar tre!

 2. Running out of virgins skriver:

  Vilken sorts psykologiska problem som ligger bakom att ung svensk anammar fiendens hokuspokus kan man bara spekulera i. Att underkasta sig den arabiska imperialismens grumliga sura-babbel kommer bara att addera till dem, Muhammed leder till återvändsgränd. Försök tex lämna fredens och kärlekens attentatsreligion.

 3. Wook skriver:

  Listigt att lägga bakom betalvägg, då hittar inte särklands terrorister dit, och man kan samtidigt slå sig för bröstet. Finns det en fysisk tidning med artikeln, eller är det bara på nätet?

 4. bjarne skriver:

  Kontakta dig för köp. Såhär? Jag vill mycket gärna ha ett exemplar.

 5. Yosip skriver:

  500:- ink. frakt. Var?

 6. Sandkornet skriver:

  Ta in och njut av argument och intellekuell skärpa.
  Emmanuel Macron om islam i Al-Jazeera intervju:
  https://www.aljazeera.com/program/talk-to-al-jazeera/2020/11/2/emmanuel-macron-free-speech-is-much-broader-than-mere-cartoons/

 7. Lars Åke skriver:

  Hej köper gärna ett ex! Hur göra ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.