3028: Livvakter del 4: julmöte som inte blev

Julen hade kommit och jag satt i mitt skyddade boende medan Maj befann sig långt därifrån i sin bostad. Hur skulle ett möte kunna ordnas? Kanske vi kunde ta in på ett hotell? Svaret var nej, alltför stor exponering. Restaurang? Jo, det kunde tillåtas men inte i närområdet. – Utanför, vi har ett förslag på en restaurang på behörigt avstånd? – Ja, men först behövs en omlastningsplats för Maj för att kunna kliva över i skyddsbilen. Nytt besked: Omlastningsplatsen får inte vara i närområdet utan utanför detta. Nytt besked: Maj får själv ta sig till den utvalda restaurangen, möta upp där och sedan återvända på egen hand. – Men det går ju inte med en så lång förflyttning, Maj förfogar bara över en gammal bil med sommardäck. – Det är vad vi kan erbjuda. – Då får vi tacka för vänligheten och stryka detta projekt.

Denna tänkta bild blev av förklarliga skäl aldrig förverkligad.
Det här inlägget postades i livvakter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.