3006: Begäret och behovet

Mer än någonsin väntar världen på den dagliga nyheten. Under en längre tid har Corona försett oss med överväldigande stoff att ta ställning till. Senast fick vi t o m den något överraskande purjolöken. Men trots all död och förintelse och det svenska experimentet börjar tillställningen bli något nattstånden. Därför kunde den väntande publiken öppna famnen för något som kunde uppfylla högt ställda krav: Kändis ertappad av polis på bordell. Den moraliska indignationens vågor väser fram genom spalterna. Tillhandahållarna av de sexuella tjänsterna är naturligtvis utsatta individer men det skapar i sig inga stora rubriker även om det är en utbredd företeelse. Men nu blir det nyhet. Den fallne blir också intressant och får möjlighet att offentligt bekänna sina synder. Sensationen blandas med hyckleri och det gör anrättningen ännu mera tilltalande. Dagen är räddad, krönikörerna har något att hänge sig åt. Hittills tycksingen ha antytt förbindelsen mellan corona och sexövertrampet: ”Höll du det av folkhälsomyndigheten angivna smittoriskavståndet på två meter?”

Expressen

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

5 svar på 3006: Begäret och behovet

 1. minnesdagen skriver:

  Att inte ge korrekt hjälp åt gamla, är eutanasi.
  Men det började inte med corona.
  Det är vanligt förekommande att man slutar ge hjälp åt gamla individer, vilket är samma sak som aktiv dödshjälp. Det aktiva är då att man beslutar att medvetet undlåta att hjälpa den gamla personen när denne blir svårt sjuk.
  Jag vet fall där gamla blir tillsagda att dom kostar för mycket i sjukhusvård. Och det kan då medföra att personen nästa gång den behöver hjälp, låter bli att ringa ambulans, och dör i hemmet i förtid.
  Förintelsen i vår tid.
  Dagens Mengele jobbar på Karolinska, Han kastrerar, och skär sönder könsorganen, på ungdomar som inbillar sig att dom har fel kön.

 2. CeDe skriver:

  Roberto har väl gjort det han känt för och betalt enligt överenskommelse med motparten och har inte brukat något våld.

  Lås in pedofilerna som våldtar enligt koranens påbud!

 3. SSAB skriver:

  Kan sexualitet straffbeläggas? Om!
  Kyrkan skapade hatet mot sexualiteten. Konsten fick lövbetäckas på känsla delar.
  Så fortsatte svartrockarna sitt hat mot livet i århundraden. Uppgiften har nu tagits över av moralpoliser och sexualfientliga krafter.

  Då som nu bedrivs en livsfientlig politik mot vad som skulle kunna betraktas som guds gåva till mänskligheten.

 4. Från Graven skriver:

  Fast om du ”är gift med ett barn” så är det ok enligt Socialstyrelsen.

 5. CeDe skriver:

  Och något samtycke tycks inte behövas i de fallen.
  Islam ska skyddas till varje pris. Valboskapen är livsnödvändig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.