2968: Relaterat

Jaja, vi lever, som det heter i intressanta tider. Just nu och för en tid framöver är så gott som allting coronarelaterat. I vår svåra situation har folket visat handlingskraft genom att köpa toalettpapper. Det är en så intressant företeelse att man utan vidare kan ge den poetiska övertoner. Svårare än så var det inte. Och därför blir det helt naturligt att fördjupa problematiken i måndagseftermiddagens radioprogram genom att inkalla experter och sakkunniga. När började vi t ex använda sådant papper? Är det riktigt att man tidigare utnyttjade tidningspapper, frågar reportern. Vad säger producenterna? Ingen fara från det hållet, det försäkras att man kan leverera. Är det bra eller dåligt att folk beter sig på det sättet? Experten svarar att det är rätt bra enär det visar att människor tar saken på allvar.

Är man över 70 år, som jag, befinner man sig i riskgruppen med 8 % dödlighet. Dessa individer bör undvika att gå ut och göra inköp. Emellertid är det bara en rekommendation. Jag var på systemet idag och det slog mig att det inte fanns någon som helst tendens till bunkring av sådana prdukter som där saluförs. Jag (med mitt nödvändiga sällskap) och ytterligare en kund i en eljest tom lokal. Ingen direkt coronastämning även om misstanken mot Den Andre fanns bakom vänliga leenden…

I konstvärlden handlar nyheterna om inställda utställningar. Alldenstund jag ändå inte kan göra några utställningar kan jag bidra med en liten utställning via nätet (Konstvilks). Där är det också möjlighet att köpa. En säker investering i börsraseriets tid.

Det här inlägget postades i politik, Projekt. Bokmärk permalänken.

2 svar på 2968: Relaterat

  1. Laban skriver:

    Om du skulle vilja deliberera risken för ditt vidkommande för corona visavis jihadism, hur skulle analysen lyda?

  2. Lars Vilks skriver:

    Eftersom jag har livvaktsskydd dygnet runt är riskerna för jihadism ytterst små. Corona är mycket större och där hjälper inte livvakterna, tvärtom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.