2891: Endast uppmärksamheten räknas

Vi vet att värdegrunden har blivit det älskade objektet för att skapa en affekterad rörelse bland betraktarna. Vare sig det rör sig om ett angrepp eller ett försvar. Den lilla filmen från Staffanstorp är ett utmärkt exempel på hur lite det behövs för att sätta hjulen i rullning. En i för sig hopplös film men frågan är om producenterna har räknat på den uppmärksamhet som man trots allt kunde räkna med. Värdegrundsklimatet har dock nått en punkt där vinsten vid dåligt uppförande är större än förlusten. Frågan är om det längre spelar så stor roll vad man tycker. Möjligheten att demonstrera sin rättrådighet finns alltid och tillräckligt många indignerade debattörer tog tillfället. Clas Ohlson tog också tillfället i akt att visa upp sig (Expressen). Hade inte anstormningen kommit hade det inte blivit något som helst. Nu fick man 264 000 intresserade på YouTube.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

1 svar på 2891: Endast uppmärksamheten räknas

  1. DanTor skriver:

    -”Clas Ohlson tog också tillfället i akt att visa upp sig ” och jämfört med ”vinsten vid dåligt uppförande är större än förlusten” .

    När det gäller Clas Ohlson dessa är helt beroende av kommuner, bygglov för handel, till skillnad från aktuell kommuns egen handling. Hursomhelstb appropå beroende och kommuns välvilja som vägs mot butiksanställda och har så viss dämpande effekt mot en själrättfärdighet ”rättrådighet” menar vän av ordning.
    -Nope icke på kartan om just denna riktigas sak, ännu. Anledning aktivism dessa vilket ständigt behöver utöka, av naturliga skärl, sin grupp av utsiktslösas, framtid.
    Ehmm fårse nu, ”rättrådighet” hur många Jul-bords tillställningar vilka blir omlokaliserade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.