2876: Svårt i kommunerna

En tid har det talats om att en rad kommuner har avsevärda ekonomiska problem. Det angavs då att det rörde sig om felsatsningar på lönsamma nyanlända starkt försvårat sedan statens pengar dragits in. Under den senaste veckan har en ny teori lanserats. Kommunernas invånare har plötsligt blivit gamla och betalar inte längre skatt. Saken förvärras av att det också finns mängder av barn som även dessa är rena kostnader. Det verkar som om det är något som inte stämmer. (Svt)

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

4 svar på 2876: Svårt i kommunerna

 1. DanTor skriver:

  Kommuner med bekymmer, ”avsevärda” var det målat-upp av dessa så här i, gryningsljuset.

  Njaee kommuner å kommuner är väl mera slags utsocknes sett från minister i Stockholms centrum. Något perifert något vilket dit det är lämpligt att dumpa del av sin skavisäga trista, konto.

  Påtal om att betala skatt finns det någon något vilket ej betalar för att ha verkat eller verkar i Sverige, räck upp en hand! -Sedärja hadde de på-känn.

 2. Oban skriver:

  Litteratur är konst, satir är litterär uttrycksform. LV expanderar konstnärligt in i litteraturens värld, endast ett litet antal ord tarvas för att uppnå resultat. När satir och verklighet exakt sammanfaller är det på en gång roligt och skrämmande.

 3. CeDe skriver:

  Något måste få dessa gamlingar att sluta göka fram en massa ungar!

 4. DanTor skriver:

  CeDe och 10.39 och -”göka fram —” – detdäringa ”göka” är ej vackert menat rentav kanske en släng av avund, -påtal-om så ehmm vem är det ej .
  Nåväl vadå ”gamlingar” jag vill mena hur kan du se detta och dessutom sett mot fonden ”en massa -” blir liiite motsägelsefullt och vidare hur har du fått till din observation åldern, ”gamlingar”, – utrustad med Stålmannens röntgensyn förbi de första täckande lager?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.