2834: Dagens pärlor

En del fina passager i det politiska landskapet. Börsen på väg ner, kan vara tecken på begynnande lågkonjunktur. Inte något som brukar vara efterlängtat men Wolfgang Hansson ser en stor möjlighet: Det kan bli Trumps fall. (Aftonbladet)

Victor Malm ser med visst missnöje att ASAP Rocky har fått vind i seglen efter rättsprocessen (Expressen). ”Brott lönar sig”, skriver Malm. Det är klart att en sådan världsomspännande PR-kampanj som det utvecklades till måste få positiva effekter. Men det är under förutsättningen att brottet inte är för allvarligt. Kulturprofilen i Svenska Akademien kan inte säga detsamma.

Skall man ge sig på Hanif Bali krävs lite mer än det Menekse Mermer lyckas få ihop (Expressen). Ett alldeles för enkelt försök till dribbling som Bali lätt tacklar ner (Expressen). Antagligen har Mermers affektnivå varit för hög under skrivandet. För övrigt lär det vara för sent att bli av med den besvärlige Hanif Bali.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

5 svar på 2834: Dagens pärlor

 1. minnesdagen skriver:

  Det är märkligt hur äldre pedofiler, i maktens högsta topp, har en tendens att dö, eller försvinna?, (alltså låtsas-dö och flyga till någon lyxig pensionärstillvaro någonstans långt bort), strax innan det är dags för rättegång.

  Nu har det börjat läggas upp diverse ifrågasättanden om Epsteins död på nätet. Där bilden på Epsteins döda ansikte jämförs med en tidigare bild. Formen på näsan och formen på innerörat stämmer inte riktigt. Fast det kanske är så att näsan sjunker ihop när man dör ? Och innerörat blir ett russin ?

  Det liknar väldigt mycket vad som hände med den adlade pedofilen Greville Janner i London för några år sedan. Strax innan rättegången förklarades han plötsligt vara död, trots att han var frisk dagarna innan. Precis likt Epstein, hade Greville Janner haft tidigare rättegångar där han i princip frikändes trots bevis. Utredningar lades ned efter påtryckningar uppifrån. Men när det till slut inte gick att undvika en större, uppmärksammad, rättegång så försvinner personen, vilket innebär att rättegången får läggas ned !?

  Greville Janner var drivande i att grunda förintelserörelsen ’Holocaust Educational Trust’ och ’the Coexistence Trust, a charity to combat Islamophobia and antisemitism’. För övrigt, Greville Janner stödde också öppet Michael Jackson under Jacksons pedofilrättegång.

 2. Minnesnatten skriver:

  Att bara berätta hälften av storyn är billigt, minnesdagen. Alla kända judiska pedofiler drar sig tillbaka till den hemliga nazistbasen på månens baksida sen de genomfört sin historiska mission i västvärlden. De blir rikligt belönade för sin insats.

 3. minnesdagen skriver:

  Man kan undra varför det är grovt kriminella personer som startar stiftelser för förintelsen och för att hindra åsiktsfrihet.
  Kanske för att de saknar respekt för sanningen och för att sådana stiftelser är ett lätt sätt att få in stora summor pengar.
  Det är uppenbart att det inte finns minsta engagemang för att hålla förintelsepropagandan fri från att utnyttjas den sortens slemmiga typer. Vem kan då begära att de där påhittade historierna respekteras av någon överhuvudtaget ?

  ”Labour peer Lord Janner accused of child sex abuse wrote to Michael Jackson congratulating him on being cleared of molesting a child”
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-3123403/Labour-peer-Lord-Janner-accused-child-sex-abuse-wrote-Michael-Jackson-congratulating-cleared-molesting-child.html

 4. Minnesnatten skriver:

  Därför att de är judar, det inser du väl? Den nazistiska månbasen erbjuder skön avkoppling på behörigt avstånd. Klipskt av Adolf att satsa så framsynt.

 5. minnesdagen skriver:

  Kanske finns en månbas i Argentina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.