2826: Att överskrida politiken

Politiken har blivit så central att intet annat kan stå upp mot den eller motstå den. Konstens insatser på området skall inte helt förringas enär den i sina bästa stunder kan åstadkomma politiska berättelser eller fragment som är befriande ogenomträngliga. Boris Johnson har fått en framträdande roll i den verbala dramatiken och hans recitation ur Iliaden slår det mesta (abc.net)

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på 2826: Att överskrida politiken

 1. Per skriver:

  Klimatfrågan igen. Detta är ett intervjusamtal med en amerikansk forskare inom NOAA som bytt sida och nu sågar CO2teorin helt och hållet. Ansluter sig till Svensmarks teori om kosmisk strålning och solvindens variation som styrande av klimatets förändring. CO2 orsakar inte högre temperatur utan ökar i atmosfären som en följd av högre temperatur! Forskaren tror på en snar kollaps av CO2teorin.
  Dessutom – en ny liten istid är på väg. Ca 2030 blir den tydligt märkbar.
  Alla intresserade bör lyssna på detta! 45 min.

  https://podcasts.apple.com/se/podcast/the-delingpod-the-james-delingpole-podcast/id1449753062?i=1000445283826

 2. CeDe skriver:

  Greta får kanske segla i motvind?

 3. Per skriver:

  Om Dr Rex Fleming har rätt i sin uppfattning så kan vi förhoppningsvis vänta oss en politisk storm mot det vänsterliberala etablissemanget åren framöver. Det är många som kommer att falla. Man har drivit detta för länge och för hårt. Någon form av politisk kollaps kommer att ske. Gissar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.