2779: Behövligt

Politiken har blivit helt beroende av nynazisterna som med en enkel retorisk övergång kan dras samman med de högerextrema vilka kan återfinnas i de orkaner av ondsinta högerkrafter som stormar fram över hela världen och inte minst i Sverige.

Förutsättningen är dock att nynazisterna fortsätter att visa sig och att de får sin fortsatta livsluft genom medieintresset som dock kräver tillräckligt våldsamma motdemonstrationer. Lök på laxen är att tillägga Greta på bild, en verklig kändis ger föreställningen lite mera färg. Detta småputtriga scenario kunde luftas i dagens förstamajtal – med lämplig vinkling: Vi måste stå upp för…

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på 2779: Behövligt

 1. Mer eller mindre skriver:

  Den ihållande bristen offentliga siffror på antal 1maj-demonstranter är en mystifikation. Är de så få att organisatörerna helst inte vill tala om saken? Är media och polis så otroligt lydiga att de av ren artighet inte berättar? Eller är detta en struntsak som försvinner bland mello, bantningskurer, mångkultur och ”klimatet”.

 2. Jor-El skriver:

  Alltid lika bisarr teater när sossarna ska ’fight the power’ på 1 maj.
  Eftersom motståndet mot ’högerextremism’ är den enda gemensamma nämnaren för den sittande regeringskoalitionen är det viktigt att denna ståndpunkten ständigt hålls vid liv.
  ”M och KD har gett upp kampen mot högerextremismen. – Högerextremisterna behöver fler motståndare, inte kopior,” sa Löfven inför åhörarna i Umeå.
  Söndra och härska, Stefan!

 3. Från Graven skriver:

  Tack gode Allah, att vi ha en sann socialdemokrati att stå upp för demokratin i dessa tider av högerextremism.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.