2734: På andra sidan sundet

Det rör sig en del i Danmark. Jag har varit i Köpenhamn ett antal gånger och det är alltså med anledning av boken ”30 berättelser” som den skulle kunna heta på svenska. Utgivningen sammanfaller också med Rushdies fatwas 30-årsdag. Inte minst har saken skapat en viss intensitet genom att en rondellhund dyker upp bland mina teckningar. En blindteckning, den också liksom alla de andra. Den har sitt kontextuella sammanhang, rondellhunden som blir ett problem även på medieredaktionerna: Vad skall vi så göra med den här?

Här är den beramade teckningen, tillsammans med en annan ”Putins kyss”.

Läs mer: POV

Det här inlägget postades i Böcker, politik, Projekt, Teckningar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.