2722: Danmark

Jag har haft bråda dagar i Danmark. Det har rört sig främst om boken av Helle Merete Brix med mina teckningar. Dansk Radio har gjort ett inslag. Dessutom har det varit intervjuer med Extrabladet och Weekendavisen. De kommer att publiceras i samband med att boken presenteras.

Extrabladet med journalist och fotograf i Köpenhamn

Idag har jag också varit på bokförlaget Gyldendal där Jens-Martin Eriksen släppt sin roman ”Helter Skelter”. Den handlar om Europa år 2026 med flyktingströmmar, radikalisering och etnisk friktion.

Författaren längst till vänster.
Romanen ”Helter Skelter”
Det här inlägget postades i Böcker. Bokmärk permalänken.

1 svar på 2722: Danmark

  1. PM skriver:

    Helter Skelter känns mest igen som en Beatles-låt, inledningen på hårdrockens utförsbacke under sent 60-tal. Lustigt nog betyder Helter Skelter också utförsbacke i oordnade former, och finns som en motsvarande åkattraktion på brittiska nöjesfält. Det är väl där vi är. Islamimport under en distraherande rökridå av koldioxidberättelser. Sjuttiofem influencers kräver klimatdiktatur, islam kräver underkastelse.

    Passar som hand i handske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.