2675: Knep och knåp i politiken

Nog för att vi bereds underhållning i den politiska statistikens korridorer. Robsam är igång igen nu med intressanta uppgifter om huru många utlänningar som sitter i svenska fängelser. Inte särskilt många meddelar Robsam. För att få sina siffror mer hanterliga räknas alla med svenskt medborgarskap för svenskar, något som Tino uppmärksammar på FB.

Man kommer inte ifrån att Robsams kreativitet är användbar. Om man så skulle önska, och det är många som så önskar, är det möjligt att reducera antalet utlänningar i fängelser genom att tilldela dem svenskt medborgarskap. På så sätt kan man enkelt nå en nollösning och visa på goda framsteg i integrationsfrågan.

Visserligen är den filosofiska formuleringen på denna metod ”att luras utan att ljuga”, men dock.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

7 svar på 2675: Knep och knåp i politiken

 1. Från Graven skriver:

  Robsahm har en Fil.Kand enligt uppgift. Där upphör hennes ”expertis”. Om alla med en F.K. räknas som experter så kryllar landet av experter. Sedan är hon i.o.f.s. certifierad överstepräst genom sin journalistexamen och verkar nu vilja ge sig in i den lukrativa kriminologindustrin där bortförklaringar ger anslag och status.

 2. Från Graven skriver:

  Apropå journalisters anspråk på tolkningsföreträde av vad som är sant och inte: har ni sett videon där CNN’s Jim Acosta trycker ned armen på den kvinnliga moderatorn och alltså med muskelstyrka och överröstande som metod utövar sitt värv. Självklart på andra journalisters bekostnad. YouTube är sprängfyllt av vänsteraktivister som vägrar släppa mikrofoner när dom väl har fått grepp om en – därav moderatorerna; som i detta fallet alltså övervinns med våld.

  Snyggt jobbat där CNN 😉

 3. interastmen skriver:

  de sketbrunahögeräcklen fortsätter krypandet upp ur stenararne där de legat sen ledaren gjorde det enda riktiga => gift i munnen följ er ledare va så vi vanligt folk slipper den bruna stanken

 4. Från Graven skriver:

  Frustrationerna! 😆

 5. minnesdagen skriver:

  glädjande att intrerastmen är tillbaka. men svårt att veta vad han syftar på.

 6. DanTor skriver:

  minnesdagen 8/11 -18 , 16,52 och – ”glädjande – – – – – svårt att veta vad han syftar på”
  – Njaee–, min vy e solklar och – ”den bruna stanken” beror av att dennes näsa är placerad strax vid munnen.

 7. Från Graven skriver:

  Jag tycker nog ändå att interasistmen uppvisar en progression i sitt skrivande. Det är ett något mer utvecklat inlägg denna gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.