2613: Valstämning

Det blir inte någon riktig valkampanjstämning förrän det traditionsenliga löftet kommer. Men det kom tidigt och det blev Annie Lööf som bjöd till. Alltså 100 000 nya jobb (DN). Vallöften är som tomten, nödvändig, påtaglig och i slutändan obefintlig. En nyare tradition som har etablerat sig väl är att lägga ut texten om hur väljaren inte skall rösta fel. Det gäller naturligtvis de omhuldade Sverigedemokraterna. Tamas Gellert lägger ut en lång text angående etnicitet och olika kulturers värde (Aftonbladet). Den sången har vi hört många gånger men som det är med traditioner är upprepningen det bärande. I och för sig är det ett intressant ämne men Gellerts avsikt är inte att intressera sig för sakfrågan. Någon verkan torde det inte ha men det skapar valstämning. För att ytterligare fullfölja detta moment ger sig David Baas på ett annat kärt ämne: SD:s mediestrategi (Expressen). Utan tvekan har SD lyckats väl i detta ämne men deras strategi skiljer sig inte från andras. Men man bryr sig mer om SD.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

59 svar på 2613: Valstämning

 1. Från Graven skriver:

  Här har ni det som mohammad och Ulf egentligen är ute efter:

  https://www.timesofisrael.com/swedish-parliamentary-candidate-suggests-deporting-all-jews-from-israel/

  Både Ulf och mohammad är uttryckliga islamister. De drar gärna rasistkortet – men när Fi-politiker vill etniskt rensa Israel till förmån för muslimer, då är både Ulf och mohammad tysta.

  Lika tysta som de är när förintelseförnekare härjar på forumet.

 2. CeDe skriver:

  Stor komik – skicka palestinierna till Iran i stället så blir det lugnt i området.

 3. Från Graven skriver:

  Läppjar just nu på ett israeliskt vin från Golanhöjderna: nr 2518 Hermon.

  lol – skål på dig mohammad!

 4. mohammad skriver:

  Syriskt vin menar du väl Greven…?

 5. Från Graven skriver:

  Nej, det står ”Israeliskt” på flaskan. Om du har problem, mohammad, med att Israel skyddar sig mot de ständiga missil-attackerna från omliggande islamska nationer så skulle detta inte förvåna mig särskilt mycket.

 6. mohammad skriver:

  Palestinska druvor…?

 7. Från Graven skriver:

  Israelisk vingård – ser välskött ut.

 8. CeDe skriver:

  Vinet har i årtusenden spelat en viktig roll i Israels historia. Tack vare utvecklingen av konstbevattningstekniken kunde israelerna med konststycket att få öknen att blomstra av både vin och andra grödor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.