2554: Svenska värderingar till heders igen

Efter många cirklar och våldsamma utbrott kom det till slut på plats: svenska värderingar har blivit godtagna och skall nu kunna yppas utan avsevärda repressalier. Först och främst handlar dessa värderingar om de mänskliga rättigheterna som alltså tidigare har varit långt ifrån självklara. Så en del vanor och beteende som att skaka händer eller att svensk lag inte bör förbigås. Allt enligt civilministern (SR)

Man kunde ju redan från början ha slagit fast detta men somliga saker är svårmodiga. På FB muttrar representanter för vänstersidan besviket om att SD och nazister har övertagit den svenska politiken.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

7 svar på 2554: Svenska värderingar till heders igen

 1. sl skriver:

  Den regredierande småborgerligt miljöpartistiska vänstern har gett bort problemformulerings-privilegiet till sverigedemokraterna, men är så infernaliskt dumma att de inte inser det.

 2. Från Graven skriver:

  Gett och gett….

  Det är så uppenbart för alltfler att deras karta inte stämmer med verkligheten att de inte har något val annat än att korrigera sig.

 3. sl skriver:

  Ju mer man tittar på politiken, desto mer psykotisk förefaller den, den är full av fantasifoster. Att vänstern skulle ”korrigera sig” är helt utom ramarna för vänstern, den är per definition ”god” på andras bekostnad, och när det inte är möjligt har den ingen uppgift. Den troligaste konsekvensen är passivisering, att folk lägger av, byter fokus till roligare saker.

  Vartenda uttalande från politiker vi hör ska ses mot bakgrund av det förestående valet. Så fort valet är över fortsätter allt som vanligt, på vår bekostnad. Oro som luftas uppifrån, undersökningar som publiceras uppifrån, teorier som dryftas uppifrån, allt kokar ner till vem som har jobb med lön efter valet.

  Just i dagarna klagas i media på att miljöpartiet inte märks i media, trots sitt orimliga inflytande i media. Miljöpartiet är sannolikt rikets mest hatade parti, och vinner på att ingen märker dem. Till och med frånvaron är orkestrerad.

 4. Från Graven skriver:

  Ja, jo, förvisso

 5. Jor-El skriver:

  ”Vi har varit naiva”, och ”med facit i hand” har vi kommit fram till att det nog ändå finns ”svenska värderingar” och ”svensk kultur”, som tom. kanske är något bra, bortom barbariet och töntig midsommardans.
  Vi hoppas nu att alla glömmer vad som gällde till för bara något år sedan i ärendet. Dessa är våra värderingar, gillar ni dom inte har vi andra…

 6. Per skriver:

  Om det trots allt finns någon rättvisa i världen så åker Mp ut i valet. Centern och V går dåligt. Fi får högst två procent. S gör ett historiskt dåligt val. Det skulle då kännas som en storstädning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.