2499: Inför den magiska teatern

Den 23 januari blir det alltså rättegång vid Helsingborgs tingsrätt. Jag hade sett fram emot detta inslag i konstprojektet som en trivsam stund. Att någon bryr sig om en konstnärs mödor är något man bör veta att uppskatta. Men icke, det visade sig att jag är alltför farlig att vistas i domstolslokaler. Min medverkan blir via videolänk. Som jag brukar säga, allting är en fördel och fördelen här är att det blir som på film vilket accelererar distansen. Saken är ju inte i första hand en verklig rättegång utan ett skådespel i konstens namn.

De två objekt som intensivt engagerat länsstyrelsen kan studeras på nytagna bilder nedan. De utgör långt mindre än 1 % av den konstruktion som vandalerna satte eld på. Men länsstyrelsen är som sagt eld och lågor. Ingen skall tro att jag har något emot länsstyrelsen. Denna institution har varit projektets främsta drivmotor. Idogt med början 1982.

Det här inlägget postades i Nimis. Bokmärk permalänken.

3 svar på 2499: Inför den magiska teatern

 1. Kenneth Karlsson skriver:

  Jag är på trollkarlens och byggherrens och skaparens sida.

 2. sl skriver:

  2018 har redan hettat till. Det nya året lär bli en fortsättning på det gamla.

  Vår kleptokratiska utrikesminister, den storsnattande kassörskan med den stora truten, tillrättavisas i vindflöjelnytt. Sveriges malligaste tidning anpassar sig till stämningen.
  https://www.dn.se/ledare/signerat/erik-helmerson-varfor-kryper-wallstrom-for-mullorna/

  Vad alla redan visste i sydsvenskan;
  https://www.sydsvenskan.se/2018-01-04/tysk-brottsstudie-pekar-ut-asylsokande

  Besvaras med ord utan handling;
  https://www.dn.se/nyheter/varlden/filmar-poliskvinna-i-paris-som-blir-grovt-misshandlad/

  Jag hoppas din teater blir framgångsrik. Insatserna höjs, eventuellt reses frågor om proportioner i folkhavet.

 3. sl skriver:

  Denna konstinstallation ser jag fram emot, men misstänker att den blir navelskådande till karaktären. America First betyder förmodligen att någon tidningsdrake som lever på att sprida klimatnojja hängs ut för att den invänder mot Trumpens ordval.

  https://www.svt.se/kultur/medier/trump-utlovar-fake-news-pris

  Det lovar ändå lite grann, i förlängningen av massinvandringen under vänsterhegemoni måste vi antagligen skrota hela den vänsterdemagogiska begreppsapparaten, den är helt tom på innehåll och vänds mot den egna kulturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.