2491: Senaste politiska svängom

Det vore dags att sammanfatta konsten som den nu ter sig vid ingången till 2018. Men ofrånkomligen är det svårt att motstå politiken som levererar mer underhållning än någonsin. Svensk inrikespolitik har blivit en thriller då den allt oftare gröper ur den heliga åsiktskorridoren. Allom bekant är att finansministern Magdalena Andersson gjorde ett överraskande uttalande om flyktingpolitiken som tidigare varit komplett otänkbart. Nu går det för sig dock med en stor osäkerhetsmarginal. Vad det betyder det? Så undrar man också i Sydöstrans ledare,

Mer underhållning bjuds från Småland. Besattheten av mångkultur kombinerat med rädslan att inte vara tillräckligt underdånig och förstående har passerat den gräns som för länge sedan borde ha markerats. Här handlar det om ett finurligt barnäktenskap. Fallet är inte unikt.

Sammanfattningen om konsten kommer inom kort. Förutsatt att politiken lugnar ner sig.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på 2491: Senaste politiska svängom

 1. sl skriver:

  Fortfarande råder den yttersta och typiskt kristna korridorväggen; ”allt är vårt fel”. Det är fel på Sverige som inte genast skaffar fram boende och jobb, trots att det inte går. Det är fel på Sverige som inte öppnar gränserna.

  Den verkliga gränsen passeras när vi offentligt vidgår att vi importerar folk som uppfostrats till att hata os, föraktar oss när de lurar oss, och som gör tvärtom mot oss. De tycker också att ”allt är vårt fel”. Våra politiker och importen är överens, på vår bekostnad.

  Maggans lilla felsägning är i samklang med vad många tycker, men den är inom ramen för vårt arv. Hon har inte riktigt sagt som det är, det är fortfarande fel på vår politik, den kan bli bättre under partiets fasta hand, ska vi tro. Men det gör vi nog inte. Vi tror att det är fel på importen och Fridolin.

  Att ge bort andras pengar och säkerhet kallas inte generositet. Miljöpartiet är ett iskallt och misantropiskt maktparti, de är vår tids stalinister.

 2. sl skriver:

  Jag tror inte politiken lugnar ner sig, det kommer miljöpartistiska utsugningslagar från 1 jan, partier utan fungerande politik ska positionera sig för att byta väljare med varann. Det finns fullt tänkbara scenarios där regeringens genusklumpigheter i föräldrapenning fälls i riksdagen, eller så lyckas den splittra alliansen. Jag har blivit uppringd av gallupinstitut flera gånger senaste veckan. De tycker nog att det finns något att undersöka.

  Inte desto mindre ser vi fram mot konstsammanfattning.

 3. Egon skriver:

  Svenska ”vita” cis män är feministernas hatobjekt nummer ett.
  Nu har det uppdagats att även ”Pride organisatörer” har köpt sex av minderåriga.
  Har statsministern gått ut och kallat detta oacceptabelt?
  Nä!
  Någonstans i hans grumliga intellekt har han ännu inte fattat att minoriteterna inte får styra majoriteten.
  Det kan inte vara möjligt att afro-svenskar skall sätta den politiska agendan.
  Kitimbawa Sabune hävdar att svensk saltsill möjligjorde den afrikanska slavexporten.
  Ett postmodernistiskt angrepp som är politiskt självmord att bestrida.
  Minoriterna skall hållas kort.
  God Jul Lars Vilks.!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.