2450: Tillbaka från Stockholm

Medan dagens intresse har inriktats på att intensivt försjunka i den sexistiska jargongens omfattande spridning har jag ägnat mig åt konsten i Stockholm. Jag fick tillfälle att besöka Kummelholmen. I lokalerna därstädes kan man tala om utställningsutrymme. Konstnärerna Torbjörn Johansson och konstsamlaren Jan Watteus ligger bakom detta stora projekt. Nästa utställning öppnar på fredag och då visas installationer av Nina Ölund Noreskär.

Även om det inte var mycket som var klart när jag var där saknar inte den spontana anblicken av stora hallen estetiska värden:


Jan Watteus

Det här inlägget postades i om utställningar m m. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.