2437: Vad kan man mer begära?

En stor sak för debattfrossan, för identitetspolitiken och inte minst för medierna: NMR skall snart demonstrera. Gränslöst passionerat är detta ämne och alla kan glädjas åt att det säkert kommer att bjudas på spännande kalabalik. I sig är hela frågan tämligen ointressant. En marginell rörelse som inte vinner annan mark än att locka till ett lite för stort engagemang från sina motståndare.

I spalterna och på FB frodas åtskilliga konspirationsteorier och Jens Liljestrand nämner några (Expressen) i sin framställning om det traditionella polishatet.

Hanif Bali samarbetar med NMR har vi fått veta. Den charmerande historikern Henrik Arnstad hävdar detta, dock utan att ange någon annan källa än sig själv.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

93 svar på 2437: Vad kan man mer begära?

 1. Lasse skriver:

  Tidningarna frossar i det kommande spektaklet där några hundratal nazister kommer att paradera samtidigt som s k motdemonstranter laddar upp med gatstenar och fyrverkeripjäser mot det kommande fascistiska maktövertagandet.
  Allvarligt talat borde Sverige ha större problem att hantera än några idioter i slips men nazism säljer och media gör sitt bästa för att i förväg piska upp stämningen.

 2. pöbeln skriver:

  Lasse har privilegiet att aldrig ha utsatts för folkmord och förföljelse. Så ska han uttala sig om vad man ska känna inför marscherande nassar på Jom Kippur. Vilks blir mer o mer naken som den urholkade själ han är. Tragiskt.

 3. pöbeln skriver:

  http://www.expressen.se/gt/hanna-wigh-jag-utsattes-for-sexovergrepp-av-sd-kollegan/

  SD har nått gemensamt med Anders Borg. Eller, sa Per att detta var mena beteende…?

 4. Lars Vilks skriver:

  Jodu,jag vet att du är förtjust i att insinuera. Nu bör det trots allt vara så att det inte är känslor som styr yttrandefriheten.

 5. Ludvig K skriver:

  Svensk media (och pöbeln) är bara intresserad av Förintelseöverlevare när det passar det egna narrativet. Palestinska centret i Helsingborg kunde fritt stå och skandera att judar ska slaktas i Helsingborg på öppet torg i somras och knappt någon brydde sig. Utom Helsingborgs judiska församling, förstås.

 6. Ludvig K skriver:

  Stadsdelar i Gbg kontrolleras numera av kriminella familjer, när kommer antifascisterna dit och sätter ner foten?

 7. pöbeln skriver:

  Nej, känslor ska ej styra konsten eller litteraturen heller, eller hur. Ändå gör dem det. Det verkar som detta är ditt stora felslut, att känslor inte styr.

 8. pöbeln skriver:

  Ludvig
  Ok, så nu jämför du sociala missförhållanden med nordiska motståndsrörelsen. Din världsbild är helt skruvad.

 9. Ulf skriver:

  Att Hanna inte fick något gehör hos partiledningen för sina klagomål är inte särskilt förvånande. Synen på våld gentemot kvinnor tycks vara något ”speciell” bland ledande Sverigedemokrater.

  Jimmie brukar ju ibland göra spelningar med sitt band ”Bedårande Barn”. En av de anställda i bandet är Marcus Öhrn som dömts för sexuellt ofredande. Väldigt få politiker skulle våga visa sig offentligt med en person som Öhrn men Jimmie vågar!

  Att även Jimmie låter sig fotograferas med Bruno Hansen som dömts till ett fängelsestraff på sex månader efter att ha misshandlat sin dåvarande flickvän verkar också det som ett utslag av Jimmies märkliga tolerans gentemot män som förgripit sig på kvinnor.
  Inte lätt för Hanna att göra sin röst hörd med en sådan kapten på skutan!

  Kommer de här affärerna att skada Sverigedemokraterna? Personligen tror jag inte det eftersom partiets väljare uppenbarligen inte bryr sig om hur de valda företrädarna för partiet uppför sig. Särskilt då mot kvinnor!

 10. CeDe skriver:

  Du måste börja med att vårda språket, pöbeln. ”Dem” är ingen subjektform.

 11. asiktenmin skriver:

  Lugnt och fredligt när vänsterdemonstranter visade sin uppskattning för det öppna samhället.
  https://www.svd.se/120-poliser-skadade-i-demonstrationer-i-berlin

 12. CeDe skriver:

  Det är bara sociala missförhållanden, enligt pöbeln, inget att höja ögonbrynen för.

 13. Lars Vilks skriver:

  Jaghar aldrig påstått att inte känslor styr. Bara att man bör försöka undvika detta.

 14. Lasse skriver:

  Genom att spela på människors känslor istället för förnuft kan man lätt mobilisera en mobb på gatorna. De brukar också kallas för en pöbel.

 15. Från Graven skriver:

  Lägg märke till Pöbelns och Ulfs metod: indignerade anklagelser!

  Hela poängen är att få andra att sätta sig i försvarsställning; t.o.m. LV känner sig nödgad.

  Vet då att Pöbeln och Ulf inte längre har detta tolkningsföreträde. Pöbeln vägrar bl.a att erkänna armeniska folkmordet som ett uttryckligt islamistiskt dåd – trots att förövarna själva var explicita med de islamistiska motiven. Ingen av dessa herrar har några som helst problem att upprört anklaga de som kritiserar det vedervärdiga djurplågeriet inom halal- och kosher-slakt.

  Nu vänder vi skutan gott folk!

  Pöbeln kan göra avbön för sitt evinnerliga relativiserande av det armeniska folkmordet och sitt evinnerliga försvar av de exkluderande och människofientliga islamska värdegrunderna. Det är Pöbeln som har någonting att förklara! Inte Lars Vilks.

  Förutom den empatibefriade (läs ”personlighetsstörda”) inställningen till gravt djurplågeri så är Ulfs egna sexuella utfall emot kvinnliga debattörer väl dokumenterade här på bloggen. Ändå har han mage att försöka sätta sig i det moraliska högsätet! Om du inte gillar misogyna, sexuella trakasserier, Ulf, varför tillämpar du dem själv!?

 16. Ludvig K skriver:

  Skulle inte bli förvånad om varenda kotte i NMR är ett sk socialfall. Snacka om sociala missförhållanden.

  Återigen, pöbeln plockar russinen ur kakan när det passar.

 17. Ulf skriver:

  Jag kan bara konstatera att ”Från Graven” anser att judar generellt lider av någon slags personlighetsstörning.
  Hur tänker du egentligen när du skriver sådan skit?

 18. Från Graven skriver:

  Nice try, Ulf!

  (som sagt, lägg märke till Ulfs metod: anklaga. Det spelar ingen roll ifall anklagelsen är sann eller inte. Poängen är att få motståndaren i försvarsställning)

 19. Ulf skriver:

  Är det någon annan än jag som tittar på ”Uppdrag granskning” just nu. Jag trodde att det nästan bara skulle handla om Hanna men programmet redovisar många andra personer som har en del att berätta om partiet 🙂

 20. Från Graven skriver:

  Får du några bra tips?

 21. CeDe skriver:

  När får vi någon granskning av det politiska islam?

 22. Ulf skriver:

  Intervjun med Jimmie Åkesson var intressant. Han verkar inte ha hämtat sig från sammanbrottet efter valet 2014. Jimmie verkade inte riktigt kunna bestämma sig om han skulle försöka svara på frågorna eller avbryta intervjun. Han var inte så utslagen som när han besökte Skavlan men riktigt frisk är han uppenbarligen ännu inte.

 23. pöbeln skriver:

  Cede
  https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/muslimska-ledare-uppmanar-kvinnor-till-underkastelse

  Men mer kan ju göras. BBC granskade salafismen i ett bra reportage. Gärna mer av den varan.

 24. pöbeln skriver:

  Lustigt att Graven vet bättre än Armeniska riksförbundet i frågan. Riksförbundet säger uttryckligen att ”…orsaken bakom folkmordet var ultranationalistiska strömningar som strävade för skapandet av ett ”Turkiet för turkar”

  Ultranationalistisk. Ja du graven, ta och tvätta dig bakom öronen nu.

 25. Per skriver:

  Ludvig K skrev:
  Stadsdelar i Gbg kontrolleras numera av kriminella familjer, när kommer antifascisterna dit och sätter ner foten?

  pöbeln skrev:
  Ludvig
  Ok, så nu jämför du sociala missförhållanden med nordiska motståndsrörelsen. Din världsbild är helt skruvad.

  Att det håller på att utvecklas ett muslimskt/klanbaserat/kriminellt parallellsamhälle kallar pöbeln för ”sociala missförhållanden”.
  Måste vara dagens underdrift. Eller ett uttryck för ”jag fattar ingenting av vad som pågår i samhället”. Alltså vad som som är ett reellt hot mot vår rättsordning och demokrati etc. Det är nog pöbeln som har en skruvad världsbild. Analysförmågan är som vanligt hos honom på mellanstadienivå. Högst. Han är nog egentligen inte smartare än en femteklassare.

 26. CeDe skriver:

  Du har rätt pöbeln, mycket mer bör göras. Och när väl det är gjort så lär man nog inse att det är där man ska lägga krutet.

 27. Ludvig K skriver:

  Ja att ledaren för familjen Ali Khan i Angered är imam verkar inte ha nått Mister Pueblo….

  men det är bara sociala missförhållanden. Ali Khan är därtill en man som är rikare än de flesta i Sverige, som gör miljonaffärer under bordet med kriminella syndikat. Men skit i det, det är bara sociala missförhållanden. Mr. Pueblo och många andra stirrar sig blinda på ett rött skynke medan samhället sakta omformas framför ögonen på oss andra.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/xaLMG/hor-familjen-ali-khans-overhuvud-beratta

 28. minnesdagen skriver:

  När man ser kurderna på nyheterna, som viftar med flaggor och vill ha ett eget land, så kan jag inte se skillnaden mellan dom och NMR. Så när Arnstad påstår att invandrare från mellanöstern samarbetar med NMR, så kanske han upplever samma sak – Oj, dom viftar med flaggor och vill ha ett eget land. Alltså är dom nazister.

  Sen undrar jag varför NMR skall demonstrera vid bokmässan. Är dom något slags kontrollerad opposition ? Inget har ju ännu stoppat Nya Tider, så då får man prova alla till buds stående medel. Så att Nya Tider inte blir välkomna nästa år.

 29. Från Graven skriver:

  Pöbeln

  De tre folkmorden var riktade mot icke-muslimer. Inte endast i praktiken men uttalat så; det var en explicit ambition att etniskt rensa områdena från just icke-muslimer.

  Armeniska Riksförbundet skriver utförligt om slakten av kristna på sin egna websida: http://www.folkmordet1915.se/fragorochsvar_bakgrund.html

  Pöbeln försöker – precis som jag skriver – tvätta bort ”islam” från folkmordet. Pöbeln är en islamistisk apologet.

 30. pöbeln skriver:

  Graven, kan vi enas då, om att det är detta som gäller?

  Även om folkmordsoffren var ur den kristna minoriteten så vore det fel att påstå att religionen var grundskälet till detta. Precis som så många andra fall utnyttjades religionen för att kunna berättiga sina handlingar och mobilisera allmänheten gentemot målgruppen. Den egentliga orsaken bakom folkmordet var ultranationalistiska strömningar som strävade för skapandet av ett ”Turkiet för turkar” i vilket de icke-turkiska och icke-muslimska minoriteterna, speciellt de med starka kulturella och etniska identiteter, främst armenier, men även assyrier/syrianer/kaldéer och grekerna som hade mångtusenårig historia och bakgrund i regionen kunde inte assimileras och därför måste undanröjas fysiskt. Även om osmanska ledare utropade heligt krig, jihad, mot de kristna allierade så bör man inte se detta som ett verkligt skäl, utan som en propagandaåtgärd för att mobilisera imperiets muslimska majoritet, speciellt då Turkiets allierade var kristna staterna Tyskland, Österrike-Ungern och Bulgarien. Religionen användes som svepskäl och ett slags smörjmedel för att kunna få medhåll från den muslimska majoriteten och kunna lättare utmåla målgruppen (se även 4).

 31. Från Graven skriver:

  Du förnekar dig inte Pöbeln.

  Du radar upp uttalande på uttalande om hur folkmordet är religiöst motiverat men skriver ändå: [Pöbelns ord] ”Även om osmanska ledare utropade heligt krig, jihad, mot de kristna allierade så bör man inte se detta som ett verkligt skäl…

  Vad är det jag har sagt om dig, Pöbeln?

  Du är en islamist.

  Du är en islams apologet som ägnar dina dagar här på Vilks.net för att försvara islam. Från dag ett till idag.

  Du ljuger och är ohederlig. Du skriver precis vad som faller dig in för att tvätta islam rent från det Armeniska folkmordet.

 32. CeDe skriver:

  Säpo har gett polisen i Järvafältet Stockholm en lista på över 60 våldsbejakade kriminella islamister för att de specifikt ska övervakas.
  Hur många liknande zoner har vi i Sverige?
  pöbeln ser inga!

 33. pöbeln skriver:

  Graven
  Och du är en quisling som driver retorik mot de mål som gagnar dig. Du är en farlig nationalist som kommer se förnöjt på när folkmord sker. Inte ett ord har du nämnt om Rohingyer. Och dess utom, vad Armenierna själva säger, det ger du fan i, för du har din egen ruttna agenda.

  Du är ett stort felslut.

 34. pöbeln skriver:

  Graven
  Jag utgår från att du avskyr att de kurdiska islamisterna nu vill ha ett eget land. Eller, vem är värst, kurder eller IS i dina små ögon. De är ju båda muslimer, vilket du hatar. Eller ska man inte dra alla över en kam.

 35. CeDe skriver:

  Moské i Örebro har delvis brunnit ner – varför inte hela?

 36. CeDe skriver:

  Har Sverige verkligen behov av Saudifinansierad antidemokratipropaganda?

 37. Ludvig K skriver:

  Så länge media och sjuklövern fortsätter att förringa det horribla i att stadsdelar nu kontrolleras av kriminella klaner kommer folk att vända sig till Sextrakasseringsdemokraterna. Sorry pöbeln. Vi har stirrat oss blinda på bassäng medan samhället långsamt har glidit ifrån oss. För sent att varna för nassarna nu (som har utgjort ungefär samma hot sedan 1985).

 38. Per skriver:

  En representant för SMR säger följande enligt DN:

  ”Det är en stor moské som samlar en hel del av Örebromuslimerna, och förmodligen kommer detta att påverka deras inställning till livet i Örebro. Det är rädsla som kommer in, på vilket sätt ska man komma till en bönelokal, och hur ska den sociala verksamheten kunna fortsätta?”

  Man kan ju undra HUR det påverkar deras inställning till att leva i Örebro.
  Kanske kan det leda till att många flyttar från Sverige till något musliskt land.
  Det möjligheten skulle antagligen öka i sannolikhet om det blev vanligt med moskébränder här. Ungefär som muslimer bränner ned kyrkor i t.ex. Egypten.

 39. Från Graven skriver:

  Jag måste nog också säga ”Sorry pöbeln”: dina anklagelser har motsatt effekt.

  Vi känner inte för att försvara oss när det är du som är den som har en hel del att förklara.

 40. CeDe skriver:

  SMR är väl ett skräp som expanderat som pendang till islaminvasionen.
  Orsak och verkan som sig bör.

 41. DanTor skriver:

  Armenierna är och har alltid varit ett folkslag vilket är drivande, oavsett, i riktning framåt betyder att man klokt tvingats återvinner historik i var ny situation, sådant svettigt driv skapar avund.
  Armenier är ett folk av och ur Kristendom, dessa bägge storheter provoserar då som nu, Mullan.

  Nååå Svensk vad vill du göra med din historik, identitet-måleri?

 42. Ulf skriver:

  Försök inte låtsas som du står för någon slags högre moral ”Från Graven”. Som jag tidigare skrev så kan jag kan bara konstatera att du ”Från Graven” anser att judar generellt lider av någon slags personlighetsstörning.

  Så skriver en antisemit och det är vad du är ”Från Graven” fast du är för feg för att stå för din åsikt.

 43. pöbeln skriver:

  Graven
  Du brukar låta så när du snyftade lämnar för att du inte kan argumentera längre. DU kallas snöflinga från och med nu.

 44. mohammad skriver:

  Von Graven

  Reflektera innan du postar – kompis…

 45. Från Graven skriver:

  lol

  Nämn de islamska ambitionerna med Armeniska folkmordet och Ulf, Pöbeln och mohammad går man ur huse.

 46. pöbeln skriver:

  Graven
  Ja, vi tar inte lätt på din historieförfalskning kring armeniska folkmordet.

 47. Från Graven skriver:

  Informationen kommer från Armeniska riksförbundet i Sverige samt Enver Pascha själv (en av arkitekterna bakom det islamska folkmordet på de kristna armenierna) : ”alla dhimmis [icke-muslimer] skall omlokaliseras”.

  När tvångskonverteringarna [till islam] inte gav resultat fort nog ersattes dessa av massakrer.

  Helt enligt Armeniska riksförbundet egna web-sida på ämnet.

  Det finns förvisso historieförfalskare på Vilks.net; Pöbeln till exempel. Pöbeln är aktivist och är här för att attackera alla som problematiserar islamsk värdegrund.

 48. Från Graven skriver:

  Enver Pascha själv (en av arkitekterna bakom det islamska folkmordet på de kristna armenierna) : ”alla dhimmis [icke-muslimer] skall omlokaliseras”.

  Armeniska riksförbundet beskriver tydligt om tvångskonverteringarna [till islam] och det efterföljande folkmordet när tvångskonverteringarna [till islam] inte ansågs ha tillräcklig effekt.

 49. CeDe skriver:

  Inom vilken tidsperiod kan vi förvänta oss det samma i Sverige?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.