2438: Nyhetsvärdet

I nyhetsflödet kan man inte klaga på intressanta inslag. En är given: NMR har som bekant fått sin färdväg ändrad men företrädare för denna hord uppger att man inte kommer att rätta sig efter denna anvisning. Och då mullrar det redan i de antirasistiska leden som å sin sida uppger att om inte polisen klarar av det kommer de att ordna saken. Sålunda upplagt för stor mediefest i Göteborg. Ingen lätt uppgift för polisen som skall försöka få NMR på bättre tankar samtidigt som man skall hålla antirasisterna på avstånd.

I Danmark öppnar snart en utställning ”Bildstorm” på Skovgaards museum i Viborg. Där återfinns skandalomsusade verk, bland annat Serranos Piss Christ. Däremot visas inte Muhammedteckningarna vilket har föranlett en rad invändningar. Huvudskälet har krupit fram, man måste tänka på personalens säkerhet. Kurt Westergaard föreslår att man skall ställa ut ett tomt blad med hans namninitialer. Museets säger sig överväga förslaget. (TV2.dk)

Så har Rickard Söderberg besökt Mahmoodmoskén och träffat imamen som fått för sig att grisar smittar med homosexualitet. Samtalet är intressant såtillvida att imamen konstant hänvisar till Koranen. Någon tanke på att eventuellt modernisera vissa passager är naturligtvis helt främmande för honom. Det är ännu långt till gryningen i den frågan. (SDS)

Det här inlägget postades i politik, yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

22 svar på 2438: Nyhetsvärdet

 1. mohammad skriver:

  ”Man kan inte vara muslim och homofob…homosexualitet nämns inte när Koranen hänvisar till Lot. Det som Koranen fördömer är sodomiternas våld, våldtäkter och äktenskapliga försummelser.”

  http://www.aftonbladet.se/kultur/article17154301.ab

 2. CeDe skriver:

  Ha-haha, mohammad! Enligt en imam så äter inte muslimer grisar för att grisar är homosexuella. Och i Iran kastar man ut homosexuella från höga höjder.
  Var får de alla sina absurda idéer ifrån dessa islamtrogna?

 3. sl skriver:

  Och så har psykoanalytikerna (judar förstås) ”konstruerat” homosexualitet; man förstår att miljöpartister och islamister trivs så bra ihop. Genusstrunt, klimatstrunt, mångkulturstrunt; allt är konstruktioner. Det sätt på vilket medelklassen smalaxlade pratkvarnar ockuperat vänstern, och förvandlat den till en feg reaktionär hop är faktiskt otroligt. Den hoppfulla och tekniskt framstegsorienterade tonen från arbetarrörelsens protestantiska ungdom är ersatt med civilisationskritisk smörja baserat på värdeavgrunden, den totala frånvaron av förmågan att ens känna igen värderingar.

  En sak är sann, islams kris är den djupaste någonsin, om vi räknar nuet som de senaste tvåhundra åren, men aftonslasket lyckas inte påminna om hur vi hade det när islam dominerade militärt. Araberna tog medelhavets billiga transporter från romarriket, steg iland och tog slavar längs Europas kuster, byarna kunde inte ligga vid havet. Deras stridsskepp drevs av fastkedjade fångar, vi i deras kedjor. Vår värderelativa dekadensvänster vet inte ens att det hänt. Om islam skulle ta sig upp ur sin svacka, får vi betala med liv och hälsa.

  Från en imam kan man få höra vad strunt som helst. Att islam är tillåtet i västeuropa är ett tecken på vår överlägsenhet, vi är de tillåtande, men vi gör ett svårt misstag. Moskéer är den främmande maktens brohuvuden, där fiendens soldater landsätts och utrustas. Denna strid har varat i tusen år, inte i fem, allt går i ultrarapid. Islam bör erkännas som ej likaberättigad fiendereligion, inte vara tillåtet i kristna länder, och dekadensvänstern bör inte sitta i regering.

  När nu ett hundratal nynazister som faktiskt hävdar Adolfs traditioner vill demonstrera för att störa, så är det dekadensvänsterns mycket större motdemonstration som hotar liv och lem. Ordningsmakten står hjälplös mot extremister av olika slag, värdeavgrunden medger inte förbud, Adolfs och Lenins adepter lever rövare trots sitt ringa antal. Under tiden importerar vi fler muslimer, regeringen ordinerar kommunerna att spendera våra pengar på bostäder åt fienden.

  Det är ett skämt vid första påseende, men det är på vår bekostnad.

 4. pöbeln skriver:

  Hahaha. SL är arg. Ojoj. Försöker sig på lite historieskrivning som hals över huvud trillar på sin egen falskhet.

  Framtiden kommer på grund av klimatförändringar innebära långt större migrationsströmmar än idag. Den som bäst lyckas med det multikulturella projektet kommer stå som vinnare.

  Alternativet är folkmord och barbari. I den myllan vet vi att bögen kommer vara det första offret.

  BTW
  Heja Rickard Söderberg, modigt.

 5. asiktenmin skriver:

  Nu väntar vi bara på kultursidornas förklaring hur imamens hänvisning till koranen inte har med Islam att göra.

 6. Inge skriver:

  ”Den som bäst lyckas med det multikulturella projektet kommer stå som vinnare.”

  Problemet er at det multikulturelle prosjektet er en ide, en ideologi, som ikke fungerer i virkeligheten. Hvorfor prøve å tvinge på oss en ide som bare skaper økt uro?

 7. sl skriver:

  Vi kommer att ha samma klimat om hundra år som vi hade för hundra år sen, medeltemperatur och nederbörd kommer att variera inom samma spann, våra obetydliga utsläpp har ingenting med ökenbildning eller migration att göra.

  Migrationströmmar är flykt undan översittarpolitik. Alla muslimska länder är korrupta diktaturer som för krig mot sina egna folkgrupper för att behålla import/export-monopol inom familjen. Religionen städslas inför uppgiften, vad någon sagt för tusen år sen tas i anspråk om det passar, eller ignoreras. Assad, Saddam, Ghaddafi, berikar sig i dysfunktionella länder med lag skapad för dem själva, mot undersåtarna.

  Pöbelns naiva språk antyder ungdom, Pöbeln har nog aldrig varit med om vänsterns glansdagar. Därför blir Pöbelns insikter i ämnet vänsterns historia tämligen grunda och oanvändbara. Pöbeln är en helt vanlig företrädare för den degenererade medelklass-vänstern utan historia.

  När det gäller det mångkulturella projektet, så är den historielösa medelklassvänsterns stora problem att den inte känner sitt eget folk och dess historia, istället köper den in externa hjältar. Förr Lenin och den hjältemodiga ryske proletären piskad av planekonomi, nu muslimen som kastar sig mot golvet mot Mecka. Det egna folkets historia, allt arbete med magra jordar i hopp om Jesus efter livet, det föraktar den. De smala axlarnas självförakt. Ledsam historia.

 8. Per skriver:

  sl:

  .”Det egna folkets historia, allt arbete med magra jordar i hopp om Jesus efter livet,”

  Så småningom fick alla barn gå i skolan och många söner fortsatte på något tekniskt institut och blev ingenjörer och skapade en verkstadsindustri av världsklass. (Det svenska barbariet enligt vår förre statsminister.)

 9. Ludvig K skriver:

  ”Heja Rickard Söderberg, modigt”

 10. pöbeln skriver:

  Ludvig
  Nu förstår jag dig inte riktigt. Varför citerar du mig?

 11. Från Graven skriver:

  mohammad vet mycket väl vad som står om homosexualitet i haditherna, och haditherna utgör även de en stor del av de islamska urkunderna.

  Det gamla ”står inte i koranen”-tricket går ju förvisso att dra här på vilks.net, men även haditherna ligger till grund för sharia-lag, vilket är exakt varför homosexualitet är ett brott i många islamska stater.

  mohammad ”råkade glömma” att nämna detta.

 12. sl skriver:

  Jo, de skäms, de skäms så mycket att de inte vet vad de ska göra av sig själva. Den svenska medelklassvänstern är en orgie i skam. I Jesu namn.

 13. CeDe skriver:

  Amen!

 14. Från Graven skriver:

  lol!

  För kvällens garv, gå in o kolla Pöbelns stilrena avslut i andra tråden!

 15. Ludvig K skriver:

  Pöbeln

  Det anmärkningsvärda i artikeln är inte gaytenorens insatser utan imamens. Imamen sitter ju rakt upp och ner och ljuger. Hade en präst betett sig så hade han fått avgå omedelbart. Hade en SD-are betett sig så hade SD kallats för ett homofobt parti. Men när en ahmaddiyya-imam, som alltså är utbildad i det som anses vara en moderatare form av muslimsk teologi, då är det enda man kan säga att gaytenoren är modig.

 16. Från Graven skriver:

  Ludvig

  Exakt! Pöbeln är islams grindvakt. Han är här, inte bara för att skydda islam, men för att attackera all problematisering av islamsk doktrin.

 17. mohammad skriver:

  Ja du von Graven – nu var det ju Koran och inte Hadith som var frågan här…

 18. pöbeln skriver:

  Ludvig
  Vi kanske har olika sätt att åskåda världen och olika erfarenheter. När nu imamen sitter fast i sin religion tyckte jag det var beundransvärt att R stod fast vid att prata om kärlek. Tycker det är en större storhet än att påpeka religioners uppenbara inneboende motsägelser. Du ska veta att för gay communityt är det imamen säger bara en upprepning av det vi alltid hört och hör, därför tycker jag R var modig som mötte vår skräck öga mot öga.

 19. Ludvig K skriver:

  Allright. I vilket fall var det en bra och gripande artikel tycker jag.

 20. pöbeln skriver:

  Ja det var det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.