2159: I Jönköping där riva de

På Länsmuseet i Jönköping demonterar man konstavdelningen och när man inte gör det går man till bokstavlig rivning. Mitt bidrag till Jönköpingskonsten, en konstutformad Friggebod, har funnits där i många år och jag har även restaurerat den. Men nu är det slut med intresse och artigheter. Bortsopad utan ett knyst. Peter Johansson har reagerat och det gör han verkligen rätteligen (JP).

02friggebod under bygg 00
Friggeboden när den restaurerades

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

2 svar på 2159: I Jönköping där riva de

  1. 1+1=2 skriver:

    Men, det är ju på slikt vis man bekräftar sitt medlemskap i etablissemanget: man är öppet fientlig mot sverigedemokrater, samt Lars Vilks.

    Inget att förvånas över.

  2. Eva Londos skriver:

    Ja sorglig historia som röjer både okunskap, nonchalans och inkonsekvens. Veckan före rivningen visade nämligen museet – med indignation får man förmoda – foton från Syriska kulturministeriet med massakrerade kulturbyggnader! Eller var det inspiration?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.