1568: Box stories

Den utställning som jag aviserade för en tid sedan ”Box Stories 0,0130977” (siffrorna avser det rekommenderade utrymmet i kubikmeter) kommer inte att äga rum i någon rondell. Vid närmare granskning av tillträdesmöjligheterna i rondeller framkom att det är förbjudet att uppehålla sig i sådan. Jag valde därför att använda mig av Bibliotekstorget i Höganäs där vernissagen sker på fredag den 2 november kl. 18. Jag kommer då att visa min träskulptur som härrör från den uppmärksammade gransågning jag företog för över ett år sedan. Dessutom ingår i vernissagen en målning av ett utsmyckningsförslag för en av Höganäs rondeller. Man kan läsa mer om detta utställningsprojekt här.

 

 

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

1 svar på 1568: Box stories

 1. mohammad skriver:

  ”Kvar på platsen fanns stubben av trädet. Jag såg möjligheten att göra ett litet konstprojekt av detta och sågade ännu en gång, nu ett snitt av själva stubben.

  Trädet var skadat och snittet delade sig i tre delar. Det är denna tredelade skulptur som utgör basen i mitt deltagande i Box-projektet.”

  Med anledning av Lars Vilks ovanstående skrivning i Utställningsprojektet, ställer jag ut frågan om äganderätten till den aktuella stubben.

  Stubben bör ju rimligen tillhöra den på vilkens mark stubben stod.

  Såvitt jag känner till äger Lars Vilks inte någon mark på Kullabergs naturreservat.

  Inte heller att någon överenskommelse om Vilks nyttjanderätt till stubben är vid handen.

  Vems är egentligen stubben…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.