1495: Wotan 3

Adventstormen förra året slog Nimis yttersta torn, Wotan 2, fullständigt i spillror. Det hade då stått i 11 år. Efter ett halvt års hårt arbete är Wotan 3 relativt ansenligt. Dess pondus av motstånd (här också bokstavligt) består inte minst av en mycket omfattande stenkärna.

Stenarna i Wotan 3

Wotan 3 med besökare

Det här inlägget postades i Nimis. Bokmärk permalänken.

2 svar på 1495: Wotan 3

  1. Martin skriver:

    Hej! Jag var med min familj på Nimis idag. Underbart! Tack för denna underbara skapelse. Barnen älskade det och vi föräldrar också…dessutom en speciell känsla att gå den mödosamma vägen ner dit, kändes som man var på väg till något speciellt, alla man mötte och såg var var målmedvetna, fokuserade, glada, man visste liksom att man var en del av något speciellt på något sätt. En bra dag.
    //M

  2. CeDe skriver:

    La Donia è mobile.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.