Del 1138: Efter senaste hacket

Det tog en stund att få ordning på bloggen efter hackarens senaste operation. Den muslimske hackaren har förföljt bloggen alltsedan Kalabaliken i Uppsala i maj. Den här gången var han påpasslig att utnyttja att webmastern hade några dagar ledigt och därför inte hade full uppdatering flera gånger per dag. Hackaren raderade databasen och det var en del arbete innan webmaster kunde återskapa materialet. Men nu fungerar det igen. Hackarens timing var inte dålig, hans inhopp sammanföll med terroristaktiviteten i Köpenhamn. Han har deklarerat att han skall fortsätta sina attentat utan slut. Måltavlorna har han tidigare angivit: Vilks, Westergaard och Geert Wilders.

Nåväl, det gör inte så mycket eftersom webmaster står rustad att bemöta nya attacker.

En del av det skrivna kommentatorsmaterialet har tyvärr försvunnit. Jag skall se om jag har något sparat och kommer då att komplettera.

Under tiden har jag blivit en dyr historia eftersom jag nu har bevakning dygnet runt. En hel del klagomål har redan dykt upp där de klagande menar att jag skall betala själv eftersom jag själv har ställt till det. Man må ha vilken uppfattning man önskar i detta spörsmål men det är en politisk fråga. Den som anser att livvaktsskydd som kommer genom Säpos bedömning skall ses över och eventuellt justeras får vara så vänlkg att vända sig till sina politiker eftersom det är på den nivån som säkerhetsfrågor bestäms. Jag har inte själv begärt något men det vore föga intelligent att avvisa en rekommendation som bygger på information som jag inte har tillgång till.

De klagande gnällspiken drar runt på den gamla versen om att ”det var onödigt”, att jag har ställt till det så att människoliv riskeras. Att yttrandefrihet inte skall missbrukas. Till detta säger jag som jag redan har sagt många gånger: I en demokrati skall det inte vara något problem att föra fram kritik mot en religion och inte minst av missbruket av religion. Under inga omständigheter skall en sådan kritik stoppas på grund av att terrorister grymtar fram sina dödshot eller kommer med bomber. Börjar man visa undfallenhet och tillmötesgå deras önskningar, då styrs demokratin utifrån och av oönskade krafter. Man skall inte vika en tum, en demokrati måste stå upp för att det inte lönar sig att lägga press på det parlamentariska systemet.

Det här inlägget postades i Muhammedsaken. Bokmärk permalänken.

250 svar på Del 1138: Efter senaste hacket

 1. Kenneth Karlsson skriver:

  Breakdancer,

  Återigen denna märklighet, att skuldbelägga den som hotas och visa förståelse för den som hotar.

 2. Breakdancer skriver:

  markus:
  Och? Betyder det att det är fel att häckla t ex vikingar, eller andra utdöda våldsverkare?
  Tror visst brejkdansaren golvade sig själv…     

  Döööööö… att gämmföra vikingar med en profet över en miljard människor håller som det mest heliga… Wihiii

 3. Breakdancer skriver:

  Det första menades som en gest av tröghet, inget annat så ingen paranoid stackare sätter tungan i halsen 😀

 4. Breakdancer skriver:

  markus:
  Det som kostat och kostar svenska samhället enorma summor är de knäppgökar till islamistiska terrorister vi släppt in i landet. Den naiviteten har nu fått sig några rejäla törnar. Vad Lars Vilks gör och inte gör spelar ingen roll. Hittar de inte hädare att angripa får det bli andra religiösa, t o m muslimer med annan uppfattning är ju legitimt mål för självmordsbombare i Irak och Afghanistan. Moskéer sprängs i princip dagligen, av muslimer.    

  killen bodde i England om du nu inte hänger med. Dessutom ska man i så fall sluta hyckla och dra sig ur FN:s konvention för mänskliga rättigheter innan man stänger landets gränser och skickar människor in i säker död pappskalle

 5. Breakdancer skriver:

  Kenneth Karlsson: Breakdancer,
  Återigen denna märklighet, att skuldbelägga den som hotas och visa förståelse för den som hotar.    

  Svårt med begreppen där igen Kenneth. Ingen har visat någon som helst förståelse för någon knäppgök som tar till våld men att fenomenet uppstår när man massmedialt hetsar en folkgrupp är kanske inte allt för märkligt eller? 😉

 6. markus skriver:

  Breakdancer:
  Döööööö… att gämmföra vikingar med en profet över en miljard människor håller som det mest heliga… Wihiii    

  Nej det var du som gjorde den jämförelsen. Jag bara konstaterar att Muhammed var en simpel våldsverkare och homofob (och då började brejkdansaren yra om vikingar…självmål igen 😉 ). Och att det väl måste vara ok att häckla såna. Har heller inte hört talas om att folk mordhotas av asatroende när man driver med vikingar. 🙂

 7. markus skriver:

  Breakdancer: Det första menades som en gest av tröghet, inget annat så ingen paranoid stackare sätter tungan i halsen     

  Det är ju bra att brejkdansaren förklarar sina läten. Hör de till amerikansk dans från 80-talet? 🙂

 8. mohammad skriver:

  markus: Vad Lars Vilks gör och inte gör spelar ingen roll.

  Det var rätt lugnt på terrorfronten här hemma innan Lars Vilks islamofoba konstprojekt hypades…det är min analys.

 9. markus skriver:

  Breakdancer:
  killen bodde i England om du nu inte hänger med. Dessutom ska man i så fall sluta hyckla och dra sig ur FN:s konvention för mänskliga rättigheter innan man stänger landets gränser och skickar människor in i säker död pappskalle    

  Nu blev det snurrigt igen i dansen. Till skillnad från brejkdanser är de flesta överens om att killen sprängde sig själv i luften på Drottninggatan.
  PS: Drottninggatan ligger i centrala Stockholm. 😉
  PS2: Stockholm är huvudstad i Sverige. 🙂

 10. markus skriver:

  mohammad:
  Det var rätt lugnt på terrorfronten här hemma innan Lars Vilks islamofoba konstprojekt hypades…det är min analys.    

  Islamistisk terror uppfanns inte iom Lars Vilks, om muhammed nu trodde det. 😉 Dessutom var ju detta den 7e ”svenske” självmordsbombaren. Motivet har främst med Afghanistan att göra, men skulle det motivet falla bort kommer andra att uppstå, t ex förekomsten av judar (som i Malmö).
  Sverige har tydligen blivit ett land som exporterar terrorism. Och på bara några år. Tänk.

 11. mohammad skriver:

  markus: Sprängde sig själv i luften på Drottninggatan…

  Bryggaregatan var det….

 12. Breakdancer skriver:

  markus:
  Så enligt dig lät Muhammed aldrig döda några judar? Och antisemitismen i den muslimska världen finns inte. Kanske inte heller i Malmö…?     

  Vad jag säger är att det är många, även i detta land som passivt sympatiserade med Hitler, tom tog värvning i hans arméer men att säga att stamkrig, 1200 år tillbaks i tiden hade att göra med antisemitism är att ta i så man gör på sig. Och din antydan att ett gäng fega skåningar sitter i sina små, trygga radhus och läser nazistpropaganda är ju helt taget ur detta sammanhang.

  Om det är ditt starka argument kan du ju attackera polacker, österrikare, ungrare etc som du faktiskt har i din närhet med samma korkade logik att deras anfäder skall skuldbelägga en helt annan generation 😉

 13. mohammad skriver:

  markus: Dessutom var ju detta den 7e ”svenske” självmordsbombaren.

  Hahaha!

 14. markus skriver:

  mohammad:
  Bryggaregatan var det….    

  Muhammed har rätt! Och i anslutning till Drottninggatan.
  PS: Bryggaregatan ligger i Stockholm, Sverige.

 15. mohammad skriver:

  markus: Sverige har tydligen blivit ett land som exporterar terrorism. Och på bara några år.

  Jag säger ju det, ”på bara några år”, alltså just i samband med Vilks islamofobiska och subversiva konstprojekt.

 16. mohammad skriver:

  markus: Muhammed har rätt!

  Mohammad var det…tack!

 17. markus skriver:

  mohammad:
  Hahaha!    

  ”Detta är den första självmordsbombaren på svenskt territorium, men tyvärr långt från den första svenska självmordsbombaren.

  Förste svensk lyckades aldrig. Mirsad Bektasevic fängslades istället, i Sarajevo 2005 – polisen beslagtog då såväl sprängmedel som bombbälte. Två svenskar har senare sprängt sig i Irak. Dels Mohamed Moumou, som kallade sig Abu Qaswarah när han var andreman för al Qaida i Irak. Moumou sprängde sig när hans cell attackerades av polis och militär i oktober 2008. Hans vän Makram Mejri, även kallad Abu Mu’az, ska ha sprängt sig i augusti i år. I veckan föll dessutom dom i Göteborg gentemot två somaliskättade svenska medborgare som ska ha planerat självmordsattentat, Billé Ilias Mohamed och Mohamoud Jama. Även den senares hustru ska ha varit tilltänkt självmordsbombare.

  Vilket gör dagens huvudperson till den sjunde självmordsbombaren i Sverige, och den tredje som lyckas detonera. Men den förste på svensk mark.”
  http://gudmundson.blogspot.com/search?updated-max=2010-12-29T05%3A22%3A00%2B01%3A00

  Dags att vakna nu? 😉

 18. Breakdancer skriver:

  markus:
  Nu blev det snurrigt igen i dansen. Till skillnad från brejkdanser är de flesta överens om att killen sprängde sig själv i luften på Drottninggatan.
  PS: Drottninggatan ligger i centrala Stockholm.
  PS2: Stockholm är huvudstad i Sverige.     

  Jag tror bestämt att det var du som blev HELT upp snurrad. 😉 Du antyder att det var den svenska naiviteten där man släpper in terrorister till Sverige som gör att vi blir utsatta för terrorism och det är ju HELT fel. Killen bodde ju i England men riktade sin frustration mot oss och du har ju hört bandet han spelade in. Givetvis kunde han använt vilka sjuka argument som helst men av en slump var det Lars han angav som en av anledningarna

 19. markus skriver:

  mohammad:
  Hahaha!    

  Lite info:

  ”Detta är den första självmordsbombaren på svenskt territorium, men tyvärr långt från den första svenska självmordsbombaren.

  Förste svensk lyckades aldrig. Mirsad Bektasevic fängslades istället, i Sarajevo 2005 – polisen beslagtog då såväl sprängmedel som bombbälte. Två svenskar har senare sprängt sig i Irak. Dels Mohamed Moumou, som kallade sig Abu Qaswarah när han var andreman för al Qaida i Irak. Moumou sprängde sig när hans cell attackerades av polis och militär i oktober 2008. Hans vän Makram Mejri, även kallad Abu Mu’az, ska ha sprängt sig i augusti i år. I veckan föll dessutom dom i Göteborg gentemot två somaliskättade svenska medborgare som ska ha planerat självmordsattentat, Billé Ilias Mohamed och Mohamoud Jama. Även den senares hustru ska ha varit tilltänkt självmordsbombare.

  Vilket gör dagens huvudperson till den sjunde självmordsbombaren i Sverige, och den tredje som lyckas detonera. Men den förste på svensk mark.”

 20. markus skriver:

  Breakdancer:
  Jag tror bestämt att det var du som blev HELT upp snurrad. Du antyder att det var den svenska naiviteten där man släpper in terrorister till Sverige som gör att vi blir utsatta för terrorism och det är ju HELT fel. Killen bodde ju i England men riktade sin frustration mot oss och du har ju hört bandet han spelade in. Givetvis kunde han använt vilka sjuka argument som helst men av en slump var det Lars han angav som en av anledningarna    

  Nä brejk, han var svensk medborgare, och utförde attentatet i Sverige.
  Någon slump var det ju knappast heller. Det hänger helt ihop med ideologin: radikal islamism. Dess verkningar ser vi i många länder idag. Att låta den få fäste i ett sekulärt land som Sverige är inte bara naivt, det är helkorkat. Precis som med nazismen ska islamismen motarbetas hårt.

 21. markus skriver:

  Hm, kom inte igenom med denna nyttiga info, gör därför ett nytt försök:

  Detta är den första självmordsbombaren på svenskt territorium, men tyvärr långt från den första svenska självmordsbombaren.

  Förste svensk lyckades aldrig. Mirsad Bektasevic fängslades istället, i Sarajevo 2005 – polisen beslagtog då såväl sprängmedel som bombbälte. Två svenskar har senare sprängt sig i Irak. Dels Mohamed Moumou, som kallade sig Abu Qaswarah när han var andreman för al Qaida i Irak. Moumou sprängde sig när hans cell attackerades av polis och militär i oktober 2008. Hans vän Makram Mejri, även kallad Abu Mu’az, ska ha sprängt sig i augusti i år. I veckan föll dessutom dom i Göteborg gentemot två somaliskättade svenska medborgare som ska ha planerat självmordsattentat, Billé Ilias Mohamed och Mohamoud Jama. Även den senares hustru ska ha varit tilltänkt självmordsbombare.

  Vilket gör dagens huvudperson till den sjunde självmordsbombaren i Sverige, och den tredje som lyckas detonera. Men den förste på svensk mark.

  Intresserade av amerikansk dans från 80-talet bör läsa detta extra noga. 😉

 22. markus skriver:

  mohammad:
  Hahaha!    

  Japp, den sjunde i ordningen.
  PS: Jag har försökt klistra in namnen på de andra, men det kom inte med. (Vilket jag kan förstå, vem vill släppa in sånt otyg?) 🙂
  Pröva den här länken:
  http://gudmundson.blogspot.com/search?updated-max=2010-12-29T05%3A22%3A00%2B01%3A00

 23. Breakdancer skriver:

  markus:
  Nej det var du som gjorde den jämförelsen. Jag bara konstaterar att Muhammed var en simpel våldsverkare och homofob (och då började brejkdansaren yra om vikingar…självmål igen ). Och att det väl måste vara ok att häckla såna. Har heller inte hört talas om att folk mordhotas av asatroende när man driver med vikingar.     

  Med samma argumentering kan man ju häckla tex din lilla försupna mamma som lät dig fostras av en mängd ned pissade alkisar bara för att man kan tycka att hon var en motbjudande kvinna. För även om du inte förstår dig på andlighet, empati.. det är en del av ditt handikapp så finns det människor som anser att denna kille är på samma nivå som sina familjemedlemmar och det är där hela debatten mynnar ut. Men jag skulle iof bli förvånad om du greppade även detta… Man har riktat in sig på en folkgrupp, man har gjort det i ett forum med en ickeverbal bild och man har gjort det, bevisligen från detta forum med anledning av att man hyser förakt mm mot en religion och som Lars själv uppgett här pga avsky mot teknokratiska samhällen och dess diktatoriska ledare vilket får en att fråga sig om Lars är den rätta att tala om precision 🙂

 24. mohammad skriver:

  markus: Precis som med nazismen ska islamismen motarbetas hårt.

  Hur tänker du att kampen skall föras…gaskammare och napalm eller räcker det med rondellhundar?

  För övrigt var ju nationalsocialismen hyfsat populär…

 25. markus skriver:

  Breakdancer:
  Med samma argumentering kan man ju häckla tex din lilla försupna mamma som lät dig fostras av en mängd ned pissade alkisar bara för att man kan tycka att hon var en motbjudande kvinna. För även om du inte förstår dig på andlighet, empati.. det är en del av ditt handikapp så finns det människor som anser att denna kille är på samma nivå som sina familjemedlemmar och det är där hela debatten mynnar ut. Men jag skulle iof bli förvånad om du greppade även detta… Man har riktat in sig på en folkgrupp, man har gjort det i ett forum med en ickeverbal bild och man har gjort det, bevisligen från detta forum med anledning av att man hyser förakt mm mot en religion och som Lars själv uppgett här pga avsky mot teknokratiska samhällen och dess diktatoriska ledare vilket får en att fråga sig om Lars är den rätta att tala om precision     

  Jämförelsen haltar betänkligt (kanske pga yrsel? 😉 ). Att förolämpa en vanlig privatperson kan inte jämföras med att förolämpa en religiös figur eller sagogestalt. Det finns de som uppfattar jultomten som väldigt viktig okränkbar person. Men det gör det ju inte förbjudet att häckla jultomten. Någon folkgrupp kan det ju heller inte vara tal om lika lite som kristna utgör en folkgrupp. Detta anser även svenskt rättsväsende. Med ditt synsätt skulle ’Life of Brian’ vara förbjuden i Sverige idag.

  Sen måste Brejkdancer skärpa språket. Vilka ”teknokratiska samhällen” avses. 🙂

 26. Breakdancer skriver:

  markus:
  Nä brejk, han var svensk medborgare, och utförde attentatet i Sverige.
  Någon slump var det ju knappast heller. Det hänger helt ihop med ideologin: radikal islamism. Dess verkningar ser vi i många länder idag. Att låta den få fäste i ett sekulärt land som Sverige är inte bara naivt, det är helkorkat. Precis som med nazismen ska islamismen motarbetas hårt.    

  Frågan är ju inte om killen är efterbliven utan hur mycket. Sverige är ett fredligt land, det är ett gigantiskt gap mellan tex England och hade han fungerat normalt hade han riktat sig mot ett annat land vilket jag anser av legitimerar hans dåd som ett riktat självmordsbombdåd, jag skulle vilja kalla det ett självmord med ett galet förtecken. Vart fick du förresten uppgiften ifrån att han var den 7:e självmordsbombaren ifrån? Satt ni kanske inne på samma behandlingshem eller :D?

 27. Breakdancer skriver:

  markus:
  Jämförelsen haltar betänkligt (kanske pga yrsel? ). Att förolämpa en vanlig privatperson kan inte jämföras med att förolämpa en religiös figur eller sagogestalt. Det finns de som uppfattar jultomten som väldigt viktig okränkbar person. Men det gör det ju inte förbjudet att häckla jultomten. Någon folkgrupp kan det ju heller inte vara tal om lika lite som kristna utgör en folkgrupp. Detta anser även svenskt rättsväsende. Med ditt synsätt skulle ‘Life of Brian’ vara förbjuden i Sverige idag.Sen måste Brejkdancer skärpa språket. Vilka ”teknokratiska samhällen” avses.     

  Jag förstod att du inte kunde ta till dig ett känsloargument ;). Och säg att din lilla mamma trillar av pinnen av leverförgiftning, skulle det då bli fritt fram att häckla henne? 🙂

 28. markus skriver:

  Breakdancer:
  Frågan är ju inte om killen är efterbliven utan hur mycket. Sverige är ett fredligt land, det är ett gigantiskt gap mellan tex England och hade han fungerat normalt hade han riktat sig mot ett annat land vilket jag anser av legitimerar hans dåd som ett riktat självmordsbombdåd, jag skulle vilja kalla det ett självmord med ett galet förtecken. Vart fick du förresten uppgiften ifrån att han var den 7:e självmordsbombaren ifrån? Satt ni kanske inne på samma behandlingshem eller ?    

  Att skillnaden mellan Sverige och GB skulle vara så stor tror jag inte. Och nu har den krympt. De ligger lite före i tiden bara.
  Läs här om de ”svenska” självmordsbombarna:
  http://gudmundson.blogspot.com/search?updated-max=2010-12-29T05%3A22%3A00%2B01%3A00

 29. markus skriver:

  Breakdancer:
  Jag förstod att du inte kunde ta till dig ett känsloargument . Och säg att din lilla mamma trillar av pinnen av leverförgiftning, skulle det då bli fritt fram att häckla henne?     

  Brejkdancer, det är liksom lite skillnad på religiösa symboler och privatpersoner. Precis som det är skillnad på bilar och barn, du vet. 😉 Men i princip kan man säga att ingen har någon rätt att slippa känna sig kränkt eller förolämpad. I ett demokratiskt samhälle vill säga.
  Återigen: med ditt synsätt skulle ’Life of Brian’, plus ett stort antal böcker och filmer, vara förbjudna i Sverige idag.

 30. Krister skriver:

  Breakdancer,

  Breakdancer är bara ett internettroll
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Internettroll

  Ignorera honom!

 31. markus skriver:

  Breakdancer:
  Frågan är ju inte om killen är efterbliven utan hur mycket. Sverige är ett fredligt land, det är ett gigantiskt gap mellan tex England och hade han fungerat normalt hade han riktat sig mot ett annat land vilket jag anser av legitimerar hans dåd som ett riktat självmordsbombdåd, jag skulle vilja kalla det ett självmord med ett galet förtecken. Vart fick du förresten uppgiften ifrån att han var den 7:e självmordsbombaren ifrån? Satt ni kanske inne på samma behandlingshem eller ?    

  Du kan få namnen på de föregående ”svenska” självmordsbombarna. Och omständigheterna kring dem. Tre är döda.

 32. viffslan skriver:

  Diskussionen ovan framstår som TV-utbudet under den gångna helgen, repriser av gamla repriser. Vissa intressanta frågor kvarstår dock:

  – Vad är en yttrandefrihetsmyt? Myten om yttrandefrihet eller myten att rondellhunden skulle vara ett projekt som prövar gränserna för yttrandefriheten?

  – Är rondellhunden islamofob (vilket herren mohammad envist upprepar som en självskapad sanning), i ordets numera etablerade betydelse, d.v.s. hets mot en religiös grupp, eller snarare en satirisk drift med en religiös figur? T.o.m. professor Gardell, som ju i UNT dragit liknelsen mellan Lars Vilks och 1930-talets antisemiter som fick prata på Uppsala universitet, tillstod i gårdagens artikel i DN att religionskritik måste vara tillåtet. Att detta är blott en läpparnas bekännelse framstår tydligt för alla som följt Gardells, mot bakgrund av hans självförståelse som anarkist eller frihetlig socialist, mycket märkliga karriär som islamkramare, försvarare av Muslimska Brödraskapet och samarbetspartner med det fascistiska turkiska IHH. Här ligger förstås en hund begraven, eftersom definitionsprivilegiet för vad som är eller inte är islamofobt numera helt ligger i händerna hos en liten skara blindstyren a la Gardell och Malm.

 33. markus skriver:

  Verkar som om ”svensk” självmordsbombare nr 8 nu upptäckts. I Uganda av alla ställen…

  http://www.expressen.se/nyheter/1.2278464/misstankte-terroristen-i-uganda-18-aring-fran-sundsvall

 34. Tuva skriver:

  En hadith som betraktas som fullständigt autentiska är Sahih Bukhari, 7:62:88
  ”Profeten Muhammed skrev äktenskapskontrakt med Aisha när hon var 6 år gammal och fullbordade sitt äktenskap med henne när hon var 9 år och hon stannade hos honom i 9 år.”

  En önskan vore att Lars Vilks avbildade vad som hände på Aishas nioårsdag då profeten Muhammed (54 år) ansåg henne som vuxen och tog henne till sitt hus för att fullborda äktenskapet.

  * När profeten gifte sig med Aisha var hon väldigt ung och ej redo för att fullborda äktenskap.
  -vad var det profeten inte kunde fullborda förrän hon fyllde NIO år?

  Hoppas att Lars kan ge oss vägledning i denna för Islam viktiga fråga. Konstverket eller verken kunde gå under namnet hadither för analfabeter.

 35. markus skriver:

  Breakdancer:
  Frågan är ju inte om killen är efterbliven utan hur mycket. Sverige är ett fredligt land, det är ett gigantiskt gap mellan tex England och hade han fungerat normalt hade han riktat sig mot ett annat land vilket jag anser av legitimerar hans dåd som ett riktat självmordsbombdåd, jag skulle vilja kalla det ett självmord med ett galet förtecken. Vart fick du förresten uppgiften ifrån att han var den 7:e självmordsbombaren ifrån? Satt ni kanske inne på samma behandlingshem eller ?    

  Nu har mina inlägg om de 7 självmordsbombarna (fast det verkar vara 8) kommit genom granskningen. Det är bara att scrolla upp lite…

 36. markus skriver:

  Gardell skrev tydligen i sin senaste bok om islamismen att ”Frånvaron av islamisk terror fick inget genomslag i media år 2010″… Kort därefter sprängdes en självmordsbombare i Stockholms city, och en ”svensk” greps i Köpenhamn misstänkt för att ha planerat massmord på en tidningsredaktion.
  Snacka om dålig tajming.
  Att en sån pajas som Gardell har någons förtroende är helt makalöst. Diktaturens kreatur.

 37. Breakdancer skriver:

  Tuva: En hadith som betraktas som fullständigt autentiska är Sahih Bukhari,7:62:88
  ”Profeten Muhammed skrev äktenskapskontrakt med Aisha när hon var 6 år gammal och fullbordade sitt äktenskap med henne när hon var 9 år och hon stannade hos honom i 9 år.”En önskan vore att Lars Vilks avbildade vad som hände på Aishas nioårsdag då profeten Muhammed (54 år) ansåg henne som vuxen och tog henne till sitt hus för att fullborda äktenskapet.
  * När profeten gifte sig med Aisha var hon väldigt ung och ej redo för att fullborda äktenskap.
  -vad var det profeten inte kunde fullborda förrän hon fyllde NIO år?
  Hoppas att Lars kan ge oss vägledning i denna för Islam viktiga fråga. Konstverket eller verken kunde gå under namnet hadither för analfabeter.    

  JISSES, har Lucas en syster ÄN mer pervers än han själv tross eller handlar det bara om att Lars debattforum gästas av ännu en humanist, möjligen militant feminist.

  Det finns kulturer idag, där det är socialt accepterat med både månggifte och där bruden är betydligt yngre än vad vi anser vara rimligt. Detta inkluderar kristna sekter i USA etc. Jag förstår att Koranen som skrift provocerar feminister, humanister, rättshaverister med aspergers etc, även den vanlige medel svensson. MEN det jag inte förstår är att man inte har någon förståelse för att allt detta förakt bara polariserar, att man inte har förmåga att sätta sig in i hur andra människor resonerar.

  Att man inte förstår att det finns fenomen i vårt samhälle, som kommer ur just den demokrati som många andra kulturer anser vara högst stötande. Det jag tänker på är bland mycket annat mängder med barn som växer upp med en ensamstående förälder där mamman behandlar sin hund bättre än barnen och sätter sig själv i centrum, lämnar barnen hemma ensamma i tidig ålder, festar, tar hem plastpappor ideligen och sparkar ut barnet när det fyllt 18. Det finns många som anser att Svenskar är ett högst obehagligt folk.

  Vem är apan och vem är den civiliserade ur detta perspektiv?

 38. Kenneth Karlsson skriver:

  Breakdancer,

  I detta fall är det du som är apan. Kommer nog inte som en överraskning för någon (förutom Mo Ham) att så är fallet.

 39. mohammad skriver:

  Breakdancer: Det finns många som anser att Svenskar är ett högst obehagligt folk.

  Dekadent vit infödingskultur med pastor Vilks i talarstolen…

  Who need that shit!!!

 40. Breakdancer skriver:

  Kenneth Karlsson: Breakdancer,
  I detta fall är det du som är apan. Kommer nog inte som en överraskning för någon (förutom Mo Ham) att så är fallet.    

  Ledsen att jag tryckte på en öm punkt asperger Kenneth 🙂

 41. Kenneth Karlsson skriver:

  Breakdancer,

  När ska du lära dig avstavningsreglerna!? Det heter, i detta sammanhang, Aspergerkenneth.

 42. Humanist skriver:

  Breakdancer,

  Det är svårt att respektera någon som inte kan skilja på folktillhörighet och trostillhörighet, tolerans och respekt, samt en irrationell syn på att vi inte ska visa vår avsky för människofientliga traditioner eftersom det verkar polariserande. Och det blir inte bättre när du påstår att demokratiska och liberala samhällen som Sverige är en sämre uppväxtmiljö än diktatoriska klansamhällen i Mellanöstern.

  Har du nånsin funderat på varför flyktingströmmen går därifrån och hit och inte tvärtom?

 43. markus skriver:

  Jag förstår att Koranen som skrift provocerar feminister, humanister, rättshaverister med aspergers etc, även den vanlige medel svensson. MEN det jag inte förstår är att man inte har någon förståelse för att allt detta förakt bara polariserar, att man inte har förmåga att sätta sig in i hur andra människor resonerar.

  Man undrar om du också förstår att Mein Kampf som skrift provocerar feminister, humanister, rättshaverister och brejkdansare etc, även den vanlige medel svensson. MEN att du ändå inte förstår är att man inte har någon förståelse för att allt detta förakt bara polariserar, att man inte har förmåga att sätta sig in i hur andra människor resonerar.
  ?
  (förresten glömde du de homosexuella, de uteslöts ju i dagarna av exvis muslimska socialdemokrater. Men du kanske är homofob?:))

  Breakdancer skrev:

  Det finns många som anser att Svenskar är ett högst obehagligt folk.
  Vem är apan och vem är den civiliserade ur detta perspektiv?

  Om man då söker sig till Sverige från ”civilisationen” 😉 så bör man ju fundera på att äka tillbaks. Ingen som finner Sverige och svenskarna obehagliga och ociviliserade ska behöva stanna här. Speciellt som det finns paradis som Iran, Sudan och Saudiarabien. 🙂

 44. Tuva skriver:

  * När profeten Muhammed gifte sig med Aisha var hon väldigt ung, endast sex år, och ej redo för att fullborda äktenskap.
  -Vad var det profeten inte kunde fullborda förrän hon fyllde NIO år?

  -Vad hände på Aisha’s tioårsdag, elvaårsdag, tolvårsdag etc, etc, etc. Vilket helvete hon måste ha levat i där hon kallblodigt utnyttjas av denne småbarnskåta profeten Muhammed.

 45. Breakdancer skriver:

  markus:
  Man undrar om du också förstår att Mein Kampf som skrift provocerar feminister, humanister, rättshaverister och brejkdansare etc, även den vanlige medel svensson. MEN att du ändå inte förstår är att man inte har någon förståelse för att allt detta förakt bara polariserar, att man inte har förmåga att sätta sig in i hur andra människor resonerar.
  ?
  (förresten glömde du de homosexuella, de uteslöts ju i dagarna av exvis muslimska socialdemokrater. Men du kanske är homofob?:))Breakdancer skrev:
  Om man då söker sig till Sverige från ”civilisationen” så bör man ju fundera på att äka tillbaks. Ingen som finner Sverige och svenskarna obehagliga och ociviliserade ska behöva stanna här. Speciellt som det finns paradis som Iran, Sudan och Saudiarabien.     

  🙂 Markush Markush… Människor som flyr från krig och förföljelse söker skydd i det land där man antingen har släkt, vänner alt. där man helt enkelt tror sig ha bäst chans att få skydd ;).

  Sen är vi där igen med din autism som gör det svårt för dig. Du jämför en förmodad upprörd nazist med en helt vanligt, hederlig, fredlig medborgare i Sverige som råkar ha Islam som trosuppfattning.

  Vidare kan man ju reflektera kring varför andra delar av världen senare kommit in i demokratiseringsprocessen och varför våld har blossat upp i just de regionerna och det är allt för mycket att förklara för den all vetandes Markus MEN ironiskt nog är det ju så att den fredliga lilla plätt i världen där vi lever har ju uppkommit av att då hela Europa var i krig, bekämpa fascism, försökte rädda de utrotade judar du så kärt vurmar för satt svensken tryggt i sin lilla stuga och fickrunkade, när det väl kom till kritan sket alla demokratikämpar i brallan och stack ner huvudet i sanden, säkerligen dina släktingar med min lille hycklare ;). Inte mina och det tycker jag genomsyrar hela debatten kring känsla för rätt och fel när det kommer till kritan och respektera medmänniskor.

  Vidare är det ju känt att människor krigar av en hel del anledningar, i månt och mycket om makt och pengar och inget annat och hade Svenskarna haft lite större kulor hade ju inte Sverige legat 30 år före i den industrialiserade processen och kunnat gagna av detta övertag genom hela efterkrigstiden.

 46. Cecilia skriver:

  Breakdancer:
  Kul inlägg. Om du sätter komma, punkt och nytt stycke ibland, så ska jag läsa hela. 😉

 47. Cecilia skriver:

  ”rädda de utrotade judar du så kärt vurmar för”

  Speciellt detta ska jag läsa, om du plötsligt börjar skriva grammatisk korrekt svenska. ;-D

 48. K.G. skriver:

  SAGODYRKAN hör inte hemma i ett modernt land, och det är skrattretande att det fortfarande finns personer som tror att islam och andra sagor skall få framföras oemotsagda i Skandinavien 2011. Våra barn skall under inga omständigheter påtvingas smörjan. Barn kan förledas att tro på sagorna, på samma sätt som sagodyrkarna själva blivit ”hjärntvättade” när ingen i deras omgivning framförde fakta. Den som blir upprörd av teckningar av moln-nissen profeten mohamed bör söka psykolog, eller dra hem… Förresten, hur kan muslimer fortsätta tro på snubben när muslimer världen över ”har det som de har det” så att säga? (Inte ens deras egen moln-nisse vill ju stödja dem). Vad har förresten muslimska länder bidragit med vid framtagning av nya läkemedel, behandlingsteknik och andra uppfinningar i modern tid? Inte ett smack! Kvinnor behandlas dessutom inte som människor i muslimska länder utan finns bara till för att tillfredsställa mannen, tvi fan… Bara halvt bevisvärde vid rättegång… får inte köra bil mm…Inte konstigt att nästan samtliga muslimska regeringar tvingar sig vid makten med våld och mord på den egna befolkningen. Vad har ”flyktingar” flytt från i verkligheten om de jagar upp sig på några teckningar?

 49. joanna skriver:

  K.G. är Turkiet enda undantaget – en islamisk demokrati, låt vara sekulär.

 50. Oskar skriver:

  Varför är det ALLTID så synd om de som tror på religiösa sagor – och ALDRIG synd om dem som hänvisar till vetenskapliga fakta? SAGODYRKAN hör inte hemma i ett modernt samhälle och alla religiösa påståenden måste självklart få granskas och kritiseras fullständigt fritt. INNOVATIONSPARTIET skriver något ”tänkvärt” – Om hundra år kommer de som då lever att betrakta religiösa på samma sätt som vi idag ser på dem som tror att jorden är platt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.