Del 1031: Inspiration för hågade islamister

Nu har den kommit! Den av militanta islamister efterlängtade inspirationskällan med mycket information och många tips. Jag tänker naturligtvis på magasinet Inspire som man finner på muslimdefenseforce.

Bland mycket läsvärt finns en karikatyrspecial där läsaren själv kan välja ett favoritobjekt. För att sedan bläddra vidare till avsnittet hur man på enklaste sätt kan tillverka en bomb hemma i köket.

Från Inspire

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag, Muhammedsaken. Bokmärk permalänken.

27 svar på Del 1031: Inspiration för hågade islamister

 1. Christina skriver:

  Det låter som ett skämt, men tyvärr är det väl sant.

 2. Torbjörn skriver:

  Och ditt namn överst! Känner du dig hedrad eller asgarvar du?

 3. Torbjörn skriver:

  jamen. Det där är ju rena skämtet!

 4. Göran Gustafsson skriver:

  En ganska anmärkningsvärd skrift i mitt tycke. Tyvärr har åtminstone inte jag den överblick som krävs för att värdera hur många människor som står bakom och som faktiskit stöder vad som framförs och ur många som kan tänkas omsätta retoriken och slagorden i handling? Det otäcka är ju att Sverige har två namn med på listan samtidigt som vi trappar upp vår insats i Afghanistan i form av mer aktiv krigsföring. Man kan väl anta att SÄPOS:s analytiker har bråda dagar just nu.

 5. Chaan skriver:

  Jag skrattade inte. Militanta muslimer är politikens black metal.

  Bomber lärde jag mig göra i 15-årsåldern – men har inte gjort någon sedan dess. Växte upp på landet med en krut- och sprängexpert som granne.

 6. GothCthulhu skriver:

  Och för 20 år sen oroade vi oss för Terroristhandboken…
  Jag tror att bombinstruktioner bara leder till att fler förortslägenheter exploderar, det är inga raketingenjörer vi har att göra med här, bara Koran-indoktrinerade muppar som istället behöver komma ut bland folk o lära sig umgås som normala människor.

 7. Abdulla Muhammed skriver:

  Här finns en annan lite roligare islamistisk lärobok:
  http://islamcomicbook.com/comics/english/pdfs/MBOE.pdf

 8. Tobleråna Sahliv skriver:

  TIPS:

  5 numer svensktextade dokumentärer om hotet från Radikal Islam:

  1) Obsession: Radical Islam’s War Against the West:

  http://www.youtube.com/watch?v=cVNO5BfyDFs

  2) The Third Jihad (Radical Islams vision for America)

  http://www.youtube.com/watch?v=ASTzVSFC_5U

  3) Undercover Mosque

  http://www.dailymotion.com/video/xe00y6_infiltration-moske-1_news

  4) The New al-Qaeda

  http://www.youtube.com/watch?v=58os9Phc_8M

  5) Islam: What the West Needs to Know

  http://www.youtube.com/watch?v=luE4CSYzlvA

 9. Mohammad skriver:

  GothCthulhu,

  Koran-indoktrinerade…?

  Knappast, mena då istället hadith-indoktrinerade så ger jag dig i sak rätt.

 10. Chaan skriver:

  Beklagar desinformationen från GothCthulhu. Det är inte människor du säger åt att sitta och dom lyder. Det är folk som har för vana att spränga sig samtidigt med sina fiender.

 11. TJ skriver:

  Inspire tillhör det slags publikationer som aftonbladets kulturredaktion inte kan bestämma sig om.

 12. Kåta Gudrun skriver:

  Jag har också sålt sex till Littorin!

 13. Mohammad skriver:

  Lars,

  Att hänvisa till Inspire som en källa till Islam är att ta på sig den intellektuella dumstruten.

  Förstår du egentligen varför muslimer världen över ser profeten (saw) som kränkt i din teckning av honom och härtill som en hund.

 14. Göran Gustafsson skriver:

  Mohammad,

  Såvitt jag kan se hänvisar Vilks inte till Inspire som en källa till Islam utan säger att:
  – Inspire är en inspirationskälla för militanta islamister
  och på facebook att:
  – Inspire är det nya magasinet för mordlystna islamister

  vilket är en viss skillnad, eller hur?

 15. Hilliz skriver:

  Mohammed,

  var profeten, vars namn många förknippar med ond, bråd död, med i SAW? Det har jag helt missat, det kanske är han som är Jigsaws röst?

  Varje person med ett uns av empati kan väl räkna ut varför religiösa människor blir kränkta och till och med varför ett litet antal trångsynta fanatiker tar till våld. Denna typ av ideologikritik och till och med satir får man dock lära sig att hantera i ett pluralistiskt samhälle. Ingen har mig veterligen tvingat någon att titta på Lars bild, att gå och se Ecce Homo-utställningen, att läsa Satansverserna, kolla på South Park eller vad det nu kan vara som upprör religiösa trosivrare. Intoleranta fanatiker ska inte strykas medhårs, det har aldrig slutat väl. Istället krävs en tydlig markering att alla vi som välkomnar den fria tanken och rätten att ifrågasätta unkna ideologier inte viker en tum.

 16. Lars Vilks skriver:

  Mohammad. Undrar vem som tar på sig dumstruten? Elementärt är att läsa innantill.

  Att kränka religiösa symboler är inget som skall föranleda dödshot eller ens krav på särbehandling i förhållande till andra religioner.

 17. Mohammad skriver:

  Lars,

  Min provokation fick dig att reagera, du kan alltså ändå särskilja mellan Islam och extremistisk islamism?

  Bra…!

  Då kanske du även kan komma till insikt i att din kränkning av profeten (saw) och till följd härav, alla fredliga troende muslimer inte har något med militant islamism att göra, utan kan ses mera som ett uttryck för islamofobi.

  Och att din påstådda ”berättigade” kritik, liksom ditt försvar av yttrandefriheten, då framstår mera som efterkonstruktioner för att göra ett i grunden rasistiskt konstprojekt rumsrent.

  Utmärkande för gränsridaren är som bekant inte omoralen utan amoraliteten, dvs avsaknaden av moral.

  För övrigt, än en gång, är du bekant med varför muslimer reagerar så starkt på din hund karikatyr av Mohammed (saw)?

 18. Mohammad skriver:

  Hilliz,

  ”Istället krävs en tydlig markering att alla vi som välkomnar den fria tanken och rätten att ifrågasätta unkna ideologier inte viker en tum.”

  Sanningen är dock att Lars Vilks tanke är ofri i det att den representerar unkna rasist ideologier och stöveltramp.

  Den tydliga markeringen måste vara den, vad som faller inom ramen för yttrandefriheten och vad som är att betrakta som kriminellt handlande.

  Lars Vilks blandar obekymrat ihop den konstnärliga friheten med rasistiska kränkningar.

  Då får man också ta ansvar för de mellanmänskliga konsekvenserna…

 19. Lars Vilks skriver:

  Mohammad. Var för du ”rasistiskt” ifrån? Det här är en sak som ofta är ute och valsar. När blev muslimer en ras?

  Jag känner väl till hundens ohelighet. I mitt fall är det fråga om en rondellhund, alltså inte en riktig hund. Det kan vara en nöt för islamologer att ta ställning till – huruvida även en sådan är oren.

  Varför skall Islam undantas när det handlar om rätten att kränka en religion?

 20. Christer Fredriksson skriver:

  Kort svar innan Mohammad replikerar:

  Kanske för att Islam betyder just underkastelse och är MYCKET HELIGARE än någon annan religion.Och däeför att det egentligen inte finns några andra religioner eller ideologier värda att ta någon större hänsyn till eftersom Koranen är Allahs direkta ofelbara budskap till alla människor i alla tider och vi alla ska underkastas ISLAM!
  Ovanstående är ju onekligen vad alla muslimer oavsett om de är våldsbenägna eller ej tror och innerst inne önskar ”Inshallah”
  Eller hur Mohammad?

 21. Hilliz skriver:

  @ Mohammamed,

  Tanken blir ofri när allsköns ideologer talar om för en vilka tankar som är de rätta och vilka som är helt förbjudna. Den frihet som föresvävar dig verkar vara av Orwells typ där ”freedom is slavery” och ”ignorance is truth”. En anmälan av rondellhunden för hets mot folkgrupp skulle aldrig hålla i en svensk domstol eftersom det i Sverige inte finns lagar mot hädelse av religiösa symboler. All vidare debatt är välkommen om den bärs upp av ett minimum av respekt och försök att argumentera rationellt och inte endast emotionellt utifrån en ståndpunkt som otroligt kränkt. Extremt trånsynt och insnöat skulle andra säga. Tillmälen som ”du är bög” och ”rasist” hör till exempel inte hemma i en sådan debatt.

  Vad du sedan avser med att ta ansvar för mellanmänskliga konsekvenser är något vagt, menar du man måste leva med hot om våld och mordbrand om man hädar religiösa symboler? Snacka om att skuldbeläggning av offret! Men personlig integritet och individuella mänskliga rättigheter uppfattas förstås mest som hinder i totalitära ideologisystem som t.ex. politisk islamism. För att illustrera med ett citat från Mussolini där jag ersatt stat med islam och fascist med islamist:

  Den enda friheten som kan vara en verklighet, islams frihet och individens inom islam. Därför är, för islamisten, allting i islam och inget mänskligt eller andligt existerar, än mindre har ett värde, utanför islam. I denna bemärkelse är islamismen totalitär och den islamistiska staten, syntesen av alla värden, tolkar, utvecklar och ger styrka åt de troendes hela liv.

 22. Robin Shadowes skriver:

  Här har vi en pakistansk mohammedan som vill tvinga på britterna en helt ”ny” toalett-kultur. Använder du också hål i golvet, mohammed?

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1294630/Shopping-centre-management-install-Asian-stand-toilets-following-cultural-awareness-course.html#ixzz0tgop5pu3

 23. Christer Fredriksson skriver:

  Med anledning av artikeln i Daily Mail:Snarare en vettig anpassning enl. min mening. Förutsatt att man inte tar bort den vanliga, hellre en ”squat and shit for those who need it” ,än att som nu ibland behöva torka av både fotspår och annat från sitsen på offentliga toaletter här och var i världen.

  Det hela påminner mig förutom om alla förbudsskyltar jag sett av typen inga skor på toalettringen tack, också om en riktig fempoängare i Nepal där the management hade satt upp ”WE aim to please You -Please aim you too” på toalettväggen!

 24. Nomen Nescio skriver:

  Som debattören Mohammad skrev:
  ”Sanningen är dock att Lars Vilks tanke är ofri i det att den representerar unkna rasist ideologier och stöveltramp.”

  Tyvärr Muhammad – du är helt ute och cyklar. En vanlig vanföreställning är att islamkritiker skulle ha någon som helst koppling till nazismen. Islamkritiker är tvärtemot förkämpar för alla människors lika värde, oavsett om det gäller man eller kvinna, europé eller arab, och bekämpar därmed en ideologi som är starkt förknippad med nazismen – islam! Det finns många likheter mellan islam och nazismen, där intolerans, kvinnoförakt, antisemitism och storhetsvansinne är de 4 stora stöttestenarna.

  Under andra världskriget förband sig islams företrädare att bekämpa judarna, varän de stötte på dem, och Waffen-SS hade flera muslimska divisioner och förband. Stormuftin av Jerusalem, gjorde personligen upp med Hitler om hur den ”judiska frågan” skulle lösas i Mellanösten. Till gengäld skulle Hitler hjälpa att fördriva de brittiska intressenterna från området och muslimerna skulle därefter få göra processen kort med judarna. Muslimska Waffen-SS-förband härjade också fritt på bl.a. Balkan och på östfronten.

  Ingen av de muslimska ledarna ställdes efter kriget inför rätta, utan undkom ostraffat. Dagens muslimska ledare går i mångt och mycket fortfarande ostraffat i samma fotspår och kan obehindrat fortsätta predika hatets budskap…

  se http://inmanumedic.blogspot.com/2010/07/islam-hatets-religion.html

 25. Peter skriver:

  Islam er en ulækker religion og ideologi!

  Opgøret er på vej!

  Tramp tramp tramp, muhammed! Tosse 😉

 26. GothCthulhu skriver:

  Kära Mohammed:

  Som vi säger här i Sverige;
  ”Snus är alltid snus, om än i gyllene dosor.”

  Du kan kalla ett äpple för päron hur mkt du vill och det förblir dock alltid ett äpple. 🙂

 27. GothCthulhu skriver:

  @ Chaan:

  Du har ju förvisso rätt, bortsett från att de flesta gissningsvis fumlar bort allt o bara lyckas spränga sig själva i luften av ren klantighet innan de hinner komma ut bland allmänheten. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.