Gott Nytt År 2010!

nymind.JPG
Gott Nytt År till alla mina läsare!

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag. Bokmärk permalänken.

5 svar på Gott Nytt År 2010!

 1. Christina skriver:

  Gott Nytt År Lars!
  Här kommer några funderingar över året som gått och det decennium som vi lämnar. I vår ankdamm har två händelser fått stora rubriker Nugg ( vet ej om det är rätt stavat) och Anna Odell. Skickligt gjort av dem med att väcka etablissemanget och få stor press. Jag hörde av en Konst Professor ”Glöm ej att ni väljer vad ni vill lämna efter er!”
  Är detta helt ute i dag? Du tycker att konsten ska provocera, men jag tycker inte till priset av andras ägodelar. Jag är lite förundrad över etablissemangets applåder för dessa ”konstnärer???” Ingen har kommit med kritik, jag tror inte etablissemanget vågar för då får man inte vara med och leka på deras gårdsplan.
  Svensk psykvård tycker jag är bra. Hur Anna Odell upplevt sin vistelse kan bero på hennes sjukdom, som kanske fortfarande spökar. Till Nugg vill jag säga, vi försöker lära våra barn att respektera andras ägodelar, vad sänder ditt T-Bane verk för signaler? För mig så är dessa två ”konstverk” otroligt egoistiska, är det så vi vill att världen och konsten ska utvecklas?
  Min största dröm är fred på jorden! det började dåligt på detta årtiondet som vi nu lämnar. Hur kan vi få människor att förstå att det går bra att leva utan någon religion? Det räcker med att utbilda våra barn med kunskap och i mänskliga rättigheter, samt att bete oss ordentligt mot varandra med de lagar vi sätter för att kunna fungera tillsammans.
  Men vilket hopp ska man sätta till mänskligheten när en anka ”lyckats smita” från vår ankdamm och numera kvarkar så det hörs i både press och TV.

 2. Jacob C skriver:

  Gott nytt år! Och tack för mycket intressant och ovanligt bildande läsning. Fin nyårsbild. Det nya året syns gry vid horisonten! Eller är det kanske det gamla som bleknar bort till ett minne? I mitten Nimis, konstens svarta fackla, där hav och land möts i evig förödelse, i evig skapelse.

 3. TJ skriver:

  Gott nytt år

 4. Petter Helje skriver:

  Gott Nytt År, Lars!

  Det är alltid lika roligt att vara oenig med dig, den störste rondellhunden av oss alla!

  (Ge dig nu inte ut på ett frostigt Nimis och halka!)

 5. Vicent skriver:

  Ser fram emot nya intressanta inlägg under 2010!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.