Del 516: Den spanske ryttaren

Lite uppståndelse har det blivit. Igår åkta jag till Stockholm för att i TV8 delta i Adaktussons kvällsprogram där man talade om Muhammedsaken. Flemming Rose var med på länk från Jyllandsposten och så var det jag i studion. Då hade jag fått veta om den nu så beryktade kartan över mitt hus och den terroistmisstänktes intresse för nattkikare.

Den nyheten kom att prägla denna dag. Det enda jag kan säga är att det alltså finns material som tyder på att någon eller några har haft vissa ganska konkreta idéer.

Något får jag företa mig för att öka säkerheten. Och det blir omedelbart en del av det konstnärliga projektet. Mina tidigare säkerhetsinstallationer som jag ordnat på egen hand emedan de polisiära insatserna är mycket små och dessutom grumliga. Säpo tycks vara så hemligt att sekretess blivit ett intresse i sig själv.

Dags att plocka fram mitt monster igen. Monstret, ”Den spanske ryttaren” har varit på plats tidigare, min topphemliga och egenkonstruerade terroristavvisare. Nu är den inte längre hemlig utan kan visas fram för världen. Det är besvärligt att montera den upp och ned men, för säkerhets skull, får den aktiveras. Den har några nackdelar. Jag har elektrifierat den. Inte min sport precis så jag har fått hjälp med det. Definitivt är den inte S-märkt utan ytterst farlig, ingen bör närma sig den utan att dra ut kontakten. Den är konstruerad av taggtråd och ståltråd och placeras innanför dörren. Jag kan då vara rätt säker på att det tar åtminstone avsevärd tid att passera den. Om nu inte den ovälkomne stannar kvar för gott i dess elektronsprittande famntag.

Jag ber samtidigt alla inbrottstjuvar att välja något annat hus än mitt. Det kan annars sluta mycket illa.

Därmed skulle den vägen vara säkrad. På gården kommer igen varningssignalen att sättas upp. Ingen kan passera över gårdsplanen utan att larmet går igång.

Min nästa åtgärd att säkra samtliga fönster. Det problemet har jag ännu inte löst utan vänder mig till läsekretsen för kreativa förslag.

spanske-ryttarenlit.JPG
Skiss av Den Spanske Ryttaren

Och i morgon eller på fredag kommer trailern för första akten av Dogs att läggas ut på YouTube. Några klipp visades i dagens Sydnytt. Neurobash har skapat musik, film och bildklipp, dessutom tillagt arabisk översättning. Den är ca 9 minuter lång.

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag, Muhammedsaken. Bokmärk permalänken.

66 svar på Del 516: Den spanske ryttaren

 1. PerOla Axelsson skriver:

  Du kanske skulle ha kvinnohår i fönstren, kombinerat med en rörelseaktiverad lampa? Muslimska män lär ju tycka att kvinnohår är så upphetsande att de blir alldeles konfysa, därav slöjkravet… Jag kan fråga min fru om hon vill donera till ditt skydd när hon klipper sig.

 2. PerOla Axelsson skriver:

  Förtydligande: Jag tror givetvis inte att vanliga muslimska män inte tål att se kvinnohår. Men ditt skydd riktar sig ju mot de högst ovanliga muslimer som möjligen smyger omkring utanför ditt hus och drömmer om ett eget harem av oskulder i paradiset.

 3. mellis skriver:

  Om håret vore fastlimmat på fönsterkarmarna med grisblod skulle det kanske fungera ännu bättre.

  Eller måla fönstren svagt och genomskinligt med klassiskt sköna forntida och etablerade muhammedbilder.

 4. Bevare mig från blodtörstiga feministmedusor! skriver:

  Lars!

  En muslims allra högsta önskan är att dö martyrdöden och komma till paradiset där han får förverkliga drömmen om GANGBANG med de renommerade 72 undersköna, ständigt kåta, alltid villiga paradisjungfrurna!
  Det finns således risk att den letale spanske ryttaren, som du har installerat kommer att locka till sig hordar av martyr(sex)törstande muslimer, som flugfångare lockar till sig flugor!

  Ps Varför hörs inga feministragator, som i övrigt har åsikter om allt och alla, i debatten om Muhammedkarikatyrer?!

 5. TJ skriver:

  I motsvarande läge hade jag nog skruvat fast ett galler – kan ju vara format enligt de matematiska mönsterekvationer araberna använde sig av när de skar kakel till alhambra, bra för att visa DN:s kultursida att du inte har fördomar – på insidan av de fönster som ligger i markplan. Förstår om det tar emot, men vad gör man inte för jihadismen. På så sätt måste det till ett jävla liv innan de är inne om man säger. Mina fem ören.

 6. stefan peterson skriver:

  Så var då Cirkusen i den muslimska världen i full gång igen !
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1834546.ab

  Heder åt Sydsvenskan som enda Svenska tidning som vågar stå upp mot ”mörkerkrafterna”
  Chockerande nyhet var dock att denna publisering blev Peter Melins sista.
  http://sydsvenskan.se/globalinfo/article300839.ece

  Om även ”Svenska intressen” utomlands åter blir hotade, så får vi väl se fram emot en ny ”Pudel”
  av statsministern igen ?

 7. en svensk judinna skriver:

  Jag vill bara skicka mitt stöd till dig. Vi får aldrig ge efter för den islamistiska fundamentalismen. Mängder med ”hånande” bilder av Jesus har gjorts, men kristna har mig veterligen aldrig mordhotat för det. I muslimska länder (och i kristna Europa för sjuttio år sedan) publiceras en uppsjö med nidbilder på judar, men vi judar har aldrig mordhotat för det, varken förr eller senare.
  Stå på dig, Lars!

 8. Pushing boundaries… skriver:

  Flemming Roses blog February 11, 2008:

  ”Censorship at Norwegian gallery

  Swedish artist Lars Vilks has been excluded from a new gallery in Oslo. Vilks was invited to present his work at the Lautom Contemporary’s exhibition Where a River Runs North Underground, but when the owner of the gallery Randi Thommessen found out that Vilks intended to put three small watercolor paintings depicting the prophet Muhammed as a dog on view, she asked him to withdraw the paintings. Vilks refused and decided not to participate with other works.

  Sappho, an internet magazine devoted to the issue of free speech, has published Randi Thommesen’s letter to Vilks. I believe the letter is important because it provides a rare glimpse into the mind of a gallery owner. Here are the key passages:

  Hello Lars

  Yesterday evening I learned that you intend to show small watercolor paintings of Muhammed, and that bothers me.”

  http://pajamasmedia.com/xpress/flemmingrose/

 9. A fact of my life skriver:

  Flemming Roses blog February 12, 2008:

  ”Murder plot against Danish cartoonist

  Early Tuesday morning, Danish police arrested several people with a Muslim background suspected of conspiring to kill Kurt Westergaard, a Danish cartoonist with Morgenavisen Jyllands-Posten.

  A formal statement by the police setting out details of the action is expected within the next few hours.

  Kurt Westergaard is one of the 12 cartoonists who on 30 September 2005 published cartoons of Muslim prophet Mohammed.

  The group arrested includes Danish as well as foreign citizens. The Danish Security and Intelligence Service have followed the group for months.”

  http://pajamasmedia.com/xpress/flemmingrose/

 10. Lars skriver:

  Järngallret är det bästa förslaget hittills men de måste finnas en bättre lösning. Fönstren sitter såpass högt att det krävs en stege för att komma in. Eller att en terrorist står på den andre för att nå upp till rätt höjd.

  Nu har vi frågan om det blir någon cirkus i Mellanöstern. Att det kommer protester är som ett brev på posten och inget att säga om det. Protester är dock civiliserat. Och det borde vara en läge där upprepningen och utmattningen triumferar.

 11. stefan peterson skriver:

  Så här Kryper SVENSKA DAGBLADET
  ””Men åtminstone en svensk tidning publicerar: Sydsvenskan i Malmö trycker Westergaards bild på nyhetsplats efter beslut av chefredaktören och ansvarige utgivaren Peter Melin.””
  http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_865987.svd

  Har dom ingen skam i kroppen, hänvisa till dom som vågar stå upp, bara rapportera, men själva
  VÅGAR DOM INTE, uruselt. Då hade det varit bättre att inget skriva om saken.
  Tyvärr är det lika illa på de flesta Svenska dagstidningarna,
  Yttrandefriheten är viktig, men andra får kämpa, själva har vi inte tid/lust/orken att göra något.

 12. Fröken Sverige skriver:

  Hundar är alltid bra, då muslimer knappast gillar dem. Låna också in några grisar att ha på gården.

  Vore det sommar kunde vi komma och tälta hos dig i skift…

  Nej, det får nog bli galler och larm, något annat duger nog tyvärr inte.

  Var rädd om dig, Larish!

  /FS

 13. Fröken Sverige skriver:

  stefan peterson : ja, hade de haft någon råg i ryggen så skulle varenda tidning i hela norden publicerat bilderna idag. Eller ännu hellre hela Europa.

  Men dhimmis som de är så lär de inte bli så, de kryper hellre för mullorna än står upp för våra värderingar!

  /FS

 14. Joanna skriver:

  Om alla miljoner svenskar som värderar det fria ordet, genom handling också vill visa det kan man tänka sig ett vaktschema för bevakning av Vilks hus. Jag kan ta mina 2 timmar och 14 minuter på eftermiddagen den 23 februari.

  Någon tid som skulle kunna passa dig?

 15. stefan peterson skriver:

  Lars ett litet förslag till ”Fönster åtgärd”
  Byt till Spegelglas.
  När Terroristerna kommer, (troligat att dom är av arabiskt ursprung) till fönstret, får dom se
  en bild som troligen likanar Profeten. Antiingen blir dom livrädda och springer bort, eller så faller dom på knä och tillbeder. Ingen vågar sig på att SLÅ SÖNDER bilden av den helige Profeten.
  Om dom mot förmodan skulle inse att det bara är en spegelbild av dom själva, så får dom troligen
  samma problem, inte vill dom förstöra detta ”vackra ansikte” 😉

 16. stefan peterson skriver:

  Mer Isalmsk religigös Cirkus
  http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=401425

  ””Så säger lagen
  En arbetsgivare får inte, enligt lagen om åtgärder mot diskriminering i arbetslivet (1990), missgynna en arbetssökande eller arbetstagare på grund av etnisk tillhörighet eller religion””

  Men MÅSTE man som Arbetsgivare SÄRBEHANDLA vissa etniska eller religiösa arbetstagare ?
  På en arbetsplats är det väl RIMLIGT att uppsatta regler gäller ALLA ?
  Stå på er, Mc Donalds. Likhet inför lagen gäller ALLA medborgare, även muslimer, än så länge
  men F..n vet i morgon ?

 17. Befria Media skriver:

  Hundar och grisar ar ett mycket bra forslag av Froken Sverige. Det finns billiga rorelseavkannare och billiga kameror som kan placeras ut. Sen kan du ju bjuda in vanner ibland om de ager en Mack10 eller liknande.
  http://www.enemyforces.com/firearms/ingram.htm

  Sjalv sparade jag ihop pengar till en Persing II innan Sovjet kollapsen, nu behover jag ingen interkontinental ballistisk robot langre sa jag slipper kopa en och har nagra hundralappar over som jag inte vet hur jag ska investera, jag kan garna bidra till dina arrangemang.

  En annan sak man borde atgarda ar ju myndiheternas slapphet. Det hjalper inte manniskor som hotats, jag tycker du ska polisanmala idiot bloggaren Jinge som skrev ett indirekt hot mot dej i sin blog. Jag har en skarmdump pa min blog om vill se vad han skrev. Den finns under muu-ham-head med bomben i turbanen.

  Stay safe Lars, utan din humor vore Sverige annu trakigare.

 18. mellis skriver:

  ”Vore det sommar kunde vi komma och tälta hos dig i skift…” skrev Fröken Sverige. Årstiden inget större problem. Liggunderlag av cellplast ovanpå luftmadrassen, balaklava, vantar samt dunjacka och fotpåse inuti rymlig sovsäck är vad som behövs. Så om Lars vill ha mig tältandes i trädgården är det bara att skicka ett mejl. 🙂

 19. Christer Eriksson skriver:

  Lars, om du lägger griskött i fönsterkarmarna som inte är halal-slaktat så vill det vara omöjligt för en eventuell muslim att ta sig in utan att beröra det orena köttet, och måste i så fall avbryta sina planer för att åka hem igen och duscha!

 20. mellis skriver:

  Kurt Westergaards nya teckning är ju genial. Verkar som om islamisterna liksom med Lars ”tried to fuck the wrong guy”.

 21. Rogosjin skriver:

  Balaklava ja, Mellis. Kanske också en baklawa till termoskaffet.

 22. mellis skriver:

  Baklawa ser gott ut. Men det hade räckt att skicka receptet från mellanöstern i stället för att själva komma hit.

  Något termoskaffe behövs inte för med dunjacka med huva kan man göra färskt frukostkaffe utan att behöva frysa. Glömde förresten nämna yllehalsduken som används för att stänga om sig i sovsäcksöppningen. Pannlampa och kissflaska är också bra att ha.

 23. Lars skriver:

  Jag tackar för den frivilligstyrka som planerar ett sovsäcksläger. Det kunde även räcka med att lägga ut sovsäckar och ibland låta frivilliga ta plats på oregelbundna tider. Men jag antar att de måste vara beväpnade till tänderna. Larmsystemet kommer dock att tala om när någon närmar sig. Men man får se upp eftersom det kan vara vaktombyte.

  Angående ritningen på mitt hus framgår det i DN att det förmodligen är så att den misstänkte somaliern inte var upphovsmannen till den. Jag får räkna med att det finns fler löskerkarlar och löskerkvinnor som är på hugget. Jag upprustar vidare och tar fortsatt tacksamt emot förslag.

  Hundar och grisar och profetbilder etc har begränsad blockeringseffekt. När Jihadfolket är ute på uppdrag behöver de inte ta sådana hänsyn. Då är det pang på rödbetan utan det religiösa reglementet. Hårdare don krävs.

 24. Christer Eriksson skriver:

  Det finns också fönsterluckor av stål (har det själv) och dem är tämligen svårforcerade, samtidigt som dem kan öppnas på dagen för att släppa in sol och luft!

  Torssander har ju tidigare löst problemet med ditt spamfilter, kanske han har ett bra tips på bättre säkerhet istället för att försöka återuppliva Syndikalisten Björn Södergren som ändå är död?

 25. Lars skriver:

  Ja Christer Eriksson, när vi nu går här och väntar på fredagsbönens utfall, var det ingen dålig idé att vända sig till Fred. Har du ett förslag om hur jag skall hantera säkerheten. Mina fönster är väl den svagaste länken.

 26. General Bussig skriver:

  Gör vad fan som helst men hoppa tipset om griskött i fönstret. Det är en god idé på kort sikt, lagom subversivt och en smula dekorativt men sen börjar det lukta. Kanske kan du dämpa kväljningarna med att rulla in dig i en filt och se det som en hommage till Beuys, isolerad i din egen installation. Så destilleras ytterligare lite konst ur detta spektakel.

 27. Christer Eriksson skriver:

  General Bussig

  Tack för tipset om den negativa hygienfaktorn, men uppfattade aldrig ditt eget konstruktiva förslag?

 28. Interview med Westergaard skriver:

  Nyhedsavisen:

  ”Tegneren, der ikke vil stikke af

  I de seneste måneder har tegneren Kurt Westegaard levet i skjul for terrorister. Han omtales som en finurlig og alt andet end provokerende eller ekstrem jyde. Af: Rune

  Skyum-Nielsen (Journalist)

  Det ville have været et drømmeemne at illustrere. Manden, der skiftede tøjstil og adfærd for at gemme sig i anonymitetens grå masser, kunne næsten ikke ende som andet end sjove pennestrøg i avisen.

  Men nu stod bladtegneren altså for en gangs skyld selv for skud, og Kurt Westergaard ønskede ikke at forputte sig, da han for et par år siden påkaldte sig alverdens fatwaer, forbandelser og allersenest en konkret mordtrussel fra herboende muslimer – hvis man da skal tro PET’s efterretninger …

  Næ, Jyllands-Postens 73-årige seniormedarbejder stod ved sig selv og budskabet i den berømte og berygtede karikatur fra 30. september 2005. Den af profeten Muhammed med en gnistrende bombe i turbanen.”

  http://avisen.dk/tegneren-hellere-ville-stikke-stikke-130208.aspx

 29. Westergaards ny tegning skriver:

  Politiken:

  ”Hirsi Ali: Tillykke Danmark

  Den mordtruede islamkritiker mener, at Danmark bør være stolte af at have afværet mordforsøget på muhammedtegner.

  Af Rasmus Nielsen

  Den hollandske islamkritiker Ayaan Hirsi Ali roser Danmarks håndtering af situationen omkring mordforsøget på muhammedtegneren Kurt Westergaard.

  I følge hende viser ekstremisternes planer endnu engang, at Danmark har ret i den principielle sag om ytringsfrihed.

  »Mordforsøget på den danske tegner viser, at deres (ekstremisternes) argumenter er svage. Man kan ikke true nogen til at ændre holdning«.”

  http://politiken.dk/udland/article471596.ece

 30. 500 kilo ammonium-nitrat skriver:

  Kristeligt Dagblad:

  Anklager: Muslimer planlagde massedrab

  Lederen af en terror-gruppe i Australien opfordrede sine medlemmer til at dræbe tusind ikke-troende for at tvinge landet til at trække sine tropper ud af Irak, siger anklager

  Tobias Stern Johansen

  Den største terrorsag i Australiens historie blev onsdag indledt med anklagerens påstand om, at de 12 terror-tiltalte havde været i færd med at planlægge mordet på tusind uskyldige borgere.

  Forud for anholdelserne havde gruppen, som består af mandlige muslimer, drøftet hvilke terror-mål, der ville forvolde flest dødsfald, og en jernnbanestation samt et fodboldstadium havde været på tale, skriver religionnewsblog.com.

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/277912:Udland–Anklager–Muslimer-planlagde-massedrab

 31. General Bussig skriver:

  Christer Eriksson. Jag ställde mig först negativ till köttet, ångrade mig mitt i meningen när jag anade den konstnärliga potentialen och lät allt välla ut via tangentbordet oprocessat.

 32. Christer Eriksson skriver:

  General Bussig

  Det är bara roligt om jag har lyckats inspirera dig med ideer till ett nytt konstprojekt, lycka till!

 33. Fred Torssander skriver:

  Det är utmärkt att Christer Eriksson gett upp försöken att ursäkta de svenska nazisternas mord på syndikalisten Björn Södergren. Frågan är om han också – till skillnad från regeringens aktuella deklaration – kan fås att medge att nazism är terrorism.

  Förslagen om hur Lars skall skydda mot attentat visar både hur lite allvar hoten tas på och hur naiva de skrivande är. Alla eventuellt seriös menade tips som skickas offentligt till Lars kommer självklart en eventuell terrorist att kunna förbereda sig för. De blir därigenom värdelösa – eller värre.

 34. all Kurt Westergaard skriver:

  Today we are all Kurt Westergaard

  This group is for everyone who wants to support the Danish cartoonists, especially Kurt Westergaard, whom religious fundamentalists are planning to kill.The aim is that all who supports Kurt Westergaard’s right to live and draw what he wants act by uploading their own cartoon/drawing of the prophet Muhammad signed by them. Our goal is to collect 10.000 drawings in one week…….

  https://www.facebook.com/login.php

 35. Omar skriver:

  Hej
  Nu börjar hela kånkarången igen. Efter förra debatten bestämde jag att göra en Muhammedbild blogg som har ett syfte att visa muhammedbilder, jag har haft några besökare och en del hat jihad brev. både på engelska och svenska. Har utvecklat verksamheten till att göra kommentarer med mohammedbilder som passar in, om nyheter i den muslimska världen. HAr sedan blogglänkat till vissa dagstidningar ibland. Har märkt att DN inte vill ha länkar till muhammedbilder på deras sida. Men resten av tidningarna går. Har tänkt på att inte vara för kränkande eller stötlig. Det finns faktiskt vissa bra muslimer också, mer sekulariserade. Men jag har gjort en ny där muhammedstenas istället för en kvinna som var på bilden. Får se om det blir någon uppmärksamhet. Om det är någon som vill ha några bilder finns de på min sida. De flesta är har folk gjort själv, vissa är tidningskarikatyrer. Om du har någon som du vill visa skicka den till mig på imam_islam@hotmail.com
  Om man gör en muhammedhund ska den gärna vara svart och skriv gärna Mohammed Kalb ibn Kalb som betyder Muhammed Hundsson ungefär.
  http://mohammedbilder.blogspot.com
  ”Omar” har ett annat namn egentligen.

 36. Endeløse trusler skriver:

  Nye trusler mod Danmark. Danmark brændes af p.gr.a. muhammedtegningerne.

  Men i Danmark har vi vores ytringsfrihed. Dette er vores land. Formet af danskerne gennem tiderne og gennem valg og ikke dikteret af totalitære og diktatoriske kræfter. Her har vi valgt at vi kan tale og sige hvad vi har lyst til, tegne og male hvad vi har lyst til. Selvfølgelig under ansvar for vore love. De danske muhammedtegnere har ikke brudt nogen vestlige love, og skal selvfølgelig beskyttes mod de udemokratiske og diktatoriske kræfter der prøver at dræbe dem og indtage Vesten.

  Nu må vi markere os ellers fortsætter de endeløse trusler.

  Derfor opfordrer vi alle vore læsere til at downloade disse billeder af profeten muhammed med teksten: ”Don’t like the pic? Go home”. På dansk: kan du ikke li’ billedet? Tag hjem.

  http://sioenederland.files.wordpress.com/2008/01/dont-like-pic-go-home.pdf

  Så blander man noget tapetklister, får fat i en malerpensel og sætter dem op på lovlige iøjnefaldende steder, som det ovenstående billede.

  Stå op for dit land og din egen frihed – vis billedet!

  http://www.siad.dk

 37. Rogosjin skriver:

  Fred snålar inte bara med tips kring säkerhetsarrangemangen. Han är totalt humorbefriad också.

 38. Lars skriver:

  Felet med Fred i det här fallet är att han inte ser att det kanske finns någon som tänker lite längre. Kom ihåg regeln att man kan aldrig lita på konsten. Därför är ”ta hot på allvar” något som kan bemötas med ”ta hot på allvar som om det inte var allvar”, kanske. Och vad som i slutändan görs är då taktiskt mycket svåröverskådligt.

  Jag har under tiden löst Fönsterproblemet. Livsfarligt är inte tillåtet men det behöver ju inte jag ta hänsyn till. Det innebär visserligen att jag själv svävar i viss fara men bara jag kommer ihåg att trycka på rätt knappar. Kycklingnät.

 39. carl skriver:

  Här frodas fördommarna rikt. Alla som längtat efter att få klanka ner på muslimer utan att få en rasist-stämpel passar givetvis på. Det lustiga är att det inte är extremister (som likväl skulle kunna stå på fotbolls-läktaren) ni, här i forumet, rackar ner på utan ”muslimerna”(-de, de där borta som lever i det där konstiga landet som är mot alla typer av mänskliga rättigheter). Karikatyrerna är bra! De behövs liksom konstnärer som ständigt testar och ifrågasätter mönster, tabun och normer. Men ni, ni som sitter vid era datorer och får ut er dynga genom att driva med muslimer (men inte med religion!!) behövs inte…inte för någon alls..

 40. Christer Eriksson skriver:

  Lars, för att återknyta till Torssander så bad jag honom att på ett konstruktivt sätt medverka till denna debatt genom att ge goda råd, som han tidigare gjorde med spamfiltret, när han själv hade en fördel av det, dock verkar det som han saknar empati för andra människor eftersom han vägrar att ge sina synpunkter för sina medmänniskor i skarpa lägen.

 41. Flykting i Sverige undan islam och muslimer! skriver:

  Carl

  Jag råkade ha oturen att bli född i en muslimsk kultur! Redan som sjuåring fick jag bevittna ett bestialiskt hedersmord som skedde öppet inför ögonen på mig och en massa andra barn och vuxna!
  Jag bestämde mig tidigt i livet att fly så långt som det bara går från den där förbannade kulturen och jag flydde till Sverige för att komma bort från islam och muslimer (trodde jag)!

  Jag är en av dem som, enligt din beskrivning, ”driver med muslimer”, och jag har fog för det!
  Jag lämnade allt jag ägde och flydde till Sverige för att slippa islam och muslimer, men varför kommer muslimer till Sverige?!
  Kan du svara mig på frågan?!
  Muslimer ockuperar mer än tredjedel av jordens yta, hela 51 länder! Räcker inte det för dem?!

  I ditt korkade inlägg skriver du att såna som jag inte behövs! Det är DU och dina gelikar som inte behövs i Sverige!
  Ta första bästa kamel och stick med dina muslimska vänner dit ingenting växer, dvs den arabiska öknen!
  Folk med olika kulturer ska bo i olika länder. Det är bäst för världsfreden!
  Jag slipper se apan då och apan slipper se MIG! (Gammalt kyjusanskt ordspråk)!!!

 42. Christer Eriksson skriver:

  Valentines day verkar inte spela någon större roll för kommunister på den extrema vänsterkanten, men vem trodde det?

 43. Christer Eriksson skriver:

  carl

  Kanske du har missuppfattat det hela men när jag driver med kristna, vilket jag ofta gör, så är det min övertygelse att jag driver med kristendomen på samma gång. När jag sen driver med muslimer så är det också med Islam, som faktiskt saknar mänskliga rättigheter. Det har ett namn: Religionskritik. carl ville säkert förstå skillnaden mellan kultur och okultur efter ett studieår i Iran.

 44. Christer Eriksson skriver:

  Torssander tycks mena att en vetskap om elektrifierade fält skulle minska smärtan även om man tvingas genomgå den. I verkligheten så blir man nog grillad som man förtjänar. Torssander bör nog istället jämföra ett yttre hot, som när det svenska försvaret upprustar mot ryssen, med ett inre hotet som föranleder samma åtgärder.

 45. Christer Eriksson skriver:

  Själv är jag högst liberal men desto mer jag lär känna Torssander så förstår jag varför regeringen klassade den yttersta vänstern som det största hotet mot demokratin istället för nazister!

 46. Tapani skriver:

  Tidningen Asr-e Iran, som anses stå regeringen i Teheran nära, beklagar att en 72-årig dansk tecknare som, o fasa, avbildat profeten, har ”undkommit sitt straff”. Danska polisen har nämligen arresterat två tunisier som planerat att ta hand om saken. Vacker bild i bladet av flaggbränning:
  http://www.asriran.com/view.php?id=35724

  Min källa:
  http://corner.nationalreview.com/post/?q=M2VhNTYzYTQ2NzYwMTRjNWZjZDMzMjAyMTY3MGM2N2Q=

  Fromma persiska profetbilder finns här; måtte inte redaktören på Asr-e Iran få se detta:
  http://www.zombietime.com/mohammed_image_archive/islamic_mo_full/

 47. Danmark brænder skriver:

  jp.dk:

  ”110 påsatte brande i nat

  Af JP TEAM

  Offentliggjort 14.02.08 kl. 20:24 – opdateret 15.02.08 kl. 11:11

  Politi og brandvæsen over hele landet har natten igennem kæmpet for at slukke omkring 110 påsatte brande. En skole i Gladsaxe er næsten nedbrændt, og i København fremstilles seks unge i grundlovsforhør.

  Brande og uroligheder gav natten til fredag travlhed hos politi og brandvæsen over hele landet. I alt måtte landets brandfolk slukke mindst 110 påsatte brande. Det viser en rundringning til landets politikredse, som jp.dk har foretaget.

  De politikredse, der har oplevet uro og brandstiftelse, fortæller, at det er unge personer, der er set på gerningsstederne.”

  http://jp.dk/indland/article1266489.ece

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.