Del 376: Den Teheranska Teatern

Som kanske någon lagt märke till har sidan utsatts för en Internetattack och under några timmar varit satt ur spel.

Känd för att uttala sig tvärsäkert i alla ämnen var det inte förvånande att Irans president Mahmoud Ahmadinejad också tar på sig rollen som konstrecensent. Han uppehöll sig framför allt vid tolkningen. Summa summarum fastslog han utan någon längre argumentation att det var sionisterna som låg bakom. Tydligtvis skulle dessa ha tagit kontroll över Nerikes Allehanda.

Bakom ett sådant uttalande kan man känna igen en inte oäven politiker som inte vill ha någon ”dansk tragedi”. ”Sionister” betyder enbart att den givne fienden blir utpekad. Ur Iransk synpunkt är det väl aldrig fel och resten av världen kan sucka som den önskar. Betydligt olyckligare blir Örebrodemonstranternas situation. Plötsligt blir de regimens förlängda arm i kampen mot sionister i Sverige. Under sådana omständigheter bör de avbryta sina vidare aktiviteter eller deklarera sitt avståndstagande från Förintelseförnekaren Ahmadinejad.

Jan Hjärpe manar till besinning i Aftonbladet. Professorn och islamologen har bland annat skrivit den högst läsvärda Sharia Gudomlig lag i en värld av förändring. Han menar att flertalet muslimer inte bryr sig om den beramade rondellhunden. Det verkar betryggande, har han rätt är det något som kan och bör uppmärksammas. Muslimer är inte några inflexibla varelser. Även om de inte direkt är förtjusta över sarkasmen över deras profet kan de enligt Hjärpe stå ut med den på samma sätt som andra religionsutövare får göra.

Som konstprojekt är det många som missförstår saken. Särskilt vanligt är att man ser teckningarna som konsten. Nu handlar det rätt lite om teckningarna och desto mer om mobil skulptur. President Mahmoud Ahmadinejad är onekligen en praktfull pjäs som både rör sig och talar. En skulpturdel som utför sitt förutsägbara rollparti som representant för den totala sanningen. Det är inte alltid lätt att få med sådana skådespelare.

demonstrationshundenlit.JPG
Rondellhunden profeten Muhammed har tagit intryck av demonstrationsintresset och driver sin egen kampanj: Den goda viljan.

fotboll-over-afganisthan.jpg
Här är den misslyckade fotbollen som släpptes ner till Afghanska barn. Man kan inte sparka på en fotboll som innehåller profetens emblem (självklart är den israeliska flaggan tillagd i efterhand, den sionistiska fienden kan inte vara med på läderkulan).

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag, Muhammedsaken. Bokmärk permalänken.

80 svar på Del 376: Den Teheranska Teatern

 1. Fröken Sverige skriver:

  (självklart är den israeliska flaggan tillagd i efterhand, den sionistiska fienden kan inte vara med på läderkulan).

  *hohoho*

  En komplott av stora mått….

  Är det månde sionisterna som attackerar din hemsida med? För är det egentligen inte de som är roten till allt ont? Tandvärk. Växtvärk. Dammtussar under sängen. Maginfluensa…..?

  Konspirationsteorierna flödar i vanlig ordning bland islamamisterna…

  😉

  /FS

 2. P skriver:

  Det märktes tydligt ikväll att något var fel med din sida. Jag trodde först att det bara var tillfälligt. När det sedan fortsatte blev jag orolig. Som vanligt ringde jag TT, SVT och Sveriges Radio, samt DN och berättade att något var fel på din sida, och att det inte varit så förut. Men ingen rapporterade om det. När du nu uppdaterat har jag ringt upp dem igen, så att medier imorgon kan undersöka vad som hänt.

  Jag är inte så teknisk, så jag tipsade om att ditt webbhotell imorgon kanske kan svara på vad som hänt. Eller vet du kanske själv vad som hänt om det bara varit ett stort intresse med normal överbelastning? Det har ju inte hänt tidigare. Om det var en riktad attack, vem är det som riktat attacken i så fall? Kanske Iran? I så fall kommer frågan i nytt ljus och då hotar Iran svensk yttrandefrihet. För jag tror inte att det är svenska muslimer som står för attacken.

 3. Lars skriver:

  P. Det var som sagt en attack, dosattack heter det väl. Min Internetman fick snabbt reda på detta och det blev åtgärdat.

 4. TJ skriver:

  För en gångs skull tycker jag Hjärpe har rätt i åtminstone en del av det han säger – och historien med flickan, som tyckte rondellhunden var lite söt, den var gullig.

 5. Profeten Micke skriver:

  Förra gången det var uppståndelse kring ett par muhammedteckningar var det Laila Freivalds och utrikesdepartementet som låg bakom nedstängningen av Sverigedemokraternas hemsida. Detta ledde sedan till hennes avgång. Yttrandefriheten finns nämligen inskriven i grundlagen och den tafsar man inte på.

  Nu verkar det dödstyst på utrikesdepartementet. Undrar vad som sker där nu….

 6. Fröken Sverige skriver:

  ”JÖNKÖPING | Konstnären Lars Vilks, på senare tid känd för sina Muhammedteckningar, kommer att delta i folkkonstsymposiet.

  Lars Vilks teckningar av profeten Muhammed som rondellhund anses så kontroversiella att de stoppats vid utställningar runtom i landet på grund av ”hotbilden”.

  På måndagen framförde Iran en officiell protest till svenska ambassaden i Teheran, efter att tidningen Nerikes Allehanda publicerat en av Lars Vilks teckningar. Och för några veckor sedan vägrade konstskolan Gerlesborg i Bohuslän att visa bilderna eftersom man ansåg att hotbilden var för stor.”

  ”– Jag skulle helst se att länsmuseet köpte en av hans teckningar till samlingarna. De ligger i linje med symposiets ämne, om hur professionella konstnärer inspireras av folkkonsten.
  Klart är att det blir en debatt öppen för allmänheten på onsdag kväll, då Lars Vilks kommer att delta.”

  http://webnews.textalk.com/se/article.php?id=273097&context=

  Jag vill också köpa en av dina teckningar, Lars! Men du får nog göra litografier av dem, så det blir flera av varje och till åtkomliga priser.

  /FS

 7. Fröken Sverige skriver:

  Profeten Micke: De har sagt att det inte finns mer att prata om i frågan. Men samtidgt klargjorde de att våra lagar gäller här i Sverige.

  ”- Regeringen lägger sig inte i vad tidningar skriver. De lagar vi har i Sverige är de som gäller, säger Sara Malmgren, pressekreterare för utrikesminister Carl Bildt.

  På UD anser man ärendet avslutat, och vill inte kommentera om säkerheten vid den svenska ambassaden i Iran höjts. ”

  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=686034

  Mer behöver inte sägas! Vi ska inte spela på gnällspikarnas fiol. De omättbara kravmaskinerna får sköta sig själva. De förtjänar inte mer uppmärksamhet i media.

  Vi får inte göra detta till en jättegrej i media…då får ju islamisterna en massa som de kan släppa ner till mellanöstern och använda som underlag för att bränna ambassader och annat skit.

  Teckningarna ska bara betraktas som konstverk – i ett öppet land, där vi ritar det vi vill. Dags att sluta mata trollen.

  🙂

  /FS

 8. Pingback: Allotetraploid » Post Topic » Muhammedhunden nosar vidare

 9. Theo skriver:

  These drawings are clearly the work of an agent provocateur, possibly made on behalf of rogue elements in his countrys secret service. The artist should be prosecuted to the full extent of Ladonian laws!
  🙂

 10. Skalman skriver:

  Till TJ: Hjärpe? Vår egen Bagdad-Bob? Hans trovärdighet är långt under noll. Inget han har lyckats klämma ur sig har stämt med hur verkligheten ser ut, hans profjussorstitel till trots.

 11. Profeten Bamse skriver:

  ”Ursäkta Herr Lundquist, men vilka äro bilderna man pratar om?” Svenska Dagbladet fortsätter sin farsartade – och hundbildslösa – grönköpingsföljetong om Lars Vilks konst. Medan man förklarar för oss enkla läsare hur den busige professorn vill skoja med konstvärlden framträder den egna elefanten i rummet allt tydligare. Idag hämtar man på SvD kultur andan till förmån för en nedtonad notis på nyhetssidan. Förmodligen ser man den Iranske Presidenten och därigenom Väktarrådets kritik som den yttersta bekräftelsen på att man handlat helt korrekt när man låtit lilla Oskarshamnstidningen, Expressen, Aftonbladet, så småningom DN kultur och slutligen Örebrotidningen Nerikes Allehanda ta smällen för den gemensamma friheten.

  Genom sin lydnad och undfallenhet har man på SvD tydligt visat att man hedrar sin sjuttioåriga tradition och till fullo har förstått det totalitära islamistiska våldets budskap. Winston Churchill sammanfattade en gång formeln för eftergiftspolitik (appeasement), den gången inför det nazistiska barbariet:

  An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last.

 12. Peter skriver:

  Hej Lars.

  Jag vill ge dig mitt stöd i publiceringsebatten. Jag önskar dessutom att fler tidningar, och andra fora, skulle publicera dina verk (eller delar av ditt verk, eller delta i ditt verk, hur man nu ska se på saken…).

  Dock undrar jag hur tydligt du vill avgränsa saken till att vara en demokratifråga? Antalet kommentarer på din blogg växer för var dag, och flera av dem antyder sig ha andra skäl för att stödja dig än att värna demokratin. Visst kan man diskutera i vilken utsträckning någon ska ta seden dit han kommer, men det är en diskussion i vilken vi alla borde visa mer tolerans – till skillnad då från den aktuella yttrandefrihetsfrågan där vi intill desperation bör försvara vår frihet.

  Så, i ljudet från den raljanta ton som börjar höras från bloggkommentarerna, frågar jag dig om du inte ännu en gång ska tydliggöra varför du gör som du gör?

 13. Mikael skriver:

  Man kan ju undra varför muslimerna i Örebro är så känsliga? Den svenske talibanen Mehdi Muhammed Ghezali kom ju också därifrån.

 14. Germund skriver:

  Mikael!

  Det förpliktigar att leva i gnällbältet. Offerretoriken kanske stimuleras där;)

 15. eriande skriver:

  sött att ”fredens religion” har ett SVÄRD som emblem…..

 16. Göran E skriver:

  Till TJ och Skalman, och för all del även Lars.

  Synd att Lars just i dag väljer att köra en gammal rostig folkvagn när det står flera Rolls-Royce framkörda. I Aftonbladets artikel förlägger den hyllade riksprofessorn i Islamologi på sedvanligt manér skulden för uppviglade pöbelmassor och brända skandinaviska ambassader till den danska regeringen. JAN HJÄRPE torde vara landets absolut minst trovärdiga person när det gäller frågor som Islamism och Nazism. Hans livsgärning kan sammanfattas i förnekelse alternativt försvar (”förståelse”) av all form av islamism, nazism och antisemitism. Terror är aldrig terror. Inget ont existerar, bara vi säger det tillräckligt ofta. Etcetera. Av journalister aldrig ifrågasatt. Vilken lyx!

  För oss som befinner oss i forskningsvärlden är en professorstitel framför allt en garanti för ett riktigt hårt pannben, viss finess vad gäller förmågan att söka forskningsmedel, ibland briljans men långt ifrån alltid trovärdighet eller ens hederlighet.

 17. TJ skriver:

  Göran E
  Du har rätt om Hjärpe, han är inte mycket att lyssna till i dessa frågor, det jag skrev i min tidigare post motsäger inte heller det.

 18. TJ skriver:

  Det är bra att få perspektiv på saker och ting. Förra gången en annan nations ledande politiker riktade kritik mot vad som skrevs i en svensk tidning var det Hermann Göring.
  http://www.erixon.com/2/blogg070902.htm#12

 19. Ekrem TOS; lawyer-interpreter skriver:

  Kära SION-PRODUKT-PROVOKATÖR!

  etiketterar du dig ”KONSTNÄR”??? då rekommenderas att kommer tll mig och etikettera min PENxS som dina sanna flörfräders friälsrae alltså dvs du tar den i din hand som mest passande JUDISKA FÖRFALSKNARS HÖGST-AVGUDADE SYMBOLEN

 20. Hekmatistpartiet skriver:

  http://www.flickr.com/photos/12308673@N07/Dessa bilder är från demonstration på Sergels torg i stockholm den 28 augusti. Demonstrationen hölls till försvar av yttrandefriheten.

  Vi Hekmatistpartiet är ett iranskt kommunistparti. Många av oss har varit tvungna att fly från Iran då vi velat utnyttja vår rätt till yttrandefrihet. Många av oss har också yttrat oss kritiskt om islam. Vi har hotats till livet för detta och riskerat dödsstraff för detta i vårt hemland. Det sorgligaste är att se att muslimer här i Europa utnyttjar demokratin och friheten till att hota den som kritiserar islam. Vi har hotats till livet i vårt hemland för kritik av islam och vi hotas här till livet för kritik av islam.Vi förstår vad du utsätts för.På grund av detta har du vårt helhjärtade stöd, vi beundrar ditt mod och sänder dig våra varmaste sympatier.

 21. Andreas Müller skriver:

  En stor TAK fra Danmark, fordi du tør tegne Muhammed.

 22. Aja baja Lasse, inget smarttänkt av dig att göra så här som du håller på med. Läste även att svenskens genomsnitt hjärna har krympt en del, det kan vara orsaken. Varför dra hit terorr till sverige undrar jag bara Lasse? de va väll inge bra gjort.

 23. Marcus skriver:

  Hej Vilks! Jag har en jättebra teckningsidé till dig! Vad sägs om att göra en glad och färggrann teckning med rondellhunds-Muhammed, Elefant-Jesus och judesuggan tillsammans? Kanske kan de fira någons födelsedag med lite prinsesstårta, eller åka berg-och-dal-bana. ”Titta vad kul vi kan ha, bara vi koncenterar oss på något annat än vad som skiljer oss åt,” är budskapet. Det här är ju inte så provocerande som att exempelvis be dig rita en god Adolf Hitler som arbetar som volontär bland svältande i Nordkorea (som de förra provokationerna du nappade på), men ganska roligt ändå. I och för sig får du gärna rita den snälle Hitlern också.

  Sköt om dig!
  Marcus

 24. Öresundaren skriver:

  Att teckna Muhammed är inte juste, när nu det är så förbjuden som det helt uppenbarligen är enligt de islamiska lagar och regler.

  Varje gång man gör det kränkar man en miljard muslimer! Se det är många. I Danmark betöd kränkningen – som utfördes med hjälp av Jyllands Postens Miuhammedteckningar – att en del varor bojkottades i de muslimske länderna. Enligt Hjärpe som kanske nog har läst Koranen (men uppenbarligen inte förstådd så mycket av innehållet) var den allvarliga bojkotten mot Danmark ett resultat av en stupid statsminister (Anders Fogh Rasmussen). Inte någonstans nämnar Hjärpe den härskara av 5 kollonne imamer som reste runt och hälte salt i såret med sina egna bilder av Muhammed. Teckningar som viste hur en hund (ingen rondellhund för all del) knullar Muhammed bagi, och en annan teckning som visiualiserar Muhammed som en pedofil mansgris. Det sista är ju ingen lögn, men bilden var kanske inte bra nog?

  Det är så typiskt för våra mediala stjärnor på vänstreflügeln – såna som bl a professor Hjärpe, att ge ofret skulden och stryka förbrytaren med hårene. Låt oss nu bara hoppas på, även vi här i Sverige kan få torket ögonen gevalt så vi kan börja titta igen, för verkligheten är ju inte något som ses med blida ögon på här nordom Smygehug!

 25. Fröken Sverige skriver:

  Nerikes Allehanda:

  ”Den första anmälan som inkommit mot Lars Vilks teckning av Muhammed som rondellhund leder inte till någon åtgärd från justitiekanslern (JK).”

  Samt..så uttalar sig givetvis
  Helena Benauda (vars dotter var en av ”svenskarna” som råkade vara nere i Somalia på ”semester” mitt i kriget och fick hämtas med hjälp av UD), ordförande i paraplyorganisationen Sveriges Muslimska Råd och stöttar islamisternas demonstrationer utanför Nerikes Allehanda.

  ”Teckningen av suggan, som var ett svar på en artikel i Expressen, visade Vilk på sin hemsida och den publicerades också i Expressen.
  – Man tangerar nu propaganda som har funnits i naziländer. Jag tror det är på sin plats att vi tar en ny diskussion med de ansvariga på Nerikes Allehanda, säger Benauda.”

  http://www.na.se/artikel.asp?intId=1210246

  Då Lars Vilks uttalat att det är okay att använda hans rondellhundsteckning, så föreslår jag att alla som har blogg eller en hemsida lägger ut den snarast och lägger till en länk med Vilks hemsida brevid bilden.

  https://www.vilks.net/wp-content/uploads/2007/08/muh-hund-original-rondellliten.JPG

  /FS

 26. Skalman skriver:

  ”Samt..så uttalar sig givetvis
  Helena Benauda (vars dotter var en av “svenskarna” som råkade vara nere i Somalia på “semester” mitt i kriget och fick hämtas med hjälp av UD), ordförande i paraplyorganisationen Sveriges Muslimska Råd och stöttar islamisternas demonstrationer utanför Nerikes Allehanda.

  “Teckningen av suggan, som var ett svar på en artikel i Expressen, visade Vilk på sin hemsida och den publicerades också i Expressen.
  – Man tangerar nu propaganda som har funnits i naziländer. Jag tror det är på sin plats att vi tar en ny diskussion med de ansvariga på Nerikes Allehanda, säger Benauda.””

  hehehe. Snacka om att skjuta sig i foten, hon också. Hat/Propagandabilderna i många muslimska dagstidningar ligger hästlängder före i sin grovhet. Kanske fru Benaouda ska ta ett snack med sina fränder i andra länder och lära dem veta hut? *ASG*

  Samtidigt som man skäller på vår yttrandefrihet och hur kosntnärer/journalister/vanligt folk använder den så accepterar man betydligt grövre vidrigheter från personer med samma religiösa tillhörighet utan vidare. Dubbla måttstockar på svenska. Taqiyya på arabiska.

  Hur är det nu det står i Bibeln(inte för att jag är religiös): ”Du ser grandet i din broders öga men inte bjälken i ditt eget”.

 27. Helena Palena skriver:

  Vill bara säga heja! Fan, vilken löjlig figur profeten är. Det är Herren Sebaot också… Dock är du en modig man, och det är bara såna som kan förändrar världen till det bättre. Så rucka på kära du!

 28. mustafa taktak skriver:

  sen kim oluyorsunda küçücük beyninle benim yüce efendim hakk?nda hakaret içeren karikatür bozuntusu karal?yorsun küçücük ku? beyninle insanl???n yarat?l?? sebebi olan yüce varl??a hakaret etmeye kalk?yorsun.seni yüce allah havale ediyorum in?aallah adi bir köpek gibi sürünerek havalayarak can verirsin seni lanetliyorum senin gibi adileri en kötü sözlerle lanetliyorum esfele sefilinde ?eytanlar?nla cay?r cay?r yanman? yüce rabbimden diliyorum

 29. Daniel, Danmark skriver:

  Hej fra Danmark

  Du er i sandhed en modig mand. Jeg håber du klarer det pres fra ekstremisterne og den kulturracistiske svenske elite, som du utvivlsom må blive udsat for i fremtiden.

  Bedste hilsner

  /D

 30. Jaha! skriver:

  din idiot, du fördärvar landet. Gör det inte värre än det redan är.

 31. Xewre skriver:

  What is the idea of this caricatura? What auther want say?

 32. mmlmù skriver:

  fuck youi

 33. sertan y?ld?r?m skriver:

  can u make some shit for jews than i will see democracy in europe!
  what is freedom of speech?

 34. gg skriver:

  Good luck. Keep kickin’ asses

 35. Svensk skriver:

  En självmordsbombare kmr hälsa på tack vare dig.

 36. Jonas skriver:

  Muhammed som rondellhund? Jaha… & Ska det vara originellt eller? Lika originellt som ett stort plockepinn vid havet? Teckningar av Muhammed är lite klent för att vara originellt vid det här laget. Om rondellhundar har det tjatats senaste halvåret. Vad vill uppnås? Uppmärksamhet för egen del kanske? Får vi mer harmoni mellan olika länder och mellan folkslag i landet för det?

 37. ---- skriver:

  Varför måste ni alltid hålla på med Islam?? De finns ju er egen religion, Kristendom eller Judendom eller 10000 andra religioner som ni kan hålla på med och ni väljer Islam….
  Du är väl för dum att fatta att de finns extremister som hotar och dödar, men vänta… du är ju dum!!
  Vill bara säga att jag har yttrandefrihet och jag tycker du är en idiot.

 38. Pingback: Pirate’s Cove » >>Americans Never Quit » A New Mohammed Cartoon

 39. L E E skriver:

  Är en vanlig svensk som inte tror på någon GUD!Men att ge sig på svaga i samhället och håna Religonen som är många miljoners enda tröst i världen är lägre än Glocalnet.Varför ger man sig inte på toppen i samhället och gör någon roligt med dom .Bush är väl lite ute att skoja med men där måste vara fler man kan ha skoj med .Och att komma flera månader efter med nya profet bilder är bara att kopiera någon annan som har fått stor plats i media .Men det är väl så man gör sig ett namn i världen i dag .Håna någon eller vara med i Robinson.

 40. Observatör skriver:

  Bra jobbat, stå på dig Lars!

  Kan inte förstå varför inte muslimer tänker längre än näsan räcker!! Deras reaktioner på en skämtteckning skadar dem så ofantligt mycket. Jag förstår inte deras inre stolthet att ingen får lov att skoja med dem, men dem tycker det är ok att bränna andra länders flaggor. Dem hade väl släppt en atombomb över Sverige om vi brännt en muslimflagga i Sverige inför en fotograf.

  Det är en sak att en rubbad president från ett Kalle Anka land som Iran uttalar sig som han gör, men att lokala demonstrationer från svenska muslimer pågår, det övergår mitt förstånd. Visst har vi yttrandefrihet i Sverige, och den ska vi bevara, men det är just den som demonstationerna är emot!!

  Ingen extremistisk religionsutövning är sund, men det finns ingen som är så osund som den muslimska. Den är idag nästan värre än kristendomen under sina värsta år under medeltiden. Nä, fy fan, att enskilda personer är vilseledda är en sak, men när organiserade sekter eller religioner spårar ur, då är det inte oskyldigt längre.

  Återigen, fler modiga personer som Lars bibehåller / leder till ett mer liberalt samhälle. Tack Lars!

 41. Søren skriver:

  Lars du er simpelhen et geni 😉

  Skønt med flere i kampen for ytrigsfrihed.

  Hilsen dansk fan..

 42. ALLAH BEVARE ISLAM skriver:

  HELL ON YOU LARS VILKA gay ass

  i don`t understand why every satan is towards slam
  HVORFOR KAN I IKKE RESPEKTER VORES RELIGION I FUCKING MENNESKER DER IKKE HAR NOGET MENNING I LIVET GET LOST MAN.
  AND FUCK YOU ALL WHO IS WHIT THAT WHORE CHILD

  i think sweden was a good place but i was wrong. RACISME LAND = SWEDEN

  og lars din bøsse fuck dig og din forbanede familie og hele din slægt håber du kommer i helved og bliver brandt igen og igen og for evigt din fucking stodder svans DØ MED DIG DØØØØØØØØØØØØØØØ DANSKER & SVENSKER = RACISTER fuck jer…

 43. Pingback: Hur kan muslimerna bli så arga? « Under den lugna korkeken

 44. David skriver:

  Dear Lars

  What breed of dog is it that you have attached the head to? It looks like some kind of terrier.

 45. Berndt skriver:

  Vad jag förstår klagar i första hand inte de som massdemonstrerar på att muhammed avbildas. Istället klagas på att muhammed återges tillsammans med en hund. Intressantare vore annars avbildningar av muhammed direkt citerade från hans gärningar inom koranen. De hade provocerat mer då det finns oerhört mycket i koranen som direkt är att se som antidemokratiskt. Tex kränks religionsfriheten på ett oerhört stort antal ställen, uppmaning till avlivning eller konvertering, högre skatter för icke-muslimer etc. Likaså kränks det där med peodofileri men det är väl förbjudet att avbilda även fast det hämtas från en källa som inte är förbjuden.

  I övrigt var Ernst J först i landet och E Thiel inköpare.

 46. Muslima skriver:

  Even if they do kill you, that is nothing compared to what you will face in the afterlife.

 47. Thom skriver:

  @ Muslima
  I can tell you what Lars will face in afterlife: he will meet GOD who will ask him what he did in his life and will hold him to account – and GOD will love him, as GOD loves every human, even you, Musilma, and every muslim, christian, pagan or follower of any belief because GOD is the father of ALL human beeings. That’s it!

 48. basatefe skriver:

  You are drawing a caricature about *Muhammed S.A.. You can’t harm to Muhammed S.A. But This caricature leaves your under the responsibilty in the God peace. If, there,a bit the bilief to God on your heart. You can’t harm to the Moslems and the Islam. Merely, You harm to your life that after your death. It’s the mistake to decide, before the ISLAM recognize.By to draw one such caricature, you vomiting the your hatred.

 49. Chairman skriver:

  I think it’s frightening when an artist can’t make a piece without being threatened and I want to give you my support. Islam should be criticised just as much as any other religion.

  Thank you for keeping the debate open.

 50. Hamoudi skriver:

  Shame on you Lars Vilks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.