Del 354: Extremisternas upprop

Bara en liten kort, relationell notis som signaturen ”Fröken Sverige” gjort mig uppmärksam på. Den muslimska ytterkanten samlar sig med ett upprop till aktion mot kränkaren. Nu hänger det på hur stora trupper man har i nordvästskåne.

Läs denna av mig till konst utnämnda uppmaningen.

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag, Muhammedsaken. Bokmärk permalänken.

25 svar på Del 354: Extremisternas upprop

 1. P skriver:

  Det går tyvärr inte att läsa det inskannade. Det är för litet. Kan du inte bli medlem i Sindbad, eller kan inte någon annan bli det och sedan göra utdrag om vad som skrivs där, som en ny bloggpost!

 2. Carl skriver:

  P, jag kan i alla fall läsa det. De lämnar ut Lars adress och telefonnummer bl.a.

 3. P skriver:

  Pratade med flera tidningar som vill skriva om Vilks och Sindbad.se, bl.a nwt.se och HD. Men det är krångligt att bli medlem i Sindbad. Hoppas du Lars kan göra utdrag ur Sindbad till en ny bloggpost!

 4. Iman skriver:

  Jag ställer gärna upp på en diskussion och jag står för vad jag har skrivit på sindbad. Som sagt Lars och alla andra ni har kränkt mig. Jag är inte extremist jag är en vanlig svensk muslim som har lika mycket yttrandefrihet som alla andra men jag använder inte den till att kränka andra som ni gör.
  Det märks tydligt Lars att du gör detta för att få uppmärksamhet.
  Försök inte smutskasta sindbad här, det är ett forum på nätet där man har rätt att diskutera precis som ni gör här. Och jag märker hos dig en viss underton av spelad martyr som att du nästan önskar att någon ”elak muslim” ska komma och hota dig så alla ska tycka synd om dig, skrattretande Lars, nej jag skulle aldrig sjunka så lågt att hota någon för dens åsikt, då sänker jag mig till din barnsliga nivå.
  Däremot ska jag som sagt uttnyttja min rättighet att anmäla dig vilket jag sagt tidigare sen om du njuter av det eller inte det bryr jag mig föga om.

 5. Iman skriver:

  Jag ställer gärna upp på en diskussion och jag står för vad jag har skrivit på sindbad. Som sagt Lars och alla andra ni har kränkt mig. Jag är inte extremist jag är en vanlig svensk muslim som har lika mycket yttrandefrihet som alla andra men jag använder inte den till att kränka andra som ni gör.
  Det märks tydligt Lars att du gör detta för att få uppmärksamhet.
  Försök inte smutskasta sindbad här, det är ett forum på nätet där man har rätt att diskutera precis som ni gör här. Och jag märker hos dig en viss underton av spelad martyr som att du nästan önskar att någon ”elak muslim” ska komma och hota dig så alla ska tycka synd om dig, skrattretande Lars, nej jag skulle aldrig sjunka så lågt att hota någon för dens åsikt, då sänker jag mig till din barnsliga nivå.
  Däremot ska jag som sagt uttnyttja min rättighet att anmäla dig vilket jag sagt tidigare sen om du njuter av det eller inte det bryr jag mig föga om.
  Verkar som om din yttrandefrihet inte gäller alla Lars eftersom jag inte får skriva, mina inlägg tar du bort. Verkligen demokratiskt……

 6. teo skriver:

  Så vitt jag kan se så strider de mot Personuppgiftslagen.

 7. Mohammad Talal skriver:

  Ni strider isåfall också mot den när ni la upp mitt namn och adress via länk

 8. Marie skriver:

  Är det någon som strider mot PUL så är det ni då ni lämnat ut mina personuppgifter här dessutom anklagat mig för att vara arbetslös och kriminell/ Mohammad Talal

 9. Valdemar skriver:

  Obehagligt!

  Lås dörren Lars!

 10. Gäst skriver:

  Det är uppenbart att ni som förespråkar yttrandefriheten inte vill att den ska gälla alla utan endast er. Jag har försökt skriva flera inlägg men de tar Lars bort, varför kan man fråga sig. Ska alla ha samma åsikt som er för att få skriva på sidan eller vill ni bara visa upp hotfulla inlägg för att folk ska tycka synd om er. Varför tas mina inlägg bort? Jag har aldrig hotat dig utan bara talat om för dig hur kränkt jag känner mig och att jag har lovat anmäla dig. Är det någon som strider mot PUL så är det isåfall ni som länkar till en av personerna som anmält ers adress samt telefonnummer. Vad blir det ? Hmmm – jag tror det heter övergrepp i rättssak. Det kanske är vi som ska låsa våra dörrar och inte våga gå ut i vårat eget land rädda för alla Islamhatare. För som era åsikter låter så är de inte bättre än vad Hitlers var mot judarna. Jag kan ju som sagt inte skriva stoppad av Lars trots att jag aldrig skrivit något fult Därför kan jag inte försvara islam här och det var synd för jag hade mycket att säga
  Här är ett av mina inlägg som raderats.
  Jag ställer gärna upp på en diskussion och jag står för vad jag har skrivit på sindbad. Som sagt Lars och alla andra ni har kränkt mig. Jag är inte extremist jag är en vanlig svensk muslim som har lika mycket yttrandefrihet som alla andra men jag använder inte den till att kränka andra som ni gör. Det märks tydligt Lars att du gör detta för att få uppmärksamhet. Försök inte smutskasta sindbad här, det är ett forum på nätet där man har rätt att diskutera precis som ni gör här. Och jag märker hos dig en viss underton av spelad martyr som att du nästan önskar att någon ”elak muslim” ska komma och hota dig så alla ska tycka synd om dig, skrattretande Lars, nej jag skulle aldrig sjunka så lågt att hota någon för dens åsikt, då sänker jag mig till din barnsliga nivå.
  Däremot ska jag som sagt utnyttja min rättighet att anmäla dig vilket jag sagt tidigare sen om du njuter av det eller inte det bryr jag mig föga om.
  Verkar som om din yttrandefrihet inte gäller alla Lars eftersom jag inte får skriva, mina inlägg tar du bort. Verkligen demokratiskt……Iman

 11. Gertkvist skriver:

  Man kom loss då, ”Gäst”.

  Börja polisanmäl och håll oss på detta forum informerade om vad som händer.

  Jag är beredd att sätta en lärobok i Regeringesfomens andra kapitel på att polisen kommer att förpassa din anmälan till runda arkivet.

 12. Gäst skriver:

  Jajamen det ska jag och inte bara jag göra utan många muslimer med mig. Men jag kan inte hålla er informerade eftersom jag inte tillåts skriva. Därför ser jag ingen anledning att skriva mer ni förstår säkert varför. Må Gud vägleda er

 13. TJ skriver:

  Tja, vad ska man säga. Ende muslimen hitintills som ställt upp för yttrandefriheten och konstens frihet är Mohamed Omar i Expressen, heder åt honom och åt Lars Vilks.

 14. Lars skriver:

  Bara för att klargöra: Jag tar inte bort några inlägg. Däremot kan spamfiltret plocka bort saker som skulle publiceras. Jag justerar det varje dag.

 15. Gote skriver:

  Har egentligen sagt att jag inte skall skriva här mera eftersom jag skrev lite väl mycket innan.

  Måste dock kommentera det Imam och Gäst skriver ovan ang Sindbad.se.

  Både jag och min sambo kollade Sindbad för ca ett år sen eller kanske mera. Vi lyckades komma in och kika på vad man skrev om i forumet. Vissa grejer kunde man bara tycka var lite lustiga. Som tex dem muslimska tjejen som rådfrågade om hon måste tvätta håret av religiösa skäl varje gång hon haft sex. Hon började få problem med torrt hår. Andra saker var svårare att skratta åt. Tog tyvärr inga skärmdumpar på det jag läste så jag vågar inte försöka citera de allvarligare inslagen.

  Verkar vara svårare att komma in på sindbad numera. Att sindbad skulle vara ett forum på nätet ”där man har rätt att diskutera precis som ni gör här.” har jag dock svårt att tro på. Jag fick snarare intrycket att man åkte ut med näsan före om man försökte ifrågasätta de stolligheter som dryftades där. Vidare kunde man inte använda vilka ord som helst, tex könsord som kuk, fitta, penis osv.

  Ser gärna att Imam öppnar upp sindbad för oss otrogna så kanske mina fördomar kan komma på skam.

  Mvh Gote

 16. Gertkvist skriver:

  Nu har polisen varit öppen i flera timmar. Har ”Gäst” gjort slag i saken och gjort en polisanmälan?

  Eller var Vilks vanhelgande av Profeten inte så viktigt att det motiverade faktiskt handlande, måhända?

 17. Mushrik skriver:

  Ett litet råd i all vänlighet till alla som känner sig upprörda: Kom ihåg att det är du själv och ingen annan som väljer hur du vill reagera. Du kan t.ex. välja mellan

  (A) Titta inte på bilderna. Gör något annat istället. Ät en glass, ut och cykla en stund, eller klappa katten.

  (B) Titta på bilderna, gå sedan ut och bränn några ambassader, spräng en bilbomb, och halshugg några amerikanska judar.

 18. ln skriver:

  Föranlett av *Kommentar av Iman | 2007/08/01 kl. 18:57:44* där vederbörande bland annat skriver: ”nej jag skulle aldrig sjunka så lågt att hota någon för dens åsikt, då sänker jag mig till din barnsliga nivå. Däremot ska jag som sagt uttnyttja min rättighet att anmäla dig vilket jag sagt tidigare sen om du njuter av det eller inte det bryr jag mig föga om.”
  .
  Du imamen, släng dig i väggen. du är inte mentalt tillräknelig. Sjunka djupare än du har gjort kan ingen människa i skapelsen. Att tillbedja en av historiens uslaste karlkräk kallad Muhammed eller hellre Mahound, att ha honom som förebild och att sätta tilltro till vad denne epileptiske psykopat påstår sig ha fått viskat i sitt öra från den allsmäktige via ärkeängelen Gabriel, något som sedan via muntlig tradition i flera led nedskrevs och kallades för Koranen, är ingenting annat än symptom på grav förståndsmässig efterblivenhet. Skaffa dig sjukdomsinsikt och se till att lämna det muslimska dårhuset!. Sen kan du kanske komma tillbaka och diskutera konst med Lars Vilks.
  Anmäl dig själv snarast till någon avprogrammeringskurs, om nu någon sådan skulle finnas!

 19. JohannaV skriver:

  För att läsa Sindbadlänken, gör så här: minska fönstret och maximera det sedan. Det fungerar i alla fall för mig.

 20. Humle skriver:

  Med stigande intresse följer vi i skafferit hur vissa muslimer försöker sig på konstkritik.
  Kritiken mot Viks bilder kan som jag ser det delas in i tre huvudlinjer: – Bilderna håller rent tekniskt en låg kvalitet dvs bristerna ligger på hantverksplanet. – Bilderna är ”fula” och således inte rent estetiskt tilltalande.- Valet av motiv är fel, det beslutades på medeltiden på den Arabiska halvön.
  Så min fråga till den muslimska konstkritikerkåren, stämmer dessa mina iakttagelser ?
  Ser fram mot en konstruktiv konstkritisk dialog.

  Hälsar humle

 21. Ulrika von Bahr skriver:

  Jäklar, nu hamnar jag i den här sörjan!
  TILL LARS VILKS
  Ditt mail har hamnat i spam-korgen varför jag inte vill öppna det eller det kanske inte gar, inte vet jag. Den brinnande spam symbolen ser hotfull ut. Gör nagot. Gör nagot annat.
  Pa förhand tackar jag.

 22. Iman skriver:

  Jag heter Iman inte Imam, jag är inte admin på sindbad så jag kan inte öppna någonting där, någon här är redan medlem där annars skulle inte mitt inlägg kunnat kopieras, det är synd att den personen inte vågar stå för vem den är och diskutera där som här. Anledningen att jag inte tänker diskutera här har jag redan skrivit, för dem som inte har förstått så repeterar jag :
  Mina inlägg togs bort. Idag efter att jag har fått gå och skriva från en annans dator så är mina inlägg helt plötsligt här igen. Men du glömde en sak Lars när du lade tillbaka dem, de översta inläggen låg inte i den här diskussionen utan de var under ”Dagens hundar”.
  Därför ser jag ingen nytta med att försöka skriva hemifrån i en aktiv diskussion men bli nekad hela tiden. Har aldrig skrivit ett enda fult ord.
  Man polisanmäler inte man anmäler till JK för dem som inte vet. Och det har vi redan gjort. Vad gäller profeter så vill jag bara säga att vi blir lika upprörda om någon hädar mot Jesus eller Moses tex för dem är också våra profeter.
  Ha en bra dag alla, må Gud vägleda er.

 23. Perra skriver:

  Ja du Iman.

  Det är allt bra synd om dig.
  Att du bara orkar. Ojoj värre än värsta gnällkärringen jag träffat på länge. Hur orkar du med att läsa och kommentera allt här. Du har ju gråten i halsen och frustrationen i tankarna. Att du inte avlider av alla de bekymmer som du tycks få genom att flukta på denna sida.

  Har du inget roligare för dig att förgylla din tillvaro med? Eller ska du förbli en sårbar gnällkärring som underkastar dig allt för din religösa tro på islam..?

 24. Iman skriver:

  Hej Perra
  Det är inte ett dugg synd om mig, det är du som är skrattretande.
  Har du inget roligare för dig så behöver du inte läsa mina kommenatarer eller hur?
  Det är väldigt underligt att ni efterlyser muslimer som inte hotar osv att skriva men när jag skriver så hånar ni mig och beter er som småbarn med era ”åk-hem” kommentarer, ingen är direkt intresserad av det äkta islam, det vackra med islam. Så varför fortsätter jag skriva? Inte för att jag är någon gnällkäring (Gud har gett mig alldeles för bra liv för det) utan helt enkelt för att jag vill försvara min religion. Ha en bra dag 🙂 må Gud vägleda er…

 25. Göran skriver:

  ”Iman”: Dom flesta här betackar sig nog för dina upplysningar om ”det äkta islam,det vackra med islam”. Vi översköljs dagligen via allehanda media om denna perverterade ”religions” härjningar runt om i världen så lägg ner och nyktra till! För övrigt så verkar du inte ha allt för många indianer i kanoten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.