Kiosk

I Höganäs, på Sundstorget, står det nu en lätt egendomlig kiosk. Konstnär Vilks har tillsammans med sin assistent Fredrik Axwik uppbyggt en dylik. Uti denna kiosk iscensättes en aspekt av det utlysta mångkulturåret. Idag, fredag öppnades kiosken och kocken Niklas Ekstedt serverade mat från Kambodja. I morgon mellan 14 och 17 kan man intaga en lätt måltid med elfenbenskustig föda och på söndag peruansk skaffning. Projektet är arrangerat av Höganäs kommun, Kultur & Fritid.

kioskLIT2.JPG
Kiosken med Niklas Ekstedt och assistent Axwik i gult

kioskLIT.JPG
Mästerkocken serverar kambodjansk läckerhet

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Kiosk

  1. kommerhem skriver:

    Höganäs kommun – Den snöda Mammon lockar mer än din konst. Grattis Vilks! Konsten är en konst där girigheten finns – och konstnären. Men konst åt folket i Höganäs i alla fall. Jag bugar och besöker. Kambodjanska läckerheter lockar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.