Teckningsprojektet

Det blir offentligt nu. Men det har pågått rätt länge, fördolt för världens blickar.

Teckningsprojektet inleddes den 13 november 1987 som råkade vara en fredag. Det har pågått dagligen sedan dess. Teckningarna görs snabbt och utan ambition, utan någon tecknings borttagande. Här är de första teckningarna:

Och här är de senaste från den 20 februari 2006:

Ett litet erbjudande. Vem som helst kan beställa vilken dag som helst mellan 13 november 1987 och 20 februari 2006. Det finns några luckor eftersom några av anteckningsböckerna råkat försvinna, men i stort är systemet komplett. Grovt räknat bör det finnas ca 50 000 teckningar, om varje ruta räknas. Om ni meddelar mig en viss dag skall jag genast publicera den dagens teckningar. Välkomna till denna tjänst. Den är helt gratis.

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Teckningsprojektet

 1. bless blessing skriver:

  Hej kära Lars!

  Jag vill gärna beställa juni, 1989 och jag chansar på den 8:de.

  Tack på förhand!

 2. kommerhem skriver:

  Hej, Lars!

  Jag beställer ödmjukast den 24/4 1999. Du får gärna kommentera din bild, eftersom jag inte själv befinner mig i konstvärlden. Jag är inte elak. Jag är en ständig lärjunge. Något annat vore mig förmätet.

 3. Ulrika Erdes skriver:

  Jag vill också vara med och önska! Så: Julafton 1991!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.