3318: Utställningar

Helt okänt är det förmodligen inte att jag under lång tid inte har kunnat medverka i några utställningar. Skräcken och politiken har ständigt varit ett mäktigt hinder. En liten ljusning kan dock skönjas under sommarmånaderna. Jag deltar med några målningar i en samlingsutställning på Gösta Werner Museet i Simrishamn. De deltagande konstnärerna är alla medlemmar i Lukasgillet. Vernissage kl. 16 den 17 juli.

I slutet av augusti är jag med i en större samlingsutställning kring politisk konst. I Polen. Mera om denna senare

Det här inlägget postades i om utställningar m m, Projekt. Bokmärk permalänken.

3 svar på 3318: Utställningar

  1. Kenneth Karlsson skriver:

    En glädjande nyhet. Grattis!

  2. Christian Steinbeck skriver:

    Så roligt att det äntligen blir av! Jag tror jag kan komma!

  3. Jan Palmblad skriver:

    Äntligen! Simrishamn hoppas jag kunna se….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.