3316: Sekt

Partiledare Kristersson gjorde ett uttalande om invandringen som belastning. För några år sedan hade det varit omöjligt men tiderna förändras. Visserligen kom det en indignationsvåg men utan den moraliska pekpinnestyrka som har varit fallet tidigare. Nu blev det mest en medial cirkus där man kan urskilja politikens två läger. Men egentligen är det inte ens två läger eftersom skiljelinjen har blivit diffus i samma takt som åsiktskorridoren har blivit större.

Den mest roende artikeln i ämnet får nog vara Brodrejs som ser sekt och konspiration på den sida där hon inte befinner sig. (Expressen) Nu är det bara att tävla i vem som är mest sekt.

Vem vinner i det här spelet? Tendensen är klar och glider alltmer mot acceptansen av att invandringen möjligen kan skapa en del socio-ekonomiska problem.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

5 svar på 3316: Sekt

 1. CeDe skriver:

  Kulturer där barn fostras med våld har en tendens att föra våldet vidare.

 2. Från Graven skriver:

  I de islamska kulturerna så stipulerar urkunderna och rättssystemen våld – till exempel mot kvinnor som inte underordnar sig mannen.

 3. Från Graven skriver:

  Det är för övrigt därför som vår trådvän ”mohammad” menar att Lars Vilks får skylla sig själv i olika sammanhang. Sanktioner, bestraffning och i förlängningen våld är kulturellt betingat och en självklar del av värdegrunden.

 4. Rambla skriver:

  Att importerade brottslingar från mellanöstern och nordafrika är ett hot borde vara självklart, och kan samexistera med att andra individer från samma orter är anställda i mataffären, apoteket och vårdcentralen. Det är bara den imbecilla vänsterfascismen som gör insikten omöjlig.

 5. Jor-El skriver:

  Gunilla Brodrej har från sitt elfenbenstorn svårt att förstå Ayaan Hirsi Alis ’deliriska islamofobi’ och sorterar in henne bland de förtappade.
  Född i Somalia, flytt från arrangerat äktenskap och sedan med partner skjuten, skuren och lämnad med ett budskap knivfäst i bröstet med ett dödshot riktat mot Ayaan Hirsi Ali själv av en ambitiös islamist – inget att yvas över, bli en socialliberal som alla andra och fokusera istället på Trump, Ungern, Putin och arbetarklassen runt om i Västvärlden som skaffat sig en dålig värdegrund.
  Ta därefter emot applådåskorna från egna sekten av likaledes privilegierade inom media, kultur och politik…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.