3313: Statsteatern ger Han är snart tillbaka

Statsministern uppgav att det var ett tungt beslut att avgå från sin post. Nu är frågan hur tungt det skall bli när han skall gå på igen. Det gamla gänget, som inte helt kan samsas, skall ånyo visa handlingskraft. Men egentligen är det bara frågor av mindre vikt som skiljer dem åt. Förhandlaren bör kunna fixa detta med att lägga in lite nya utredningar för vidare behandling. Statsministern har sagt att han fäster stor vikt vid att få genom sin budget men det är antagligen bara ett utgångsläge för förhandlingar som bör sluta med att man fortsätter med samma budget som tidigare + några allmänna löften och någon indragning. Politiken har blivit ett förvirrande barn av sin tid och vill man få det i klartext kan man studera Johan Hakelius i Fokus.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

12 svar på 3313: Statsteatern ger Han är snart tillbaka

 1. rambla skriver:

  Cirkus Lööf rosar inte marknaden.

 2. Jor-El skriver:

  Spänningen är olidlig, vilka språkliga saltomortaler kommer att krävas för att sy ihop skiten offentligt?
  Här hoppas jag att de inblandade i den breda, vänsterlutande mittenlösningen går all-in för sitt projekt och excellerar i newspeak / doublethink och tar politikerföraktet till helt nya nivåer för att få ihop de spelteoretiska mandaten.
  Vi får anta att företrädare och stödhjul för den renoverade regeringsbildningen sedan kommer att sola sig i glansen av självupplevt taget ANSVAR…

 3. Från Graven skriver:

  När insta-navlarna inser att Annie Lööf är ute efter strandskyddet så evaporerar en procentenhet av Centerns väljarstöd för gott. Nooshi är den nya Annie för den procentenheten av Centerns rådande väljarbas.

  Strandskyddet halal-slaktar man inte ostraffat när det finns konkurrens i rollen som låtsas-mamma till de läckra asylafghanerna.

 4. Från Graven skriver:

  Kvinnor borde förlora rätten att rösta mellan dag 11 och 15 i menstruationscykeln.

 5. Jor-El skriver:

  Puh, statskuppen avvärjd för denna gången. Fri hyressättning vid nyproduktion eller omreglerat strandskydd, ya-da, ya-da, ya-da, nu är det slut på käbblet!
  Nu fortsätter vi att knäcka gängen och att skapa ett tryggare och säkrare Sverige – tillsammans.

 6. Från Graven skriver:

  Hurra!

 7. CeDe skriver:

  173 nejröster men 116 jaröster gjorde Löven till vinnare. Hurra, hurra, hurra!

 8. Från Graven skriver:

  Och folkpartiet envisas med att insistera på att få respass ut ur riksdagen; opålitliga representanter för partiet ser till att vi slipper eländet (L) åtminstone nästa mandatperiod, förhoppningvis längre.

 9. Rambla skriver:

  När höstbudgeten ska passera kammaren måste kommunisterna, bondeförbundet och klimatfascisterna alla skriva på den. Intressant.

 10. Jor-El skriver:

  …och det kanske dessutom behövs en enskild sittning med Amineh Kakabaveh ovanpå det…

 11. mohammad skriver:

  Go ölkällarstämning i tråden – impad av Presidenten list men besviken på ministrarnas handlingskraft och långbänk – jag håller med.

  Vem stöter i hornet…?

 12. bjarne skriver:

  Men jag då! Jag vill ju också vara med och bestämma. Lite. Jag röstade ju faktiskt. Eller… Gjorde jag inte det…?
  Skatt betalar jag i alla fall. Är stolt och glad över att bidra till LV:s livvaktsskydd. Och betalar gärna några korvören till för Majs skydd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.