3311: I kulbanan

Polisskjutningen har dominerat nyhetsflödet. Reaktionerna har pekat på lite olika håll. Från att hårdhandskarna måste tas fram till att det är ovanligt med polisskjutningar och att det förmodligen var så att polismannen händelsevis råkade komma i vägen för en kula i hög hastighet.

Nåja, allt som sker sker i väntan på Löfven.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

4 svar på 3311: I kulbanan

 1. minnesdagen skriver:

  Samtidigt i nyheterna ang. Vetlanda. Personen som knivhögg 7 personer är inte psykiskt sjuk. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/misstankt-for-vetlandadadet-psykiskt-sjuk

  Somaliern i Wurzburg som knivhögg 9 kvinnor, varav 3 dog, är psykiskt sjuk. Eller är han det ?
  Vi vill inte att invandringskritiska skall få vatten på sin kvarn. Så vi skyller på något så att inte svennebanan förstår vad som pågår.
  ”- Psykiskt sjuk”, är mallen.

 2. Jor-El skriver:

  Nu är det viktigt att Löfven snarast möjligt återinstalleras så att gängen kan fortsätta att knäckas. Vi ser här tydligt vad frånvaron av Löfven som statsminister ledde till i Biskopsgården.
  Under tiden hjälper Polisen själva till att skademinimera händelsen – En misskjutning, sannolikt inte riktad mot polismannen, spekulerar man, för allas bästa.

  Men nu ska vi inte gräva ner oss i arbetsplatsolyckan i Göteborg. Det är istället viktigt att politikerna fortsätter leka spelteori om mandaten för att hitta en bred mittenlösning och behålla status quo.

 3. Från Graven skriver:

  Handlingskraften är imponerande och inga resurser hålls tillbaka trots att kollegan var ny i jobbet och vars oerfarenhet vi får ha överseende med. Tomhylsor levereras i ilfart till Nationellt Forensiskt Centrum och the usual suspects föses i klungor till förhörsrum. Det är nästan som när Olof Palme avled i tjänsten.

 4. Från Graven skriver:

  Men det är klart, skulle resultatet av den förlupna kulan bli alltför politiskt betungande så får kollegan (som var ny i jobbet, nota bene) förklaras ha hyst åsikter som inte är förenliga med värdegrunden. Problem solved.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.