3303: Misstroendet

Politiken är på väg till sommarlovet. Men i sista stund kan det ändå dyka upp en nyhet. Återigen är det dramat regeringskris som är på tapeten. Vänsterpartiet kan profilera sig och hamnar i ettnågot märkligt sällskap inför misstroendet mot regeringen. Svårt att tänka sig att det blir på annat än den vanliga berättelsen. Löfven avgår eller blir misstrodd. Sedan återvänder Löfven. Om det överhuvudtaget går så långt. Det blir nog inte mer än en liten positionering.

Konsten har långt kvar till liknande evenemang: Förtroendeomröstning kring den internationella samtidskonsten.

Aftonbladet

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på 3303: Misstroendet

 1. Jor-El skriver:

  Alla processer som på något sätt riskerar ett socialdemokratiskt regeringsinnehav får ses som ett hot mot demokratin. Oacceptabelt!

 2. bjarne skriver:

  Den siste Socialdemokraten har gått bort. Nu finns bara såssar kvar i Partiet.
  Tack för allt gott du gjort för Sverige, Bengt Göransson.

 3. Neuman skriver:

  Det blir bara en liten positionering. Motståndet mot marknadshyror är signifikant och baserat på egenintresse, stödet för marknadshyror är principiellt men inte baserat på egenintresse, så vi får både och. Under tiden fylls allmännyttan och krisorterna med bidragstörstande somalier och afghaner med bihustrur. Den som ens talar om saken är rasist. Så fort pandemin upphört återkommer de permanenta amsagorna om koldioxid. Vår uppgift är att stå med mössan i hand igen.

  Vadå, jag dyster?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.