3279: o tempera, o mores

Invandrarfrågan har lidit svårt av beröringsskräck men onekligen har den blivit alltmer accepterad. Till och med Expressen och Anna Dahlberg kan ta sig an detta monster utan förbehåll (Expressen). Förvånande nog har jag inte sett några skarpa reaktioner med den vanliga uppsättningen av okvädesyttringar. Endast ETC, och då är det förstås reflexmässigt, har skyndat med en panikrysning – väl förankrad bakom betalvägg.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

1 svar på 3279: o tempera, o mores

  1. Stefan Lindberg skriver:

    Expressen är den enda draken som släpper in avvikande uppfattningar i vår stora tid. Övriga kommer ej att följa upp. Aftonbladet och DN har gått på värdegrundet i migration och klimat, SvD följer efter. Det var en moderat tidning en gång i tiden, och DN var ”oberoende liberal”. Men det är Annie Lööf också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.