3270: Osäker bravad

Om man önskar framhålla sina göranden och låtanden bör man naturligtvis överdriva. Inte sticka under stol med hur väsentlig den egna insatsen är. Viss aktsamhet är dock av nöden för att en självrapportering inte skall sluta i en västgötaklimax (I himmeln, sade kyrkoherden, är det ljuvligt, underbart, ja, trevligt).

Snudd på den vitsen när minister Bolund vässade sina bravader. Expressen markerar medan Aftonbladet är något mildare. Men knappast har vi här ett exempel på att vara klimatsmart.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

2 svar på 3270: Osäker bravad

 1. Jor-El skriver:

  Men miljö- och klimatminister Bolund reparerade ju detta med att varna för att koldioxidspöket nu även påverkar att jordaxeln förskjuts: https://twitter.com/bolund/status/1386205980556398592
  Miljöpartiet for the Win!

 2. Neuman skriver:

  Nu har vi ett nytt improduktivt frälse som försörjer sig på klimatångest, en slags klimat-imamer. Då kvävs varje debatt i sin linda, den upplevs av intressenterna som hot mot egen försörjning. Rapport, Nyheterna och dagspressen levererar dagligen artiklar som återförsäkrar köparen av klimatagendan att den är aktuell, men de tillför bara anekdoter, aldrig något vetenskapligt.

  Anton Petrovs utmärkta vetenskapskanal på youtube lanserar en plausibel teori om strukturer inne i jorden med avvikande geologisk sammansättning som anledning till den sydatlantiska anomalin. Om den välmående ministern uppfattar någon skillnad på jordaxelns lutning och jordens magnetfält spelar ingen roll för den som tror att någondera påverkas av oss.

  Vetenskaplig hypotes: https://www.youtube.com/watch?v=X-EZjEJc8Bo&t=537s
  Den är vare sig bevisad eller förkastad, människan kommer inte längre in i jorden än en mil på djupet, allt bortom det förklaras med matematik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.