3254: Stillsamt

Trots allt ett tomrum. Trump dominerade medierna under fyra år och det är klart att han lämnar ett tomrum efter sig. Kritiken mot honom i ord och bild har mestadels varit negativ – och sådant visar att vi har en verklig nyhet i gång. Inte för att någon direkt vill erkänna det men ändå: sörjd och saknad… Nu finns det en vänlig souvenir, en liten skulptur av en kinesisk konstnär. (SVT) Det officiella porträttet kommer senare.

Stillsam konst som samtidigt är den nuvarande trenden: Black artists. Amy Sherald är en helt acceptabel målare med stillsamma bilder av svartas vardagsliv. Den attityden är ändå befriande jämfört med alla politiskt aktivistiska uppföljare. De ledande gallerierna ser att det finns ett stort köpintresse, i det här fallet Hauser & Wirth. (artnet)

Det här inlägget postades i om utställningar m m. Bokmärk permalänken.

1 svar på 3254: Stillsamt

  1. CeDe skriver:

    Fördelen med Biden är att man inte drabbas av några skrattrynkor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.