3239: Styrelsemötet

Marknadsföring, synlighet, uppmärksamhet. Kvantitet är huvudsaken men det finns alltid en gnutta kvar till kvaliteten. Annars kan det bli bakslag.

Tidningen Bulletin anlände med många kulörta lyktor (som skalden skriver) men nådde sin estetiska höjdpunkt genom den emotionellt överlägsna performancen ”Styrelsemötet”. Som vanligt är det bara att konstatera att konsten ligger åtskilliga steg bakom:

Vederstyggligheten fortsätter att dyka upp i Facebooks algoritmer. Den här gången är det norska Holocaust-senteret som drabbats. Bortsett från att det dagligen dyker upp det ena värre än det andra är det dessutom så att FB:s ansvariga är svåra att komma i kontakt med. En ridå av ogenomtränglig mystik breder ut sig (VG).

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

1 svar på 3239: Styrelsemötet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.