3126: Åter och åter, yttrandefriheten

Det bestialiska dådet i Frankrike påminner oss om yttrandefrihetens problem. Väldigt få personer kan tillskansa sig ett dominerande inflytande på samhället och inte minst yttrandefriheten. Även om händelsen inte är representativ för den sociala konstruktionen Islam kommer den ofelbart att generellt förknippas med den.

Utifrån mitt perspektiv är det bara att konstatera att det är långt till att säkerhet kan garanteras.

Aftonbladet

Det här inlägget postades i politik, yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

2 svar på 3126: Åter och åter, yttrandefriheten

  1. CeDe skriver:

    Ska de vara ute på banan så får de ju tåla kritik annars får de väl gräva ner sig i några mörka hålor.

  2. Petrusjka skriver:

    Att använda sig av ett begrepp som ”social konstruktion” är att nyttja fiendens terminologi. Epitetet ”social” används alltid i individnegerande och frihetsreducerande syfte, och som ursäkt för politiska brott.

    Islam är en religion av och för arabiska folkstammar, den missionerar med svärdet i syftet att öka deras makt på andras bekostnad. Vi är utsatta för en invasion av fientliga folkslag. Halshuggning är islams traditionella spridningsmetod, och vårt klimatprästerskap kan bara inte ta in det, det är alltför långt utanför boxen om politikens godhet. Vi är skräckslagna, och förbereder oss inte på civilisationskriget som vi borde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.